Показать сообщение отдельно
Старый 12.06.2013, 05:59   #27
Gdnua

Вы сказали Спасибо: 11
Поблагодарили 18 раз(а) в 18 сообщениях
По умолчанию Re: Вопрос по установке ВЧ

Цитата:
Сообщение от Рост ® Посмотреть сообщение
Це ж напевно унікальна машина, тому що такого я ще не чув, щоб от так, і по крайчики дзеркал і без прив'язки.
Тоді вітаю з досягненням.
Напевне, тепер тільки кубки за перші місця збираються з легкістю, тому що в жодній з тих, що регулярно в призах, не чув нічого подібного, щоб і крайні образи на дзеркалах, і в середині ніяких провалів, і все зведено. Круто, напевно, звучить. Вітаю.
Слушал кучу машин где привязки нет,так что я думаю ничего уникального и сверхестественного нет.
За кубками еще не ездил

Цитата:
Щоб не занурюватись в мутні води метафізики проводів, є така наука, під назвою "акустика приміщень", яка дає усі відповіді.

Взагалі-то я писав до того, що викладений принцип, "хочеш широко - в кути дзеркал, хочеш глибоко - на стійки" дещо помилковий на мій погляд.
Це може спрацювати, якщо повезе з салоном автомобіля, а може не спрацювати.
Будем считать,что мне везет с салонами авто.

Цитата:
А стосовно глибини, так і не буде працювати, тому що глибина залежить від зовсім іншого. І малося напевно на увазі не глибину, а відстань до сцени, яка збільшується, якщо сісти від динаміків подалі.
Да что ж у вас ничего не работает.
Конечно же имелось ввиду расстояние до сцены,в треугольнике твитер находится ближе к слушателю значит сцена будет ближе,на стойке дальше будет находится значит и сцена дальше.

Цитата:
І висота сцени теж мало залежить від того, де динаміки знаходяться. Якщо ж висота асоціюється з їх місцезнаходженням, то мову про відсутність прив'язки я би не вів.
Края сцены по высоте всё равно будут там где стоят дины.
Gdnua вне форума   Ответить с цитированием Вверх