Тема: Android & CarAudio
Показать сообщение отдельно
Старый 31.12.2013, 00:07   #27
Рост ®
Старейшина

Вы сказали Спасибо: 13
Поблагодарили 307 раз(а) в 99 сообщениях
Отправить сообщение для Рост ® с помощью ICQ
По умолчанию Re: Android & CarAudio

Цитата:
Сообщение от Rokos Посмотреть сообщение
Камеру пустили через юсб адаптер для видеосигнала - изикап называется приблуда. по поводу реализации включения-выключения, и прочих тех. моментов - занимался не я, знаю только что была жесткая перепрошивка планшета вплоть до замены стандартного ядра. еще много моментов не законченных, поэтому пока все карты раскрывать не буду. как будет все готово и проверено - будет полноценный отчет. скажу от себя, нифига там все не так просто и гладко, как кажется..
З власної дотичності до даної теми.
ІМХО, це для фанів андроїда. Потрібне повне перепрошивання пристрою (з певною імовірністю його ухайдокати), щоб отримати можливість через юсб-аудіо під'єднати хорошу звукову карточку. І після цього отримуємо звучання краще, за варіант айфон+ейрпорт, але явно гірше, ніж при використанні звиклого комп'ютера. Тестувався навіть варіант з однією і тією ж звуковою картою, під'єднаною до комп'ютера і до андроїда.
Ввімкнення-вимкнення, підхват звукової карти на льоту - все дуже добре. Зручність в користуванні - низька, принаймні на даний момент.
Але експеримент ще триває, якщо щось зміниться, напишу.
Поки що в хай-енді альтернативи комп'ютеру немає, особливо при теперішній його вартості в 300-350 уо (материнка з інтегрованим блоком живлення, усб-монітор, ссд-диск). В контексті альтернативних джерел/транспортів, маю на увазі.
Рост ® вне форума   Ответить с цитированием Вверх