Показать сообщение отдельно
Старый 23.02.2012, 23:21   #3
Рост ®
Старейшина

Вы сказали Спасибо: 13
Поблагодарили 307 раз(а) в 99 сообщениях
Отправить сообщение для Рост ® с помощью ICQ
По умолчанию Re: Нарушение пользователю Serg Teplyuk: Оскорбление участников форума

Оскільки тема певним чином стосується мене.

Так, можливо я був неправий, що не стримався. Можливо настрій такий був невідповідний, щоб ковтати образи. Зрештою, я далеко не такий білий і пухнастий, яким видаюсь.

Але. Теплюк. Я не твій собутильник, не твій друг, ми просто знайомі. Ми бачились в житті всього раза два-три. Тому твоє звертання до мене в такій формі, порада прийняти душ, а особливо закусувати - це хамство. І, як бачиш, не я один так вважаю.
І терпіти це я не намірений. Тому якщо ти ще колись спробуєш в подібний спосіб звернутися до мене, ти будеш одразу посланий в цілком конкретному напрямку, і щоб потім не ображався.

Тема, із-за якої весь цей кіпіш, була мною створена в "Білому шумі". Як прикол. Спеціально для Теплюка пояснюю, тому що, так виглядає, що він один не зрозумів. Хоча в тому, що я написав там, тільки частина приколу, а той, хто вміє бути уважним, можливо і міг би задуматись, тому що я рідко створюю теми просто так. І дещо з цієї я теж вже використовував, в Чернівцях, на етапі СкуЧе. Твітери в мене стояли не зовсім так, як сопла в тій Тойоті, які я пропонував замінити на динаміки, але значно вужче, ніж у всіх решта учасників, на добрих сантиметрів 30. І при тому про це ніхто, з тих, хто слухав мою машину, не здогадався. І оцінки в мене були 4 і 5 за ширину при 5-бальній шкалі.
Ось такі приколи. І таке моє нерозуміння того, про що пишу.

На цьому відкланяюсь.
Рост ® вне форума   Ответить с цитированием Вверх