|
NuWiki | Регистрация | Новые сообщения | Правила форума | Справка | Пользователи | Календарь | Поиск | Сообщения за день | Все разделы прочитаны |
Бюджетный автозвук и песочница. Раздел для новичков и тех, кто хочет пострроить простенькую аудиосистему с минимальными затратами. |
|
Опции темы | Опции просмотра |
20.06.2013, 17:02 | #61 |
ЗЛЮЩИЙ АДМИН
|
Re: Вопрос профессионалам
Господа, панове и как вас там еще.....!
Форум наш, как ни странно, украинский и гражданин Окраины вправе изъясняться на своем родном языке. Другое дело, что многие просто не захотят читать его перлы, но это уже личное дело каждого, немного и потеряют. Тему, я так думаю, пора закрывать? |
20.06.2013, 17:48 | #62 |
Старейшина
Вы сказали Спасибо: 306
Поблагодарили 565 раз(а) в 236 сообщениях
|
Но тут случай другой, - заглянул "сосед", который без наездов, просто попросил ответить ему по-русски. Кто может. У нас же процентов 80 сообщений на русском? так что в просьбе не вижу ничего шокирующего. ...а осадочек остался, и не только у него. |
20.06.2013, 19:30 | #63 |
Штырлиц
Вы сказали Спасибо: 136
Поблагодарили 355 раз(а) в 191 сообщениях
|
И со стороны это выглядит как пустое "подымание перьев". |
21.06.2013, 01:02 | #64 |
Старейшина
Вы сказали Спасибо: 13
Поблагодарили 307 раз(а) в 99 сообщениях
|
Каток, не хочу розводити довгий діалог, мені це не цікаво.
Пропоную переглянути ще раз тему. Ви, виставивши себе захисником юних російських знедолених автозвуколюбів, адресували йому пару маленьких абзаців. При чому нічого реального і конкретного не порадили. І паралельно з цим ви написали не менше сторінки формату А4, а може й більше, звертаючись до мене та до інших з повчаннями, як ми повинні себе поводити з представником дружньої держави (до речі, поки ви не написали цього, я поняття не мав, що людина ця не з України, не маю звички вивчати профілі), та зі звинуваченнями в безкультурності, знущанні, майже що хамстві. Якщо судити не за власними домислами, а за плодами, єдиним істинним способом оцінки, то виходить, що допомогти хлопчині Вам теж не дуже то й хотілося. А от показати іншим своє відношення до певної ситуації, яка є для вас проблемною, Ви хотіли і це зробили. На Ваші звинувачення в мою адресу відповім наступне. Я не ставлю себе вище за будь-кого, але і нікого не ставлю вище за себе. Якщо я вважаю для себе нормальним в тій же синій конфі писати по-російськи, тому що це російський форум, то точно так само вважаю нормальним росіянину принаймні спробувати спілкуватися на українському форумі по-українськи. До речі, перекладач в такій ситуації серйозний помічник, якогось знущання, приписаного мені Вами, тут не було і в помині. Був натяк, чи підказка, як можна вийти з ситуації. До речі, зауважте, це не його не розуміли, це він, який прийшов за порадою, не розумів, але навіть маленької спроби зрозуміти не зробив. Так і виходить, що якщо я це реально роблю, пишучи на російських форумах по-російськи, на англійських по-англійськи, як можу, то з боку представників дружньої Вам держави в основній своїй масі я нічого подібного не спостерігаю. Як раз навпаки, бачу прийняття як належне того, що людина іншої національності має виявити до них повагу і перейти на їх рідну мову. Тому осадочок так, залишається. У мене. Завжди. Від такого зверхнього відношення. Хоча я не роблю з цього проблеми, на відміну від Вас. Стосовно качання. Мені якось дивно говорити очевидні речі розумній людині, тому я скоріше запідозрю тут лукавство. Так, крім рідини і качелі качаються, і права качаються, і м'язи теж, і файли з інтернету. А от дифузор, він коливається. І породжує цим коливання звуку. Звук - він не качається. Тому претензій до тих, хто розкачує качелі, накачує м'язи, чи качає права у мене немає, зайняті люди своїми справами, ну і добре. А от як тільки хтось намагається звук качати, мені це не подобається. І це вже моя справа, де і в якій формі я викладаю свої думки. loza, Ні, не відповідайте, це чисто риторичне запитання. Все, панове, дякую за увагу. Оскільки я більше, ніж впевнений, що вельмиповажним українофобам я все рівно нічого не доведу, а також за небажанням спускати дорогоцінні години свого життя в унітаз, спілкування на дану тему завершую. |
21.06.2013, 07:28 | #65 |
Старейшина
Вы сказали Спасибо: 306
Поблагодарили 565 раз(а) в 236 сообщениях
|
Рост (с), вы раньше производили впечатление довольно разумного и взвешенного человека. Жаль было бы разочаровываться. |
21.06.2013, 10:18 | #66 | ||||
Старейшина
Вы сказали Спасибо: 64
Поблагодарили 47 раз(а) в 37 сообщениях
|
Бандеровцы (с)
Последний раз редактировалось Cobox; 21.06.2013 в 12:23. |
||||