Та ні, це одні з найкращих акустичних систем, які повністю відіграють свою вартість. Але от кросовери... Я не розумію. Найцікавіше те, що Ehmann & Partner випускають аналогічні динаміки під своїм брендом, але ситуація там з кросами краща на порядок. Наприклад, PO-650

Перші порядки, здоровенна повітряна котушка. Твітер там той самий, що в Хелікса преціжн, тільки мід серйозніший.
Для Фішера кроси робить третя фірма, теж німецька (знав, але щось з голови назва вилетіла). І таке враження, що ніхто не слухає, перевіряється лише відповідність тех. параметрам.
Ні, в лінійці Competition цілком пристойні кроси, сильно фазу не потворять на відміну від преціженських. Але чомусь при роботі від них твітери трохи горблять. Можна, звісно доставити паралельно резистор, але навіщо спочатку створювати проблеми, а потім з ними боротись, коли можна одразу зробити все добре, тим більше, що самі динаміки вдається розділити навіть послідовними кросами без додаткових лінеаризуючих кіл, а це вже серйозна заявка. На таке надаються хіба реально хай-ендівські компоненти.
Хоча, можливо це просто мої особисті претензії, а комусь таке звучання подобається. Я ж то, говорячи, що твітери ріжуть вуха, не маю на увазі різь якихось дешевих Пролоджів чи ЕОСів, може я оцінюю просто надто строго, але ж Фішер сам пише на коробці Hi-End. Писав би він Hi-Fi, може я і змовчав би
Стосовно самих RS-6, то за свої гроші вони просто взагалі поза конкуренцією.