Тема: Шумоффф
Показать сообщение отдельно
Старый 07.10.2012, 13:27   #14
Рост ®
Старейшина

Вы сказали Спасибо: 13
Поблагодарили 307 раз(а) в 99 сообщениях
Отправить сообщение для Рост ® с помощью ICQ
По умолчанию Re: Шумоффф

Цитата
Сообщение от JBL Team Посмотреть сообщение

Цитата:
Сообщение от KILAV24 Посмотреть сообщение
Скорее всего материал был наклеен на необработанную поверхность (не обезжиренную,пыльную и т.д),не прогрет и не прикатан как следует. Я так думаю
+1
Я вже писав, ще раз повторю: поверхня під матеріалом цілком нормальна, пилюки чи чогось масного не помічено. Саме місце поклейки не передбачає там наявності ніякого мастила. Матеріал прикатаний, на фользі є чіткі сліди валика.
Добавлю - всередині дверей, поверх першого шару стп, воно теж наклеєно. Знімається важче, ніж з металу, але також без якихось особливих проблем.
Я не є продавцем віброізоляції, я є її споживачем. Мене цікавить тільки її якість, а не "порштовхування на ринку" тих, чи інших брендів. Якість стп, яким я користуюся в основному, теж з роками поступово падає. Недавно знайшов в боксі кусок бітопласту старого, якому уже років 5-7. Так якщо порівняти з нинішнім, це взагалі різні матеріали.
Але от такої оказії, як у вищенаведеному прикладі, з стп-шкою у мене не було. Тому і задаю запитання, що це.
Цікаво, чи було щось подібне в чиїйсь практиці. Тобто, чи доводилось комусь уже віддирати подібний матеріал, як він при цьому себе поводив.
Розумієте, він не відпадав сам, до дверей він тримався. І визначити, що тримається він зле візуально, зовнішнім оглядом, не вийде, можна тільки спробувавши його зняти.
Рост ® вне форума   Ответить с цитированием Вверх