![]() |
|
Бюджетный автозвук и песочница. Раздел для новичков и тех, кто хочет пострроить простенькую аудиосистему с минимальными затратами. |
![]() |
|
Опции темы | Опции просмотра |
![]() |
#103 |
Старейшина
Вы сказали Спасибо: 94
Поблагодарили 84 раз(а) в 65 сообщениях
|
![]() Цитата:
Сообщение от antiradar
Да, проделано много.Респект.А какого диаметра рукава для проводов брались? ![]() 16 і 8 мм (внутрішній діаметр) |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Старейшина
|
![]()
Сьогодні закінчив збирати хатинку для сабика вже четверту по рахунку
![]() Ось кілька фото. ![]() ![]() ![]() Матеріал МДф 16 мм, подвійна передня стінка, шурупи до дерева 35 мм довжиною, всі стики на силіконі. Тепер потрібно подумати про заповнення, а в навності тільки поролон товщиною 20 мм :/ , ну і облагородження карпетом , якого в нас ніде нема ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Старейшина
|
![]()
Про заповнення я думав, бо на вигляд ящик малий, але поміряв, порахував об"єм - вийшло акурат 25 літрів
![]() Так що з заповненням проблема думаю відпала.Ящик зверху ще покрию лаком для вологостійкості, і шукатиму карпет. Далі буде... На черзі виготовлення міжблочників. |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Вы сказали Спасибо: 1
Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении
|
![]()
Пока не поздно замени соплю в ящике от терминала до головки на нормальный провод. А еще лучше терминал нах, дырку законопатить и сплошной кусок провода от усилителя(сабового) до саба.
Удачи. |
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Старейшина
|
![]()
Дякую за співчуття, але "Наша песня хороша, начинай сначала" (С)
З впевненістю заявляю, що для славки, менше чотирьох метрів міжблока паяти неварто, за умови що усь в багажнику. |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Старейшина
|
![]()
До речі, стосовно міжблоків. Я розпаяв міжблоки по цій схемі
![]() але сьогодні спілкувався з Халіном і він здивувався що заземляти потрібно з сторони підсилювача. :noidea: Мається на увазі екран. |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Старейшина
Вы сказали Спасибо: 64
Поблагодарили 47 раз(а) в 37 сообщениях
|
![]()
Сообщение от Владимир
але сьогодні спілкувався з Халіном і він здивувався що заземляти потрібно з сторони підсилювача. :noidea: Мається на увазі екран.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Старейшина
Вы сказали Спасибо: 13
Поблагодарили 307 раз(а) в 99 сообщениях
|
![]()
Сообщение от Владимир
але сьогодні спілкувався з Халіном і він здивувався що заземляти потрібно з сторони підсилювача. :noidea: Мається на увазі екран.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Старейшина
|
![]()
Та я нікого не кумарю,так що вибачайте, просто шукаю правильне рішення. Я тепер на своїх спорчених міжблоках буду експерементувати. Хочу відмітити таке, що я купив колиь міжблок в магазині Шок, чи Мегамакс , непам"ятаю.Кабель був реально самий дорогий - 60 грн, довжина 1 м. опльотка незаземлена, і наводок зовсім від нього нема!Але він короткий.
П С Ростику, я планую бути в понеділок, постараюсь привезти з собою кабель що продається в нас, на мій погляд він добре зроблений, але ще хочу чути думку твою і Михайла. |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Старейшина
|
![]()
От спало на думку, нехай це баян, але якщо тема про розпайку міжблоків така гаряча на передодні змагань, то може нехай поділяться досвідом і просвітять раз і назавжди чемпіони - Олддад чи Маша наприклад! Бо не хитре діло тратити гроші на дроти, мудохатись з прокладкою, а потім розчаровуватись слухаючи пісні в виконанні наводок
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Вы сказали Спасибо: 0
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
|
![]()
Парни ведь и магнитола и усь полюбому висят на массе , какая разница с какой стороны... хотя себе брал такой-же кабель и в инструкции указано от магнитолы, плюс по кабелю стрелки нарисованы
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Старейшина
|
![]()
Qjgn!!! Думку про що? Про кабель? Я тебе скерую на gsie thjnbxye ghjuekzyre, чесне слово!
![]() Блін, Володя, в твоїй машині хоч електричні кабелі замість міжблочників поклади, хоч вішалку - наводки не зловиш. В тебе що, є якась електроніка там? Я тя прошу! Перестань мучити людей! Купа народу їздить з 3-доларовими міжблочниками оріс і якось нічого їм не заважає. До речі, що Саша, що Іра - у них теж таврії. Вони не стикалися з проблемою наводок, якщо живлення правильно розводили. А вони правильно розводили. Мінуси всі в одну точку звів? Ну і буде з тебе ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Старейшина
|
![]() Цитата:
Сообщение от Dmitriy
Парни ведь и магнитола и усь полюбому висят на массе , какая разница с какой стороны... хотя себе брал такой-же кабель и в инструкции указано от магнитолы, плюс по кабелю стрелки нарисованы ![]() ПС, А стрілочки зеленим аудіофільським фломастером намальовані? |
![]() |
![]() |
![]() |