|
Практика по SQ Головные устройства, акустика, кроссоверы, процессоры и много-много других страшных слов |
|
Опции темы | Опции просмотра |
05.12.2009, 16:47 | #11 |
Старейшина
Вы сказали Спасибо: 13
Поблагодарили 307 раз(а) в 99 сообщениях
|
В порівнянні з пл-хт? Куди правдивіші. Рівно як і Монакор 25, чи як їх там, які я теж слухав і не так давно описував враження. І як той же ПАД, який особисто мені не подобається в силу деяких причин, які тут обговорювати не будемо, але і вони правдивіші за еос. І згадані Павлом 801-і, хоч і не "гейзер натуральності", теж поцикують, але принаймні забезпечують "тембральну різноманітність цикання" До речі, саме правдивість для мене і є основний критерій оцінки. Звучить інструмент так, як в житті, чи ні. І все. І не треба "прозорості", "повітря" і тому подібних "критеріїв", придуманих лише для того, щоб навішувати лапшу на вуха клієнтів, які в тому не розбираються. "Твітери звучать прозоріше, насиченіше, в їх звучанні більше повітря..." Вау! І, до речі, зауваж, Морель не нахабніє, написавши на мт23 хай-енд, правда? А тут я ж мову вів про продукт, заявлений в категорії "кращі з кращих". А це все рівно, що назвати ВАЗ-2107 лімузином. Ну, раз лімузин, давайте тоді судити його як лімузин, ні? А чому ні, назвали ж! А якщо його назвати "бюджетна тарантайка", то ніхто з критеріями "лімузинистості" і підходити не буде, тоді можна вже буде розглядати з точки зору відповідності вартості. І, до речі, тут прозвучала теж і така оцінка - при роздрібній ціні 200 уо звук вартості не відповідає. Просто є тут ще один момент - лохотрон. А це мені дуже не до вподоби. Якщо рядовий чоловік, навіть якщо він не дуже розбирається в автомобілях, підійде до 2107, названого лімузином, він все рівно скаже - "та який це лімузин?". Тому що поруч будуть стояти Бентлі, Росл-Ройс і інші представники класу. Різниця очевидна. А для покупця твітерів різниця зовсім неочевидна між компонентами, які лежать на прилавку. І далеко не кожен з покупців чув, як звучать хороші системи. Але в нього є трохи грошей і чому б не прикупити щось покраще? О, і як раз - прошу, хай-енд, ще й не дорого, і всі атрибути хай-енду присутні, коробочки, фантіки - клас! ПС. В предвзятості, думаю, звинувачувати мене не будемо, га? Не так давно, якщо пригадуєте, я писав, напівжартома, відкритого листа геру Фішеру, стосовно певної недосконалості їх кросоверів. При моєму позитивному відношенні до бренду в цілому. От напевно продавці ЕОСа руки потирали, мовляв, дивіться, навіть той, хто хвалить Хелікс, каже, що в них кросовери погані, бачите! Купуйте ЕОС! Кросовери ЕОС крутіші, вони навіть зі світло-музикою! ППС. SNAKE, моє шанування. Ділерські зобов'язання гарно відробляєш, мусиш від піті отримати якийсь бонус, однозначно! Навіть Вівальді злив, сказав, що акустика ЕОС - так собі |