Тема
:
Помощь в построении системы для емма SQ
Показать сообщение отдельно
03.11.2009, 23:18
#
24
SNAKE
Вы сказали Спасибо: 1
Поблагодарили 18 раз(а) в 18 сообщениях
Цитата:
Сообщение от
Рост ®
Цитата:
Сообщение от
SNAKE
Цитата:
Сообщение от
Рост ®
Цитата
Сообщение от
chdsk
Цитата
боротися зі собою
тобто зі мною
чи як?
Вам зі собою ж
Я вже написав.
Стосовно конкретного вибору - залежить від того, хто буде встановлювати. Тобто, завжди установщик підбирає апаратуру під себе, таку, з якою він може дати раду.
На такому рівні до апаратури Хелікс приглянутись варто, вона, як казав тут Серж Теплюк. завжди звучить краще, ніж коштує.
От не знаю, чи можна в тих початкових класа встановлювати виготовлену власноруч апаратуру? Якщо можна, я б скоріше дивився на міди RS806, а твітери можна і 801, але тут вже є варіанти - Морель МТ 23, Монакор (забув назву, тут нагадають). До речі, і міди Монакор вартує розглянути, там є цікаві варіанти, але кросовер доведеться робити на замовлення, чи самостійно.
Підсилювач - з б/у можна спробувати знайти Хелікс Б4, він коштував в роздріб 420 уо, чи щось вроді того - бомба за такі гроші. І розміри невеличкі при тому, і красивий. Правда, сабик під нього треба досить чутливий, типу тієїж Хеліксівської П10, правда цей динамік в ЗЯ.
Ну і на голову щось типу Кларіона 7хх, або Бремен.
От так впритирочку в півтора і помістимось...
А Рост опять про безпроц
Если человек собирается участвовать в соревнования, то на пассиве его шансы стремятся к нулю (такая специфика соревнований, за сцену можно половину балов получить
). Смысл брать процевую голову и не использовать ее возможности? Имея мало опыта, с активной порезкой можно получить результат гораздо интересней, чем с пассивной. И мальнькое ИМХО: сабик Р10 неплохой, но называть его чувствительным у меня язык чет не поворачивается, мощности он требует прилично
Може ти і правий. Напевно, просто я знаю, що треба зробити з трактом і як зробити кроси, щоб можна було обійтись без процесора
До речі, так можна в тому класі доробляти апаратуру? Бо якщо ні, то таки так, проц і поканалка будуть кращі, в заводському виконанні апаратура не фонтан в контексті зведення.
А на рахунок П10 - не зрозумів. Може ти переплутав з П12 - той дійсно тупуватий? А П10, від включених мостом двох каналів Б4, який тут теж ніхто потужним не назве, давило таки конкретно, аж неприємно було в машині знаходитись. Був колись давненько
такий проектець
. Власник машини любитель Казантипу, їздить туди, і в машині теж таку музику буває не раз слухає. Так каже, що плющить так, як має бути
Щось у нас дуже різний досвід, до чого б це?
по поводу плющить-я против, не люблю такого. Рост, а с В2 сабик Р10 разве не заиграет лучше, быстрее, четче?
SNAKE
Посмотреть профиль
Найти ещё сообщения от SNAKE