|
Бюджетный автозвук и песочница. Раздел для новичков и тех, кто хочет пострроить простенькую аудиосистему с минимальными затратами. |
|
Опции темы | Опции просмотра |
24.11.2012, 16:37 | #1163 |
Старейшина
Вы сказали Спасибо: 94
Поблагодарили 84 раз(а) в 65 сообщениях
|
Re: Озвучення... крок за кроком
Давно мене тут не було
Пошкоджений динамік ще в кінці травня був відданий на ремонт одному дуже поважному львівському спеціалісту, але "віз і нині там..." Чесно кажучти вже навть незнаю чи побачу я свої хелікси. Як вище вказувалось місце мідбасу зайняли дешевенькі "монакори" з яким я успішно виступив в цьому сезоні, але в них є ряд недоліків які мене не влаштовують, тому пошук достойних п"ятидюймових динаміків триває. Поки найбільший претиндент Морель Супрімо. Установка акустики в мною зроблене торпедо неодноразово сприяла перемозі в свому класі. |
24.11.2012, 16:44 | #1164 |
Старейшина
|
Але в такому способі установки акустики знайшовся ряд проблем пов"язаних з "отражонкою", небуло "основатєльності" в суббасовому діапазоні... і зрештою захотілось щось міняти
Зараз ідея є виготовити нове торпедо з установкою динаміків як домашні колонки, і перенесенням ГУ в верхню частину торпедо щоб місце яке звільниться в штатному місці ГУ використати для збільшення об"єму саба. Хто що скаже? Последний раз редактировалось Володимир; 24.11.2012 в 17:39. |
24.11.2012, 23:42 | #1166 |
Вы сказали Спасибо: 152
Поблагодарили 21 раз(а) в 17 сообщениях
|
|
25.11.2012, 00:15 | #1168 |
Старейшина
|
Дякую Миколо за пораду. Я задумувався над таким, але коли я перековбашу рідне торпедо, то там хіба скелет залишиться, і пічку також буде перероблена, вдосконалена і замінені повітреводи... все заради звуку. Тому добавляти менінгіту ще з підключанням приладів, кнопок... мало часу до квітня
|
20.04.2013, 12:07 | #1170 |
Старейшина
|
На роль мідбасу тепер пропонують олдскульні Даймонди серії М3, в ближайший час буду займатись їх установкою. Також буду експерементувати з сабом. Є кілька динаміків претиндентів... буду пробувати. В ближайший час відпишусь про результати. |
29.05.2013, 11:26 | #1172 |
Старейшина
|
А, до речі, обіцяв відписати. Отже враження від динаміків старої школи (Даймонд Аудіо М351) самі позитивні. Я отримав пристойну середину без якихось недоліків в НЧ діапазоні які мене би коробили Можна вважати ці Даймонди кращими, що було в мене в системі. Хоча симпатія до 805 не пропала
В сабовому діапазоні залишивс Хелікс Р8, його не змогли в моїй системі переграти ні монакор СПШ200 ні хєрц ЄС200. Підозрюю що в минулому в мене були проблеми в гермтичності з"єднання ящик-динамік... смоктало повітря і бас був жирний і не чіткий, зараз я це виправив шляхом герметизації з"єднання і порізаний саб нетривіально, що дало змогу добитися бажаного звучання... Підмічу що всі ці маніпуляції з сабом були проведені після етапу ЕММА у Львові де мені вдалось вибороти перше місце хоча бас в мене був жирний як дупа целюлітної дівчини З пошуком зрізів і порядків на даному етапі я визначився, залишилась точна підгонка часових затримк, і ГОВ на Чернівці! |
01.06.2013, 18:34 | #1174 |
Старейшина
|
Правду кажуть що мрії мають властивість матеріалізуватися Тому потрібно бути обережними при загадуванні бажань
Вже два чи три роки неспішно підшукував пристойний п"яти чи шестиканальник бажано старої школи. Щоб можна було розрулити двохсмуговий фронт і саб одним підсилювачем. І ось завдяки одному мому другу-форумчанину мені до рук сьогодні потрапив, не побоюсь цього вислову, справжній витвір мистецтва. Про завук ще нічого не скажу, але будем сподіватись що звучати він буде так само класно як і виглядає. Отже дозвольте похвалитись |
25.07.2013, 14:28 | #1175 |
Старейшина
|
Підсилювач Даймонд аудіо Д7 в силу різних обставин не прижився в моїй системі. Підсилювачі вернув назад. З успіхом виступив на етапі ескючелендж в Чернівцях. Приактично всіма суддя ми було відмічено дещо "просту " подачу СЧ діапазону, нехватало "хльосткості" робочому барабану, "основи", "тіла" в тарілках. І почався знову пошук достойного мідбасу. Спробував сині альпайни :шикарна, випячена, слащава середина і повне фіаско в нч діапазоні. Назад вернув даймонди. Закоренився стереотип що динамік грає або бас, або середину, хоча Рост так не вважає. Слава Богу що знайшлися динаміки які зруйнували цей стереотип. Динаміки, правда, так би мовити " високого рангу", і вони володіють хорошою подачею як в НЧ так і СЧ діапазоні. Мені їх подача сподобалась, і можна відмітити їх різножанровість. Отже цими динаміками стали ФОКАЛ Утопія. Не бюджетно скажете ви, але нажаль бюджетні динаміки так не вміють відтворювати звук як динаміки преміум лінійок.ІМХО.
Скоро займусь їх установкою і налаштуваннями системи. Фото будуть згодом. Последний раз редактировалось Володимир; 25.07.2013 в 22:05. |
25.07.2013, 14:41 | #1177 |
Старейшина
|
В мене там таке оформлення що можна охарактеризувати як выдкритий ящик... тобто ящик але не герметичний
|