Показать сообщение отдельно
Старый 11.06.2013, 23:53   #26
Рост ®
Старейшина

Вы сказали Спасибо: 13
Поблагодарили 307 раз(а) в 99 сообщениях
Отправить сообщение для Рост ® с помощью ICQ
По умолчанию Re: Вопрос по установке ВЧ

Цитата:
Сообщение от Gdnua Посмотреть сообщение
Те авто которые слышал я с установлеными сч-вч в уголках,левый край край как минимум выходит за стойку при правельной установке и настройке.У меня в авто левый край находится на середине левого зеркала заднего вида,а правый край образ находится на краю правого зеркала.

У меня привязки нет.Хотя пришлось направление и настройки половить.
Це ж напевно унікальна машина, тому що такого я ще не чув, щоб от так, і по крайчики дзеркал і без прив'язки.
Тоді вітаю з досягненням.
Напевне, тепер тільки кубки за перші місця збираються з легкістю, тому що в жодній з тих, що регулярно в призах, не чув нічого подібного, щоб і крайні образи на дзеркалах, і в середині ніяких провалів, і все зведено. Круто, напевно, звучить. Вітаю.

Цитата:
Сообщение от Gdnua Посмотреть сообщение
Почему это непрацюет у вас я незнаю,мне не видно,причин быть может миллион начиная от самих твитеров и заканчивая проводими.
Щоб не занурюватись в мутні води метафізики проводів, є така наука, під назвою "акустика приміщень", яка дає усі відповіді.

Взагалі-то я писав до того, що викладений принцип, "хочеш широко - в кути дзеркал, хочеш глибоко - на стійки" дещо помилковий на мій погляд.
Це може спрацювати, якщо повезе з салоном автомобіля, а може не спрацювати.
А стосовно глибини, так і не буде працювати, тому що глибина залежить від зовсім іншого. І малося напевно на увазі не глибину, а відстань до сцени, яка збільшується, якщо сісти від динаміків подалі.
І висота сцени теж мало залежить від того, де динаміки знаходяться. Якщо ж висота асоціюється з їх місцезнаходженням, то мову про відсутність прив'язки я би не вів.
Рост ® вне форума   Ответить с цитированием Вверх