|
Свои инсталляции SQ Хвастаемся, делимся опытом, мнениями и т.п. |
|
Опции темы | Опции просмотра |
16.05.2013, 21:46 | #1 |
Старейшина
Вы сказали Спасибо: 13
Поблагодарили 307 раз(а) в 99 сообщениях
|
Хроніки лабораторії. Зрілість.
Короткий погляд в минуле.
Здається, це було недавно, але вже 8 років пройшло. 2005-й, перша осмислена система, тоді, заразившись впливом таврофоруму, під девізом "ящик наше всьо", було зроблено пара підсидільників по 5 літрів для 5" акустики Хелікс Преціжн, з твітерами на стійках лобового скла - зведення? яке зведення? Ось такі були ящики: І твітери: І сабвуфер типу стелс (це була перша проба): І все грало від цього "землетрусу": і від кларіона в штатному місці торпедо: от же ж, у мене було штатне місце! І штатне торпедо! Як давно це було Але дитинство закінчилось, прийшла моодість зз її поривами і експериментами. Усіляке було. І таке теж: Потім таке: І це не рахуючи декілька проміжних етапів Був грандіозний проект суперстелса Тепер воно припадає пилюкою десь в верхньому гаражі. Але молодість закінчилась, прийшла зрілість. Майже два останні роки експериментів, які дали свої плоди. Деякі фотки на форумі проскакували. Вирішив зібрати більш-менш все в одній темі, щоб не розгубилось. Ось парочка: І так я проїздив останній рік. Але пришов час все привести до порядку. Розпочав я взимку з машини, деякі кузовні деталі було замінено, вварено зміцюючий каркас вздовж бортів, між лонжеронами. Ну і машинка освіжилась новою фарбою. Отримала також наново перешиті сидіння і тому подібні ніштяки І після цього пішов процес приведення аудіо системи до належного стану. |