Я так бачу, що в руках того, хто збирається будувати безпроцесорну систему на пасивній фільтрації є два інструменти впливу - інстал і кроси.
Ти себе обумовив конкретним інсталом, та й ще відмовляєшся від кросів.
Можу навести приклад з власної практики. Спочатку робив одну систему на пасивній поканалці. Потім переробив на пасивні послідовні кроси, і тільки в другому випаду вдалося зростити динаміки так, щоб складалося враження, ніби звучить один широкополосник, а не два, мід і твітер. При тому, що інстал теж підбирався під зведення, тобто діни ставились там, де вони хотіли стояти, а не де їх хотів поставити я.
Середину-твітер ти зростиш, але що робити з мідами в такому виконанні і без можливості впливу кросовером я поняття не маю. По цій причині я і відійшов від підсидільників, до речі. Бо навіть кросом в такому випадку надто вже складно чогось досягнути. Або просто я не знайшов як.
До речі, послухали твіканий підсилювач. Два канали зробились, два для порівняння залишались в старому варіанті. Те, що зроблені канали звучать відчутно чистіше зрозуміло, але головне з фазами все стало значно краще. Слухали Карлу Бруні, Дуга МакЛауда, Джину Людвік (особливо остання любила бігати по сцені, запис стерео-мікрфонами), так фокусування покращилось якщо не на порядок, то в рази мінімум. При тому, що в мене ще фільтри недороблені і інстал кривуватий.
Так що, п'ятачок в копилку зведення системи.