Показать сообщение отдельно
Старый 10.09.2007, 21:01   #5
Рост ®
Старейшина

Вы сказали Спасибо: 13
Поблагодарили 307 раз(а) в 99 сообщениях
Отправить сообщение для Рост ® с помощью ICQ

В таврію? Хочеш таки справді щиру пораду? Укріпляєш торпеду (верхню площину), опускаєш козирьок приборки, в ідеалі його або по центру ставиш, або, щоб як в мене, понижче, щоб загальний рівень верхньої площини був одинаковий (по можливості). Добре потім ще чимось типу алькантари обтягнути (якщо треба, я тобі перешлю).
Робиш місця під 4" (95 мм отвори), ставиш туди Морель Дотеч 4" у фріейр. Ставиш так, щоб до скла було не менше 8-10 см, дифузором вверх, зрозуміло. До речі, морелевські кросовери одні з найкращих на сьогоднішній день серед заводських. Я їх, звісно, теж переробляю, але, наприклад, котушку залишаю, вони повітряна і з дроту 1,2мм. А конденсатор... Ну, можна поміняти на К73, чи щось типу того. Стосовно твітерів - послухаєш. В комплекті Дотеч вони не топові, звичайно, але а ну ж сподобаються А якщо ні, то поміняєш на щось.
В нутрощі торпедо, зрозуміло, треба буде напхати усілякого різного типу войлоку, щоб під нею хвилі не ходили ходуном, та і саму торпеду віброю закатати.
Далі, робиш по центру ЗЯ під сабик 8", той самий Хелікс Комп... тобто, тепер Преціжн, наприклад.
І маєш щастя.
Підсилювач - або 2 двоканальники, або один чотириканальник. Тільки не роби поканалки. В такому випадку пасивне ділення дуже сильно рулить.
І виходить, що дотечі будуть грати від 85-90Гц, нижче сабик підтримає. І зверни увагу (якщо будуть якісь сумніви) на потужність цих серединок. Сайт Морель, думаю, знаєш де

ПС. Хоча повної гарантії на чудовий результат не даю, бо таврію так не робів, звісно, але подібний досвід з іншими автомобілями рулить.
Рост ® вне форума   Ответить с цитированием Вверх