Через годинку-другу перешаманю схемку, бо виявилось, що деякі товщини проводів записані не вірно. Виправлю все відповідно таблиці, бо я раніше рахував, що 4ГА - 20мм2, а 8ГА - це його половина, тобто 10мм2. А з таблиці виходить, що 10мм2 - це 7ГА.
А на ГУ йде провід 2,5мм2 - тобто 13Га відповідно.
Наплутав короче кажучи з цими AWG i mm2.
Мені вже тьма людей казала, щоб їхав на свадьби і там бабло заробляв

__________________________________________________ __________________________________________________ _______
А змагання по автозвуку в Вінниці коли??? Із задовленням приїду. Але мабудь ще не в якості учасника - а в якості глядачя. Хібащо можливо хтось послуха в би моє авто і да в би декілька порад.
__________________________________________________ __________________________________________________ ________
В дану хвилину закінчив роботу над панелькою додаткових приладів та вимикачів.
Перший тумблер - вмикання вольтметра\термометра\тахометра, режими переключаються чорненьокю кнопкою, яка знаходиться в правому нижньому куті панельки.
Другий тумблер - подача напруги на гніздо, що знаходиться під кріплення для ТВ.
Третій тумблер - розривання канала ремоут, що йде від ГУ на релле, яке розприділяє сигнал між сабовим та акустичними підсилювачами.
Четвертий тумблер - розривання канала ремоут сабовго підсилювача, бо іноді краще просто відімкнути усілок повністю ніж скручувати налаштування на ГУ, адже про задніх пасажирів також потрібно думати.