![]() |
|
NuWiki | Регистрация | Новые сообщения | Правила форума | Справка | Пользователи | Календарь | Поиск | Сообщения за день | Все разделы прочитаны |
Свои инсталляции SQ Хвастаемся, делимся опытом, мнениями и т.п. |
![]() |
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
![]() |
#1 |
Вы сказали Спасибо: 88
Поблагодарили 39 раз(а) в 27 сообщениях
|
![]()
Ну от і я наважився на інстал.
Довго все збирав, читав, дивився. Думаю не в кожного вистачить нервів продати музичку і пів року збирати нову. Будь-яке авто, що проїжало мимо мене з басом, пробивало мої нервові клітини наскрізь! Руки дико чухались і мріяли щось почати робити. П.с. Будь проклятий той день коли я зайшов на цей форум, - ОДНІ ВИТРАТИ ![]() Значить планувалась 3-полоска +саб. Але реалії дали зрозуміти що треба починати робити хоть щось, тому вирішено ставити 2 полоску з запасаом на 3-ху. ![]() Після зняття "рідної вібри", а її виявилось чимало в дверях, було все вичищено і промито, також обезжирено. Поперечна труба має ряд "подушок" які надають зовнішній фільонці жорсткість, тому тема профілів відпала. Я обмежився ребрами жорсткості з матеріалу "Шумофф мікс Ф" (Доречі окрема подяка Fetus за матеріали та розяснення) ![]() Далі вібра шумофф М2 зверху. ![]() Шаблон подіуму. А також вирізка отвору (болгарка в допомогу) ![]() Вся фішка в тому що для придання більшої жорсткості, а також щоб карта дверей прилягала без проблем було вирішено подіум ставити "за фільонку" і ззовні стягувати іншим подіумом, такий собі бутерброд. ![]() ![]() Через те що фільонка зовсім нерівна прийшлось займатись різьбою по дереву і підгонкою, хотілось максимальної площі стику з металом. ![]() ![]() Ось тут добре видно складові подіуму. ![]() Між подіумами буде фільонка. Все буде стягуватись на М6. а також великий подіум додатково М6 з фільокою внизу. ![]() На даний момент вирізаю аналогічні подіуми на іншу дверку, а також чекаю з Києва закладні гайки м4 м5, для кріплення кілець під діни. Пока так. Далі буде... Последний раз редактировалось Cobox; 26.04.2012 в 17:30. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
ЗЛЮЩИЙ АДМИН
|
![]()
Колодец за мидбасом угробит всё!!!
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Старейшина
Вы сказали Спасибо: 306
Поблагодарили 565 раз(а) в 236 сообщениях
|
![]() Как можно дальше от пищалок, пусть бубнят под ноги седоков... Так сразу в двухполоске сцена настаёт. Немая. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Вы сказали Спасибо: 24
Поблагодарили 44 раз(а) в 28 сообщениях
|
![]()
Каток, чем критиковать, предложите вариант для топик стартера, а то последнее время читая форум видишь кучу критики тех кто что-то предлагают, а не нормальные предложения.
Р.С. Если рассмотреть дверь ТС и желание не сильно кромсать двери и обшивки (т.к. Делта Интеграле не такая уже распространенная машинка) то остается только вариант которого он же и придерживается. Р.С.С. Я собрал в девятке треху на герцах. энержи, Мидбасс стоит примерно в этом же месте, за ним же колодец примерно 20-25мм. Сцена чуть выше торпеды, но не хватает суббаса и следствие ямка при сшивки с 12" сабом в багажнике, а при оттяжке мида в ноги, все гуд. Так что нужно пробовать так, а там свои грабли или лавры. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Старейшина
Вы сказали Спасибо: 306
Поблагодарили 565 раз(а) в 236 сообщениях
|
![]() По-крайней мере, я бы его ставил так же. Но в моей машине штатное место находится уже точно там же: выше колена седока, а не в переднем нижнем углу, куда традиционно миды ставят конструкторы авто по остаточному принципу, не из соображений акустики. Давайте немного включим простую логику. Сцену строит СЧ или НЧ-диапазон? Скорее СЧ, верно ведь? Теперь представим, что строим трёх-, а не двухполоску. Кто посоветует поставить мидрейнджи в нижний угол двери, чтобы они оттуда получше сцену строили, поднимите руки? Почему-то наоборот, серединки стараются поставить повыше и поближе к твитерам, в идеале - вообще объединить СЧ с твитерами в один узел, один подиум. На конструктивную критику обижаться не надо, как говорили большевики. Нужно думать и либо соглашаться, либо обосновывать свою точку зрения. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Готов поспорить
Вы сказали Спасибо: 15
Поблагодарили 99 раз(а) в 61 сообщениях
|
![]() сцену строит вообще-то не сч и не нч. сцену строит диапазон, к которому наиболее чувствительно человеческое ухо. думаю никто не будет спорить, что это голосовой диапазон (ну так исторически сложилось ![]() в голосовом же диапазоне наиболее критичный участок находится в районе 300Гц. любители 3-х полосок продолжайте разваливать голосовой диапазон в наиболее критичном месте, стройте сцену мини-сч, объединенными в один узел с вч ![]() p.s. Каток, прежде чем кидаться в бой, поищите фото АС на основе ШП в щитах и ответьте на вопрос: почему сами ДГ в щитах часто стоят внизу, а "сцена" при этом там, где она должна быть. p.p.s. возможно, когда-нибудь Вы взглянете на звук шире, и поймете, что важно не месторасположение, а фазовое согласование. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Вы сказали Спасибо: 88
Поблагодарили 39 раз(а) в 27 сообщениях
|
![]()
olddad,в мене нема іншого варіанту, колодець виходить 4,5 см, буду ще зпилювати під кутом щоб збільшити діаметр. Як варіант шукав лист дюралія щоб замість "великого" подіуму за фільонку, тоді і колодець би менший був. В нас нема.
+ не обійтись без колодця бо монтажна глибина діна 60 десь, я проміряв, якщо менше проставок-скло не опущу! JOCKER, Руслан, я довго дивився, щупав місця під мід. Вниз ставити дуже побоявся, не хочеться різати дверку там, думаю дирка в тому місці для дверки не дуже добре. Хочеться обійтись малою кров"ю. newatech,в мене не Інтеграле. В мене Delta HPE, це 2 покоління дельт, з "недоприводом" на передні колеса. Для всіх, місце під мід в даному випадку є великим компромісом, я довго, дійсно довго думав, крутив, міряв. По показниках - практичність,легкість, швидкість і універсальність виграло саме це місце. Тим більше там вже була "дирка". п.с. В любому випадку завжди можна переробити. То будуть мої шишки. Також буду вдячний якщо хтось підкаже де взяти дюральку, або щось такого плану на великий подіум, і якої товщини? 50мм? Тоді я б автоматично зменшив колодець на 1 см! Последний раз редактировалось Serginio; 17.09.2011 в 10:39. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Вы сказали Спасибо: 0
Поблагодарили 180 раз(а) в 90 сообщениях
|
![]() ![]() ты спросил,тебе ответили... кто-то основываясь на опыт... а кто-то на ![]() выбор за тобой. З,Ы.. когда будешь "собирать сцену"... уверен,вспомнишь мои слова... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Вы сказали Спасибо: 45
Поблагодарили 14 раз(а) в 11 сообщениях
|
![]() Якщо вже ну ніяк не виходить зменшити глибину, то ще трохи збільш отвір в металі фільонки ,і зроби так щоб труба подіуму обовязково розширювалась вглиб дверки. Тоді є надія , що не буде проблем на середніх частотах. А так як ти задумав.... ну незнаю ...просто шкода твоєї праці. Удачі! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |