Тема: автомагнитола/ГУ Becker
Показать сообщение отдельно
Старый 03.02.2013, 23:02   #11
Юрік

Вы сказали Спасибо: 8
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
По умолчанию Re: Becker

Цитата:
Сообщение от west Посмотреть сообщение
100$ это явно не Беккера бюджет
Можна и за 50$ купити!Такі магнітоли вийма
ють з машин свіжо пригнаних і ставлять Pioner ,Sony ,бо в них функцій більше,Mp3 читає.А такий беккер валяється в гаражі.Або на авто розборках попадаються,за копійки.В мене є дорогий піонер ,з Mp3,Dvd,виїздним екраном,процом 24 ,але на фоні мерсовського дизайну вмглядає як колгосп якийсь,підсвітка невписується,магнітофон за низько не видно екрану,кнопки на рулі не підходять до нього.Добре що свій бекер не продав за 200 грн.Поставив його на місце.Тільки він диски в мене через раз читає,а зимою коли холодно через 10.Тому шукаю собі хороший апарат шоб читав і функцій мав більше.А бютжет 100$ я рахую що то нормальна ціна ,бо за такі гроші можна купити хорошу магнітолу з mp3, а власник скажім тойоти,део,нісана,міцубісі і 50$ би не дав за беккера.

Добавлено через 9 минут
Цитата
Сообщение от миц Посмотреть сообщение
http://autozvuk.org/forum2/showthread.php?t=21574 вот такое не подходит?
Я его слушал- чистенько звучит, если "благородное"(можно и не очень ,но проверенное!) и грамотное окружение- лучше и не надо! +ЖПС
Продавец-Андрей, с ним и поторговаться можно .Но стоит действительно не 100уе.- хорошая вещь дешевой не бывает .ИМХО
Дякую!Андрій пропонував!Неготовий я наразі дати такі гроші за беккер.Я якщо чесно нічого в них ненаходжу,просто вписується в інтерєр авто і кнопки на рулі працюють з ним,ну і радіостанцію,чи назву трека видно на щитку приборів що дуже зручно.А так проста собі магнітола.Може покористуюсь трошки якоюсь простішою моделю і з часом відважуся купити щось таке.А наразі ні.

Последний раз редактировалось Юрік; 03.02.2013 в 23:12. Причина: Добавлено сообщение
Юрік вне форума   Вверх