Всё об автозвуке

Вернуться   Всё об автозвуке > Новичкам > Бюджетный автозвук и песочница.

Важная информация

Бюджетный автозвук и песочница. Раздел для новичков и тех, кто хочет пострроить простенькую аудиосистему с минимальными затратами.

Закрытая тема

Опции темы Опции просмотра
Старый 28.11.2008, 14:14   #541
antiradar
Старейшина

Вы сказали Спасибо: 6
Поблагодарили 65 раз(а) в 52 сообщениях
Отправить сообщение для antiradar с помощью ICQ

Цитата
Сообщение от holland.9
в дсп нема нічого дуже паганого
я колись начитавшись літератури, робив корпус з дсп+фанера.
динамік кріпився саме до дсп, але не саморізами а... віконними фіговинами - там болт добрячий (начебто м6) а з братної сторони саме та віконна фіговина яка виглядає як шайба с гострими шипами які вчіплюються в дсп з обратної від динаміка сторони та має внутрішню різьбу під гвинт. нажаль фоторафій саме фіговини не залишилось.
перепрошую за домашку
картинок нет-написано приватный доступ
Уже есть
antiradar вне форума   Вверх
Старый 29.11.2008, 00:41   #542
Володимир
Старейшина

Вы сказали Спасибо: 94
Поблагодарили 84 раз(а) в 65 сообщениях
Отправить сообщение для Володимир с помощью ICQ Отправить сообщение для Володимир с помощью Skype™

Є в мене такі гайки що їх можна вкрутити в дерево, але отвори для кріплення динаміка (на самому динаміка) розміщені надто близько до отвору для динаміка в передній стінці, тому тих гайок я неможу вкрутити Я вже настроївся замінити в ящику передню стінку.
Володимир вне форума   Вверх
Старый 29.11.2008, 19:39   #543
oleja2115

Вы сказали Спасибо: 15
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Отправить сообщение для oleja2115 с помощью ICQ

Владимир
Аесли попровать мебельные саморезы(те что под шестигранник) вместо гаек???
oleja2115 вне форума   Вверх
Старый 29.11.2008, 20:51   #544
Володимир
Старейшина

Отправить сообщение для Володимир с помощью ICQ Отправить сообщение для Володимир с помощью Skype™

Цитата:
Сообщение от oleja2115
Аесли попровать мебельные саморезы(те что под шестигранник) вместо гаек???
Не вийде бо під конфірмат (мебельний шуруп під шестигранник) потрібно свердлити отвір діаметром 4,2 мм, якщо врахувати що отвори в динаміку на відстані 5 мм від отвору в стінці для динаміка - ніфіга не вийде. От не сподівався зіткнутися з такою банальною проблемою як надійне кріплення динаміка- пів ящика тре переробити.
Старый 29.11.2008, 22:21   #545
oleja2115

Вы сказали Спасибо: 15
Отправить сообщение для oleja2115 с помощью ICQ

Ну а как тогда тебя спасут гайки с винтами? :noidea:
oleja2115 вне форума   Вверх
Старый 29.11.2008, 22:38   #546
Володимир
Старейшина

Цитата:
Сообщение от oleja2115
Ну а как тогда тебя спасут гайки с винтами?
А я і не збираюсь використовувати гайки з вінтами, я буду кріпити самонарізами по дереву, тільки передня стінка буде замінена на товсту фанеру пропитану епоксидкою, замість крихкої ДСП.
Старый 30.11.2008, 12:16   #547
Рост ®
Старейшина

Вы сказали Спасибо: 13
Поблагодарили 307 раз(а) в 99 сообщениях
Отправить сообщение для Рост ® с помощью ICQ

Чекай, Володя, ти ж під змагання машину робиш - які самонарізи? За правилами тільки гвинти чи болти.
Рост ® вне форума   Вверх
Старый 30.11.2008, 14:18   #548
Володимир
Старейшина

Цитата:
Сообщение от Рост ®
Чекай, Володя, ти ж під змагання машину робиш
Машину для себе роблю, і прикручу саморізами, якщо чогось іншого не придумаю.А якщо в змаганнях прийматиму участь, і за таке знімуть бали, ну і нехай, до звуку це відношення немає.
Старый 30.11.2008, 16:46   #549
Рост ®
Старейшина

Тобто, ти хочеш сказати, що всі попередні твої гофровані цацки-пецки мають відношення до звуку?
Я про інше - якщо вже стільки зробив для відповідності правилам, то навіщо втрачати потім на дрібницях? Чи ти вже втомився від тої відповідності? Я так бачу, що скоро класи "Соунд онлі" будуть найпопулярнішими
Старый 30.11.2008, 21:16   #550
lHuNTeRl

Вы сказали Спасибо: 0

Рост, а вы считаете, применение гофры лишним? Нужно далеко ходить за примерами, к чему может привести отсутствие проводки проложенной по правилам? Кстати, у меня месяца полтора назад загорелось авто из-за неккоректно уложенной проводки.. Хорошо, что я смог быстро всё потушить...
lHuNTeRl вне форума   Вверх
Старый 30.11.2008, 22:26   #551
Володимир
Старейшина

Цитата:
Сообщение от Рост ®
Тобто, ти хочеш сказати, що всі попередні твої гофровані цацки-пецки мають відношення до звуку?
Тут сперечатись не буду, прводку старався класти по правилим.
По-перше: терпіти не можу коли машина з розібраним салоном, тому вирішив зробити так щоб хватило надовго, а чи буду я приймати участь в змаганнях чи ні - це вже питання 48
По-друге я бачив як горить машина...
Цитата:
Сообщение от Рост ®
якщо вже стільки зробив для відповідності правилам, то навіщо втрачати потім на дрібницях?
Та нехотів би втрачати, але я не знаю як закріпити динамік. В мене є гайки під гвинт на різьбу М6, а під саму гайку треба отвір на 9 мм, тому в мому випадку то навіть для кріплення саба не підходить.
Хіба може хтось щось порадить.
Цитата:
Сообщение от Рост ®
Чи ти вже втомився від тої відповідності?
Ні, не втомився, мені так цікавіше.
Старый 30.11.2008, 22:50   #552
Olddad
ЗЛЮЩИЙ АДМИН

Вы сказали Спасибо: 8
Поблагодарили 68 раз(а) в 41 сообщениях

А почему не попробовать крепление "от обратного"? То есть: вклеить болты, а на них "надеть" динамик и затянуть красивыми гайками?
Olddad вне форума   Вверх
Старый 30.11.2008, 23:43   #553
Рост ®
Старейшина

Цитата
Сообщение от lHuNTeRl
Рост, а вы считаете, применение гофры лишним? Нужно далеко ходить за примерами, к чему может привести отсутствие проводки проложенной по правилам? Кстати, у меня месяца полтора назад загорелось авто из-за неккоректно уложенной проводки.. Хорошо, что я смог быстро всё потушить...
От він, згубний вплив віртуального спілкування - додумування відповідей за співрозмовника І де я щось писав про зайвість гофри?
У відповідь на слова Володі:
Цитата якщо в змаганнях прийматиму участь, і за таке знімуть бали, ну і нехай, до звуку це відношення немає
я задав логічне запитання - по-перше, яке відношення до звуку мала тривала процедура прокладання кабелів повністю згідно з Правилами змагань (а не за правилами безпеки і згідно з потребою забезпечення якісного живлення апаратури, це не одне і те ж саме, більше того, дотримання деяких правил навпаки якість живлення погіршує), по-друге, якщо вже стільки сил потрачено на це, то забити на значно простішу і менш часоємку процедуру прикручення саба болтами є нелогічним.
Старый 30.11.2008, 23:51   #554
Рост ®
Старейшина

Цитата
Сообщение от olddad
А почему не попробовать крепление "от обратного"? То есть: вклеить болты, а на них "надеть" динамик и затянуть красивыми гайками?
До речі, дуже хороша порада. І легше забезпечити герметичність.
А якщо вже так дуже хочеться вкручувати болти/гвинти, то раз - вирізати з листової сталі 3-5мм коло з внутрішнім діаметром, щоб в нього помістився саб, і зафіксувати його всередині ящика, чи навіть ззовні, щоб прямо до нього прилягав саб, насверлити отворів, нарізати різьбу. Два - примокутні планочки, два отвори з різьбою, один для кріплення планки, в другий увійде болт кріплення саба. Та варіантів купа, від маніакальних до елементарних!
Старый 01.12.2008, 01:22   #555
Володимир
Старейшина

Цитата:
Сообщение от Рост ®
більше того, дотримання деяких правил навпаки якість живлення погіршує)
Тут згідний 100%, для прикладу - я з неохотою використовував гільзи для обжимки кінців проводки, на мою думку примітивне лудження проводу забезпечить кращий контакт. "Гламурні" колби з запобіжниками зроблені кривими китайскими ручками, також зроблять внесок в забезпеченні підсилювачів "дистрофічним" живленням.Але без запобіжників нікуди.
Цитата
Сообщение от olddad
Залізна логіка, я би не догадався.Цей варіант візьму до уваги.А головне це може мене вберегти від переробки ящика!
З планочками також варіант, але він більш "маніакальний" Дуже вдячний що звернули увагу, і допомогли.
ЗІ: Ростику, думаю напроситись до тебе, щоб ти послухав, і може щось накрутив, бо в мене з слухом не альо(коли дороблю все звичайно).
Старый 01.12.2008, 10:59   #556
Директор Луны
Ушел в мир иной от нас...

Вы сказали Спасибо: 43
Поблагодарили 423 раз(а) в 130 сообщениях

Рост! В Правилах нигде такого нет - что только ГВИНТИ ТА БОЛТЫ!!! В мастерстве да - может оцениваться в определённых классах
Директор Луны вне форума   Вверх
Старый 01.12.2008, 23:00   #557
Рост ®
Старейшина

Цитата:
Сообщение от Директор Луны
Рост! В Правилах нигде такого нет - что только ГВИНТИ ТА БОЛТЫ!!! В мастерстве да - может оцениваться в определённых классах
Опа! А за що Халіну зняли пару балів на Яска минулого року, і я йому потім переробляв кріплення мідів на різьбове???
Чесно кажучи, зараз перелистувати правила часу не маю, але тоді що ж це, якщо дійсно такого пункту нема - знову "вльні трактування правил суддями"?
Старый 01.12.2008, 23:41   #558
Директор Луны

УВАЖАЕМЫЙ Рост!! При всём моём УВАЖЕНИИ к Вашему таланту ( видел Ваши работы и мало того слушал их - БМВ и судил их -МАЗДА 3 если не ошибаюсь)!!!!!
Отчего у Вас такая ненависть к соревнованиям??? Не от того ли что (давайте лучше в личку)
Первое! Давайте оперировать фактами и именами!
Второе! Вы же не думаете что я защищаю АЯСКА Я с УВАЖЕНИЕМ отношусь ко ВСЕМ ассоциациям
Третье! Извините я не знаю кто такой Халин Покажите по протоколу ГДЕ в каких ПУНКТАХ и в каком КЛАССЕ с него сняли ПАРУ баллов
Четвёртое! Назовите фамилию судьи (есть в протоколе) который по Вашему мнению допустил ошибку
Пятое! Зараз перелестуйтэ Правила - а потим звынувачуйтэ усих
Шостэ! В каком классе выступал упоминаемый Вами участник? Оценивается ли в нём мастерство - если да то он правомерно не дополучил свои баллы в мастерстве
Седьмое! Вы очень всеми УВАЖАЕМЫЙ ЗНАТОК И ПРАКТИК автозвука!!! Ну не хотите - не участвуйте в соревнованиях!!! хотя думаю если бы хотя бы одна из Ваших прекрасно инсталлированных машин вошла в тройку на змаганнях - Вы думаю были бы горды и счастливы Да и в заработке шоколаднее - ИМИДЖ поди
Восьмое! Я - далёкий от автозвука человек который нихрена в этом не понимает Я ничего не умею делать своими руками Впрочем как и УШАМИ Я УВАЖАЮ всех присутствующих как на форумах так и на площадке соревнований И в конце концов мне обидно - за какие-то бы ни было поливания грязью ЛЮБЫХ соревнований Не заходите в эту ветку - пишите там где теоретики и практики
Девятое! Извините - я не хотел никого обижать
Старый 02.12.2008, 00:01   #559
Директор Луны

Ой! Уважаемый Рост! Это я не в той ветке оказался Эта же ветка - не о соревнованиях Прошу прощения - здесь я точно ничего не понимаю
С УВАЖЕНИЕМ!!!
Старый 02.12.2008, 00:41   #560
Рост ®
Старейшина

Ніфіга собі Видать не тільки я сьогодні поліефірки нанюхався

1. Халін = Halin Тільки нашими буквами
2. Виступав він в любителях.
3. За кріплення динаміків самонарізами, а не болтами точно бали зняли. Хто судив - я не знаю, я там не був. Але навіщо тоді було б Михаїлу просити мене переробити кріплення на різьбу? От нам прямо таки нічим займатися
4. Грязюкою, по-моєму, нікого не поливав. Просто зі здивуванням констатував факт.
А також:
5. На заробітки успішні виступи на змаганнях ніяк не впливають.
6. Я не маю ненависті до змагань. Просто завжди відзначаю нелогічність тих чи інших моментів - з моєї, звісно, точки зору.
7. Я не рвуся в смертний бій ж жодною федерацією. Пощо воно мені?
8. А що це вас так пройняло?

Цитата:
Сообщение от Директор Луны
Ой! Уважаемый Рост! Это я не в той ветке оказался Эта же ветка - не о соревнованиях Прошу прощения - здесь я точно ничего не понимаю
С УВАЖЕНИЕМ!!!
От і пишіть в своїй гілці і не ходіть до теоретиків і практиків А то наробили тут шороху, понімаєш

ПС. В правила таки заліз. Дійсно, в любителях нема вимоги різьбового кріплення динаміків, а тільки вимога "належного кріплення". Так що від імені теоретиків і практиків виголошую подяку за роз'яснювальну роботу
Закрытая тема