Всё об автозвуке

Вернуться   Всё об автозвуке > Соревнования > Общее обсуждение соревнований. > IASCA
Регистрация Новые сообщения Правила форума Справка Сообщество Календарь Поиск

Важная информация

IASCA Все о соревнованиях по версии IASCA

Закрытая тема

Опции темы Опции просмотра
Старый 01.07.2008, 22:35   #41
Olddad
ЗЛЮЩИЙ АДМИН

Вы сказали Спасибо: 8
Поблагодарили 68 раз(а) в 41 сообщениях

Господа!
А как вы отнесетесь к предложению закончить грызню и прикрыть тему?
Olddad вне форума   Вверх
Старый 01.07.2008, 23:18   #42
Директор Луны
Ушел в мир иной от нас...

Вы сказали Спасибо: 43
Поблагодарили 423 раз(а) в 130 сообщениях

Давайте потерпим до утра Просто мы с оппонентом не могли одновременно и отвечать и говорить по телефону Позитивно поговорили кстати Давайте до утра отложим все прения - надеюсь KVASS сам всё скажет и без нас
Директор Луны вне форума   Вверх
Старый 02.07.2008, 00:53   #43
Рост ®
Старейшина

Вы сказали Спасибо: 13
Поблагодарили 307 раз(а) в 99 сообщениях
Отправить сообщение для Рост ® с помощью ICQ

Нічо так понаписували.
Взагалі-то я не мав ні до кого жодних особистих претензій, мені не розходиться про чиїсь місця в змаганнях чи будь-де інде. Свою точку зору я висловив, керуючись бажанням, щоб в тій галузі, до якої я маю відношення, було більше порядку. І порядності.

2 Kvass
Василю, на сайті тюнінг-клубу, президентом якого ти є згідно з запису в твоєму профілі там, досі до твоїх повідомлень приєднується посилання на сайт твоєї студії. Під час нашої останньої розмови в моєму боксі, може з місяць-два назад, ти розказував про свою роботу, про найнятих тобою працівників, про нові ділерські угоди і т.д. Жодного слова про те, що ти з цим завершуєш. Тому цілком логічно, що я продовжував тебе сприймати, як профі, тобто людину, яка має професійне відношення до даної галузі. І тоді ще ти казав про бажання заявитися в аматори, на що я відповів, що це некоректно. Ти не заперечував, що уже не маєш до автозвуку відношення.
Тому якщо щось круто змінилось за той короткий проміжок часу, ти полишив студію і пішов працювати в іншу галузь - перепрошую. Але тоді своїми розмовами і досьогоднішнім посиланнями на сторінку власної студії ти ввів мене в оману.

2 ericsson
Ситуація. Я, як установщик, придбав свій підсилювач фронтальної акустики за менше, ніж 500. Аматору доведеться викласти за нього більше, ніж 800, тобто, роздрібну ціну. Я вважаю це несправедливим, якщо ми опинимось в одному ж класі. Тому коли я декілька років назад виступав в емма, яска, незважаючи на сиру машину і точно так само перероблені стійки під твітери напередодні, до 3-ї години ночі, я заявлявся в клас професіоналів, а не новачків, хоча ніхто там мене особливо тоді не знав і не дуже то в когось і були б претензії.
Також те, чим займається установщик, встановленням блінів в задню поличку, чи хай-ендом - яке це до змагань має відношення? Як це можна прослідковувати?

2 Kosiat
Цитата Что то вчерасть при очной встрече Вас так даже и не слышно было, даже не поздоровались.
При нашій останній зустрічі, вчора, нас розділяли двері автомобіля, в який Квас встановлював сигналізацію. Хлопчина, який стояв за вами, підійшов до дверей, щоб потиснути мені руку. А Косят далі стояв, старанно відводячи очі. Напевно подумки повторюючи тим самим ехидненьким тоном фразу про оновлення лако-фарбового покриття мого автомобіля

Цитата идите Рост в опу.
А тут запитання до модераторів - це як сприймати?
Рост ® вне форума   Вверх
Старый 02.07.2008, 09:11   #44
Kvass

Вы сказали Спасибо: 4
Поблагодарили 6 раз(а) в 5 сообщениях

Цитата:
Сообщение от Рост ®
Нічо так понаписували.
Взагалі-то я не мав ні до кого жодних особистих претензій, мені не розходиться про чиїсь місця в змаганнях чи будь-де інде. Свою точку зору я висловив, керуючись бажанням, щоб в тій галузі, до якої я маю відношення, було більше порядку. І порядності.

2 Kvass
Василю, на сайті тюнінг-клубу, президентом якого ти є згідно з запису в твоєму профілі там, досі до твоїх повідомлень приєднується посилання на сайт твоєї студії. Під час нашої останньої розмови в моєму боксі, може з місяць-два назад, ти розказував про свою роботу, про найнятих тобою працівників, про нові ділерські угоди і т.д. Жодного слова про те, що ти з цим завершуєш. Тому цілком логічно, що я продовжував тебе сприймати, як профі, тобто людину, яка має професійне відношення до даної галузі. І тоді ще ти казав про бажання заявитися в аматори, на що я відповів, що це некоректно. Ти не заперечував, що уже не маєш до автозвуку відношення.
Тому якщо щось круто змінилось за той короткий проміжок часу, ти полишив студію і пішов працювати в іншу галузь - перепрошую. Але тоді своїми розмовами і досьогоднішнім посиланнями на сторінку власної студії ти ввів мене в оману.

1.Якщо уважно подивитися, то можна побачити коли оновлювався останій раз мій сайт, відповідно проводилася робота.
2.Так, в мене в житті змінилося дуже багато, і я перестав заробляти на АВТОЗВУЦІ, і як ти помітив то ти приїзжав до мене додому в вихідний день (понеділок) де ми пили пиво і ставили сігналку, власник гольфа крутив гайки біля мене. Приїдь согодні і завтра чи на протязі тижня і подивись чи хтось шось робить.
Займатися автозвуком я буду це факт,наразі в мене нема приміщення де це все робити тому, робив свій авто дома(це навіть видно по фотках інсталу)

А взагалі то мені дуже цікаво Рост, якого цензура починаєш займатися не здороавою штукою. Обдзвонювати ссудів,писати листи.Невже тебе так заїло то 1 місце, давай сьогодні зустрінемось і я тобі віддам той кубок...ну шо б ти спав спокійно.

2Kvass. Певрое предупреждение. В дальнейшем последуют более жесткие меры!

2All. Всем напоминаю - для выяснения ЛИЧНЫХ отношений существует ЛИЧНАЯ переписка. МС.
Kvass вне форума   Вверх
Старый 02.07.2008, 09:14   #45
Kosiat

Вы сказали Спасибо: 12
Поблагодарили 4 раз(а) в 2 сообщениях
Отправить сообщение для Kosiat с помощью Skype™

Рост ® :nutty3: Просили же не розводить грязь, ... я уже молчу.
:wallbash:
Kosiat вне форума   Вверх
Старый 02.07.2008, 10:16   #46
ericsson

Вы сказали Спасибо: 0
Поблагодарили 16 раз(а) в 1 сообщении
Отправить сообщение для ericsson с помощью Skype™

Цитата:
Сообщение от Рост ®
2 ericsson
Також те, чим займається установщик, встановленням блінів в задню поличку, чи хай-ендом - яке це до змагань має відношення? Як це можна прослідковувати?
Ото ж. Потому я считаю, что основа правил - это доверие участников и судей друг к другу. Формальности нужны только когда не решен спор без кулаков. Если один будет кАпать, другой может стать в позу и принести трудовую книжку с записью о том, что он сторож.
Поддерживаю Роста в том, что "скрытных" установщиков надо "выводить на чистую воду", но и Квасса не считаю таким "опытняком", которого умышленно надо загонять в профи. Время всё расставит по местам. Не думаю, что у профи Квасса в прошлом году были бы какие-то шансы опередить победителя в рууках, т. к. свою лепту в ту победу внес сам Суходольский.
Не ссорьтесь, друзья, автозвук у нас один на всех!!!
ericsson вне форума   Вверх
Старый 02.07.2008, 11:21   #47
Kvass

Тема про мою участь в руках вирішена, все остається на своїх місцях.
Щоб небуло різних спорів у Львові буду приймати участь в вищому класі.
Дякую за підримку всім хто розумів мене в цій ситуації.

ПРошу вибачення в ІАСКА Україна за свої необдумані висновки.
Kvass вне форума   Вверх
Старый 02.07.2008, 11:43   #48
Kosiat

Kvass
+1
Старый 02.07.2008, 13:17   #49
Рост ®
Старейшина

Вы сказали Спасибо: 13
Поблагодарили 307 раз(а) в 99 сообщениях
Отправить сообщение для Рост ® с помощью ICQ

Цитата:
Сообщение от Kvass
А взагалі то мені дуже цікаво Рост, якого цензура починаєш займатися не здороавою штукою. Обдзвонювати ссудів,писати листи.Невже тебе так заїло то 1 місце, давай сьогодні зустрінемось і я тобі віддам той кубок...ну шо б ти спав спокійно.
От яка нездорова ситуація, коли коло тебе крутиться Мефістофель. Василю, придивись уважніше до свого кола спілкування, а то є любителі прималювати про мене те, чого нема насправді, але що дуже їм би хотілось в мені бачити.

Блін, довелось потратити час і розібратися в ситуації.
Як виявилось, таки знайшлася людина, ображена на тебе, яка одразу після тернопільського етапу написала скаргу президентові яска. Звідти все і закрутилося.
Я ж говорив з тобою особисто про некоректність твоєї участі в любителях один раз (вище я про це згадував), вдруге я про це написав тут, на форумі, в цій же темі. Це моя щира позиція і я її висловив, спершу особисто, потім на загал. Більше ніде і ні з ким я про це не говорив. Хоча ні, ще вчора дзвонив мені Директор Луни, щоб довідатись деталі. Я йому дав адресу твого сайту, щоб він там взяв твої контакти і виясняв все, що стосується ситуації з тобою особисто.
Всі, хто мене знає тривалий час, може підтвердити, що я ніколи не займався різними закулісними іграми, ніколи нікого не обговорював поза спиною, ніколи не налаштовував проти будь-кого інших. Якщо тебе, Василю, моя відповідь тут не надихне, можеш при нагоді заїхати до мене, тільки не з метою віддати кубок, мені своїх вистачає, крім того я не так це все ціную, щоб перейматися кількістю, а щоб почути мою відповідь, дивлячись мені в очі. Тоді все стане на свої місця.
Рост ® вне форума   Вверх
Старый 02.07.2008, 13:41   #50
Suhodol
Старейшина

Вы сказали Спасибо: 106
Поблагодарили 155 раз(а) в 110 сообщениях
Отправить сообщение для Suhodol с помощью Skype™

Цитата:
Сообщение от ericsson
Не думаю, что у профи Квасса в прошлом году были бы какие-то шансы опередить победителя в рууках, т. к. свою лепту в ту победу внес сам Суходольский.
Не ссорьтесь, друзья, автозвук у нас один на всех!!!
Дядя Миша,я не совсем понял смысл фразы,но надеюсь ты на моей стороне. :respect: :respect: А для всех существующих и будущих участников скажу: помощи в получении НЕЗАСЛУЖЕННОГО места НЕДОЖДЕТЕСЬ!!!!
Suhodol вне форума   Вверх
Старый 02.07.2008, 13:50   #51
Kvass

[quote="Рост ®"]
Цитата:
Сообщение от Kvass

Блін, довелось потратити час і розібратися в ситуації.
Як виявилось, таки знайшлася людина, ображена на тебе, яка одразу після тернопільського етапу написала скаргу президентові яска. Звідти все і закрутилося.
1. Звідки ти знаєш що якась людина написала листа призидентові іяска, звідки інфа що одна, і звідки що з мого класу.??

Є ще багато дуже дивних збігів обставин які явно не роблять ввас добрим і пухнастим.
Kvass вне форума   Вверх
Старый 02.07.2008, 14:02   #52
ScorpionYurka

Вы сказали Спасибо: 2
Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении
Отправить сообщение для ScorpionYurka с помощью ICQ

може хватить цапатись? :datz:
ScorpionYurka вне форума   Вверх
Старый 02.07.2008, 14:12   #53
Kosiat

ScorpionYurka
+1
Kvass
Все, забей на ...
Если тебе плюют на спину значит ты идешь впереди...
Старый 02.07.2008, 14:51   #54
maxy10

Вы сказали Спасибо: 0
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях

Цитата:
Сообщение от Рост ®
Всі, хто мене знає тривалий час, може підтвердити, що я ніколи не займався різними закулісними іграми, ніколи нікого не обговорював поза спиною, ніколи не налаштовував проти будь-кого інших.
Вибачте модери за можливий флуд, але всеж таки не втримався,
1. А звідки дані про лист до IASCA?
2. ХТО його написав і яким чином він потрапив до Президента? в Обхід України?
3. Яка реакція, якщо є Президента?
maxy10 вне форума   Вверх
Старый 02.07.2008, 14:56   #55
vvv
Готов поспорить

Вы сказали Спасибо: 15
Поблагодарили 99 раз(а) в 61 сообщениях

имхо тему пора прикрывать

недовольным организацией этапа, определением классов, судейством и .т.д. порекоммендовал бы разобраться в самих себе и в своих "идеальных" автомобилях
vvv вне форума   Вверх
Старый 02.07.2008, 15:18   #56
Маша Синичкина
Хирург со скальпелем

Вы сказали Спасибо: 1
Поблагодарили 17 раз(а) в 8 сообщениях
Отправить сообщение для Маша Синичкина с помощью ICQ

Так, теперь уже и я считаю что тема себя исчерпала и пора ее прикрывать.

Уважаемые конфликтующие стороны, пожалуйста, разбирайтесь друг с другом в личке. Или очно, благо вы все из одного, и очень замечательного города...
Маша Синичкина вне форума   Вверх
Старый 02.07.2008, 15:22   #57
Suhodol
Старейшина

Вы сказали Спасибо: 106
Поблагодарили 155 раз(а) в 110 сообщениях
Отправить сообщение для Suhodol с помощью Skype™

Цитата
Сообщение от olddad
Господа!
А как вы отнесетесь к предложению закончить грызню и прикрыть тему?
Поддерживаю!!! Последняя информация!!!
Игорь,если бы вы подошли ко мне до награждения с этим вопросом,то я уверен этой темы не было-бы на форуме.Я узнал об этом только через 2 дня. Я пообщался с вашим аппонентом,он понимает свою ошибку и во Львове будет выступать в своем классе.
РЕБЯТА!!!! Пожалуйста,читайте правила,общайтесь с судьями и не будет никаких недоразумений.
P.S. Пол Пападеус очень надеется, что мы не начнем 3-ю Мировую войну из-за IASCA и всем участникам и увлеченным car-audio людям передает ПРИВЕТ!!!! :respect:
Suhodol вне форума   Вверх
Закрытая тема