|
Свои инсталляции SQ Хвастаемся, делимся опытом, мнениями и т.п. |
|
Опции темы | Опции просмотра |
16.09.2011, 22:39 | #1 |
Вы сказали Спасибо: 88
Поблагодарили 39 раз(а) в 27 сообщениях
|
Lancia Delta
Ну от і я наважився на інстал.
Довго все збирав, читав, дивився. Думаю не в кожного вистачить нервів продати музичку і пів року збирати нову. Будь-яке авто, що проїжало мимо мене з басом, пробивало мої нервові клітини наскрізь! Руки дико чухались і мріяли щось почати робити. П.с. Будь проклятий той день коли я зайшов на цей форум, - ОДНІ ВИТРАТИ Значить планувалась 3-полоска +саб. Але реалії дали зрозуміти що треба починати робити хоть щось, тому вирішено ставити 2 полоску з запасаом на 3-ху. Після зняття "рідної вібри", а її виявилось чимало в дверях, було все вичищено і промито, також обезжирено. Поперечна труба має ряд "подушок" які надають зовнішній фільонці жорсткість, тому тема профілів відпала. Я обмежився ребрами жорсткості з матеріалу "Шумофф мікс Ф" (Доречі окрема подяка Fetus за матеріали та розяснення) Далі вібра шумофф М2 зверху. Шаблон подіуму. А також вирізка отвору (болгарка в допомогу) Вся фішка в тому що для придання більшої жорсткості, а також щоб карта дверей прилягала без проблем було вирішено подіум ставити "за фільонку" і ззовні стягувати іншим подіумом, такий собі бутерброд. Через те що фільонка зовсім нерівна прийшлось займатись різьбою по дереву і підгонкою, хотілось максимальної площі стику з металом. Ось тут добре видно складові подіуму. Між подіумами буде фільонка. Все буде стягуватись на М6. а також великий подіум додатково М6 з фільокою внизу. На даний момент вирізаю аналогічні подіуми на іншу дверку, а також чекаю з Києва закладні гайки м4 м5, для кріплення кілець під діни. Пока так. Далі буде... Последний раз редактировалось Cobox; 26.04.2012 в 18:30. |