|
Практические уроки, технологии и материалы Об изготовлении и оформлении автозвуковых компонентов. |
|
Опции темы | Опции просмотра |
16.08.2009, 14:25 | #22 |
Старейшина
Вы сказали Спасибо: 13
Поблагодарили 307 раз(а) в 99 сообщениях
|
Ще вирвав деньок і зробив новий крок.
Виготовив корпус карпутера, зібрав все в купу і запустив. Працює Одразу і ложка дьогтю. Уподобаний мною Ксонар (аудіо-карточка з грамотною схемотехнікою і дровами, з якої я хотів в майбутньому цифру брати), далі хрипить. Так, ніби їй напруги не вистачає. Якщо заживити материнку від мережевого (220В) блоку живлення - все нормально. Від автомобільного - хрипить. Була явна причина - після включення карточки (коли ініціалізуються дрова чітко клацає релюшка) -12В просідало до -4,5В. Думав, в цьому причина. Зробив на -12 додатковий блок живлення (на Traco Power), тепер -12 і -5 стоять, як молоді, а карточка, якщо звук брати з лінійного виходу, далі хрипить. На разі не знаю, що робиться в ній з цифрою, треба буде глянути. Ну але включив все від інтегрованої на інтелівську материнку звукової, і, я вам скажу, зовсім незле. На пряму не порівнював, але здається, що якщо усі сигма-дельта автомобільні ресівери не переграє, то крайньою вже точно не буде. Цікаво, не сподівався на такий результат. І ще дивно - завів двигун і не почув наводок. Пару фото в приєднаному файлі. |
03.11.2009, 00:37 | #30 |
Старейшина
|
А стояти він буде зовсім не там, просто тим часом запихнув, де була дірка До того місця, де треба, не вистачає відеокабелю, доведеться паяти з двох один. |
03.11.2009, 13:46 | #32 |
Старейшина
|
Конфігурація системника: материнка Intel D201GLY, целерон 1,2 ГГц, 1 гіг пам'яті: Блок живлення М2-ATX, 160Вт: 40 гіг хард, військовий, віброзахищений, хоча звичайного нотбучного цілком вистачить. Ну, перестрахувався. Все ж починали ми тоді, коли ще в Україні ніхто цим не займався (принаймні, якщо і займався, то ніде не світився ), досвіду було мало, всі запчастини стягували з-за кордону. DVD/CD-RW Samsung зі щілинним завантаженням, usb-шний. Звукова - Asus Xonar D2, щоб взяти цифру на майбутній ЦАП (поки що ще нема). А недешева карточка через те, щоб були хороші асіо-дрова, а то без них вінда почне втручатися в тракт, а це смерть звуку на місці. Зараз їжджу, слухаючи музику через звукову, інтегровану на материнці. Як не дивно, наводок нема, напевно по-перше, виробник використав серйозне подавлення шумів, а, по-друге, можливо випадково добре розведена плата Бо якщо слухати звук через аналогову частину Ксонар, то цифрове улю-люкання просто страшне в тракті. І що найцікавіше, тепер я уже готовий зі всією серйозністю заявити, що переграти цю набортну звукову може лише мультибітник, ніякі бремени/піонери-88/соні і т.п. це не зроблять. Не знаю ще про Бекер, не мав нагоди послухати. Чесно кажучи, я сам шокований від такого результату, але проти фактів не попреш. І Халін не дасть збрехати. При бажанні можу дати послухати. |
03.11.2009, 14:26 | #33 |
Старейшина
Вы сказали Спасибо: 64
Поблагодарили 47 раз(а) в 37 сообщениях
|
Цитата:
Сообщение от Рост ®
Я перепрошую, товаришу Алекс, але чому ж офтоп? Карпутер в цьому проекті займає своє вагоме місце
|