|
Белый шум Общение на незвуковые темы |
|
Опции темы | Опции просмотра |
08.06.2019, 20:19 | #10 |
Вы сказали Спасибо: 91
Поблагодарили 10 раз(а) в 10 сообщениях
|
Re: Опасные мысли могут сбываться.., стыжусь основной темы (
Друзья мои, спасибо, еще раз за поддержку!
Спасибо за благодійну допомогу Петрухін Ілля Вікторович - 300 грн Розумію, що в багатьох сімьях ці гроші, що ви безкорисливо віддаєте мені - зовсім не зайві. Я теж хочу бути вам корисним - беріть постільну білизну - вона якісна, бавовна (хлопок) 100%, стійка краска, служитиме, та приноситиме вам задоволення довго. Це справжня - з моєї батьківщини, з Тіраспольского ХБК, (яку часто-густо підробляли, використовуючи її славу), де й досі працює мій племінник, а раніш працювала вся родина старшої сестри. ... Тай в чисто комерційному плані - це вігідне вкладення грошей - хлопок тільки дорощає. До речі - малюнків " Париж" та " Кульбаба-Одуванчики", вже нема. Але є другі, здебільшого - все йде на експорт, раніш ХБК працювало на весь Союз... Я впевнений, що білизна несе тільки добру енергетику - окроплюю зовні святою водою,молюся за вас, за себе й родину. Дякую, ще раз. ...Пишите в личку, я через 2 недели снова еду на химию, потом отойти надо несколько дней, снова небольшая пауза и потом уже операция. А там уже более длительный период восстановления, и еще 4 химии... (Зате - яке гарне слово - "відновлення") =================== ========================= ========================== ============================ Добавлено через 11 часов 42 минуты Пришел перевод от которого я не спал пол ночи: Чишій М. С.- 1500 грн. Дело, конечно, и в рекордной сумме, но мне показалась знакомая ФИО. Что то с ней было связано в моей жизни, эмоциональное, и неоднозначное. Если Николай будет не против, я опишу ту историю.. А поки - дякую Микола Сепанович! Буду молитися щоб не оскудла рука дающего й за Ваше здоровья, та Вашої родини. Последний раз редактировалось жан; 10.06.2019 в 23:31. Причина: Добавлено сообщение |