Показать сообщение отдельно
Старый 01.03.2014, 23:01   #38
Юрік

Вы сказали Спасибо: 8
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
По умолчанию Re: Музика в mercedes w210

Цитата:
Сообщение от shadess Посмотреть сообщение
alck, ты конечно пррав, но нет к сожалению магазов в которых представлена куча скушных компонентов, хотя бы среднего уровня. на рынке одно очко за 200грн, даже что то простое и хорошее нужно вести на заказ

Юрік, а ты сначала определись что ты хочешь, и приехжай к нам, мы в районе дрожжезавода находимся, как на винники ехать
Добре оприділюся з динаміками і виберем день щоб зустрітися,щоб я мав вільний час і ви!

Добавлено через 24 минуты
Цитата:
Сообщение от Рост ® Посмотреть сообщение
Самому робити є смисл тільки у одному випадку - якщо це хобі.
Тоді треба бути готовим до того, що робитись і перероблятись автомобіль буде декілька раз. Будуть мінятися компоненти, куплені за порадами друзів і на форумах. Часу піде, можливо, і декілька років. Запитайтесь, скільки часу тратять на свої інстали хоча би присутні в цій темі.
Фінансово це вийде дорожче, ніж одразу віддати автомобіль в руки хорошому фахівцю.
Але це ж частина гри, це приємно. Ну там, радість відкриттів і т.д.
Тому зараз головне розібратись з мотивацією.
Так! Ви праві!Для мене - це не хобі ,але мені цікаво цим займатися!Друзям в жигулі ,девятки і тд неодноразово встановлюва автозвук з невеликим бютжетом і воно оправдовувало свої витрати і всі були задоволені ,але там все просто .Обмежень ніяких.Чи подіум побудувати,чи вирізати щось ,чи магнітолу з разючою підсвіткою але з гарним звучанням поставити - всі методи хороші.В мерседесі складніше трошки ,тому і питаю порад щоб не переробляти по декілька разів ,або принаймі щоб та кількісьт разів була мінімальною.Ну і зробити хочеться відповідно ,для себе роблю ,чим кращий результат тим більше задоволення!

Последний раз редактировалось Юрік; 01.03.2014 в 23:25. Причина: Добавлено сообщение
Юрік вне форума   Ответить с цитированием Вверх