Цитата:
Сообщение от
Valera
і чим поведінка судді порушила права учасника??, адже лише учасник формату Дбдрага наділений правом заявляти свої вимоги щодо коректної роботи судді, ви учасник? ви бачили роботу КОМАНДИ суддів дбдрага??, от ХТО_ХТО, а ВИ зовсім тут не можете прид"являти претензії щодо коректної роботи судді. бо ви. нажаль, не є учасником, Роман слідкував за часом , тобто коли пройде 30 сек. , оскільки за датчиком і учасником слідкує відокремлений суддя, що стоїть і дивиться на датчика, і учасника... тому не треба, не являючись учасником, розповідати хто як судить
П.П.С. На відео лише однасторона медалі, суддійський колектив складається з 4 суддей. 2 суддей було у палатці, двоє інших слідкували за учасником і датчиком. ЯКІ ПРОБЛЕМИ??
Участник - не гражданин Украины? И, я говорю даже не о качествах судьи, а о качествах человека.
З.Ы. Я вас забыл спросить, что мне делать
Цитата:
Сообщение от
GZ-JBL Team
Alexx ,
Саня, и если ЧО:
Девиа́нтное поведе́ние — это поведение, отклоняющееся от общепринятых, наиболее распространенных и устоявшихся норм в определенных сообществах в определенный период их развития.
в чём же у нас отклонения???
Да все нормально! Чувак, к примеру, который вчера стоял посреди детской площадки и пускавший клубы дыма, тоже искренне офигел, когда я его попросил отойти подальше. А че? Все ж нормально!