![]() |
|
Практические уроки, технологии и материалы Об изготовлении и оформлении автозвуковых компонентов. |
![]() |
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
![]() |
#1 |
Ушел в мир иной от нас...
Вы сказали Спасибо: 2
Поблагодарили 105 раз(а) в 57 сообщениях
|
![]() Но !!! Сделай коробочку побольше и уже """слушая ее у себя в машине""" - поджимай.... Только не пенопластом... Напили 10 см х 10 см х 10 см из МДФа ! Когда поймешь что это то что тебе нужно - сними дин и залей все в нутрях полиэфиркой... Ящег должен быть не фанерный - а МДФный !!! Должен быть с распорками !!!! И обязательно трапецеевидной формы....!!! С Ультимами на полшышечки лучше не играться .... нужен на 100% правильный короб ! Хороший вес - признак благородства !! У меня две 12 " Ультимы СВ... Играют в 28 литрах ! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Старейшина
Вы сказали Спасибо: 13
Поблагодарили 307 раз(а) в 99 сообщениях
|
![]() Поліефірка ж потрібна для вологостійких ящиків і отримання максимального об'єму в складній конфігурації. Всередині в ящику вона нінащо не здалася. Трапецієвидної, як і кубічної, кульоподібної, грушоподібної, циліндричної... якої хош форми. І Ультіми грають тільки в ФІ, а не в ЗЯ, незалежно від об'єму. В ЗЯ вони просто бліда тінь того, на що здатні. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Вы сказали Спасибо: 0
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Старейшина
|
![]()
Під "переконувати" мається на увазі зробити сабвуфер, який видає весь потенціал, що в динамік виробник заклав, чи теоретизування на форумі?
А то я як раз і переробляв з ЗЯ на ФІ, в силу незадоволеності власника тим, як воно в ящику звучить. Пропоную теж спробувати. Не наполягаю, просто пропоную. Правда ФІ - це не трубу в ящик запхати, щоб послухати, як воно гудіти буде. Але якщо приділити вивченню ФІ достатньо уваги, воно воздасться. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() От я поражаюсь тебе, чесное слово ) Почитай на вегалабе и хайфеделити что такое короб - сендвич, стенки которого сделаны из двух разных по крепости материалов....И как эта конструкция влияет на конечный результат. Ты хочешь сказать что воткнул в ящик тот фазик что на фото и он именно в твоем салоне заиграл ? Я вот тебе честное слово скажу - мне иногда твои посты напоминают рекламу твоей деятельности. Я не желаю тебя обидеть и вовсе не хочу сказать что я быльше знаю чем ты - я не отрицаю что на оборот но вот эти твои фразы Последний раз редактировалось Lukasarts; 28.02.2014 в 17:53. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Старейшина
|
![]()
Взагалі то ми говоримо про конкретні типи акустичного оформлення. Від того, що корпус ЗЯ зробити хоч сендвічом, хоч з бетону, хоч з мармуру, він від цього не перестане бути ЗЯ. І динамік себе буде поводити в ньому в цілком конкретний спосіб.
Я розумію, що виробники динаміків ідіоти, роблячи фазоінверторні головки просто масово. І що виробники акустичних систем такі ж ідіоти, трахаючись, вибачайте на слові, зі складними оформленнями, от ні би всі динаміки в ЗЯ запихати, просто ж. Але роблять. І ФІ, і лабіринти, і ще купу всякого дивного. Ну не глупі люди? Ну і останнє. Не знаю, які мотиви мені хто приписує, але маю на увазі я завжди те, що пишу. А написав я наступне: потенціал Ультіми в значно повнішій мірі реалізується в оформленні ФІ, ніж в ЗЯ. І саме це я мав на увазі. А не, якимось дивом приписане мені, що це я, такий унікум, єдиний з Ультімою справився. При тому, що десятка, про яку тут запитували, ще в більшій мірі фазоінверторна, ніж дванадцятка. І про те, що ФІ - це не просто труба в ящику, теж написано тому, що на кожному кроці зустрічаються саме такі реалізації, ніби від фонаря люди запхали трубу в ящик, отримали гуділку і бубнілку, з чого зробили висновок, що ФІ фігня, ЗЯ рулить. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |