![]() |
|
NuWiki | Регистрация | Новые сообщения | Правила форума | Справка | Пользователи | Календарь | Поиск | Сообщения за день | Все разделы прочитаны |
Теория и точка зрения по SQ Беседы об образе сферического коня в вакууме |
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
![]() |
#11 |
Старейшина
Вы сказали Спасибо: 13
Поблагодарили 307 раз(а) в 99 сообщениях
|
![]() Висить собі динамік. Зміщатися кудись йому не дає гумова прокладка між ним і подіумом. Якщо потиснути на корзину, то на самій прокладці він може зміщатися туди-сюди в межах сантиметра десь. Він не закріплений жорстко. Добавлено через 32 минуты По-друге, аналогія з твоїми ключами не відповідає цій ситуації. З чого ти за мене вирішив, що смисл мого існування - відкривати за усіх інших їхні замки? Я відкрив свій і сказав, що це можливо. І ще коротко, але цілком достатньо для людини думаючої, підказав, як це зробити. Якщо я побачу, що людина дійсно почала думати, як відкрити свій замок, а не придумувати причини, чому це зробити неможливо, почала пробувати, і звертається уже з конкретними запитаннями... Але подивись, ти зараз, уже який допис, обговорюєш мої мотивації, а не тему. Я прекрасно знаю, що почни я все розказувати детально, 99% часу доведеться потратити на розжовування очевидних речей, на долання супротиву, на пропускання мимо вух різних звинувачень і переходів на особистості, зрештою, просто на тролів, яким насправді цікаво аби поговорити. Он, подивись для прикладу на спілкування Катка з Колегою на тему хай-резу - мені такий діалог не цікаво вести, навіть, якщо в ньому рано чи пізно якась істина народиться, ціна надто висока. Мені стало остаточно скучно. Далі буду писати тільки по темі, якщо вважатиму за доцільне. Последний раз редактировалось Рост ®; 20.08.2012 в 10:39. Причина: Добавлено сообщение |
![]() |
![]() ![]() |