Показать сообщение отдельно
Старый 16.03.2012, 22:24   #18
Max SQ Challenge

Вы сказали Спасибо: 22
Поблагодарили 115 раз(а) в 32 сообщениях
Отправить сообщение для Max SQ Challenge с помощью ICQ Отправить сообщение для Max SQ Challenge с помощью MSN Отправить сообщение для Max SQ Challenge с помощью Skype™
По умолчанию Re: Підскажіть ціну pioneer odr rs dx2

Цитата:
Сообщение от Юрік Посмотреть сообщение
З овалів я виріс!Але ще з оптиками справи не мав!Хочеться просто купити надійний апарат з класичним дизайном,хорошими можливостями по настройці звуку,з якісним звучанням,і шоб модель була рідкісна!Мабуть це зависока планка для моєї системи бо систему заточую для себе а не для змагань,а апарат зацікавив бо таким ще не користувався,за останні пів року поміняв 8 магнітол так би мовити в пошуках ідеальної магнітолли!
ну тоді ще потрібно пройти межу 88 пионера і 785 клари!

Добавлено через 56 секунд
Цитата:
Сообщение от Юрік Посмотреть сообщение
З овалів я виріс!Але ще з оптиками справи не мав!Хочеться просто купити надійний апарат з класичним дизайном,хорошими можливостями по настройці звуку,з якісним звучанням,і шоб модель була рідкісна!Мабуть це зависока планка для моєї системи бо систему заточую для себе а не для змагань,а апарат зацікавив бо таким ще не користувався,за останні пів року поміняв 8 магнітол так би мовити в пошуках ідеальної магнітолли!
Чим більше улучшайзерів - тим гірше для звуку

Добавлено через 2 минуты
Я написав запитання Іллі про машину часу + лінійки до такого апарату. чекаю від нього відповіді....можливо цей аппарат можна бути більш "зауніверсалити"

Добавлено через 5 минут
і мабуть саме основне забув написати....в ньому нема МП3

Последний раз редактировалось Max SQ Challenge; 16.03.2012 в 22:29. Причина: Добавлено сообщение
Max SQ Challenge вне форума   Вверх