Показать сообщение отдельно
Старый 01.08.2007, 17:12   #3
Alexx
Старейшина

Вы сказали Спасибо: 64
Поблагодарили 47 раз(а) в 37 сообщениях

Цитата:
Сообщение от Рост ®
Добре, займемось твоїми бідами.
Все ж Хеліксові твітери в контексті твоєї системи були б явно не найслабшою ланкою. Що в Преціжинах, що в S801 є невеликий горбик на 6кГц, з яким легко дати раду з допомогою резистивної лінеаризації. Усе решта дуже навіть на рівні. "Циканням" вони теж не страдають. Ну і все-таки вони не китайці. Хоча можеш ще поекспериментувати зі своїми.
Может и так. Но УРы, мне очень даже нравились. До последних дней.... Пока поэксперементирую - уж на что, а на "цыканье" УРов я жалоб не видел...
Цитата:
Сообщение от Рост ®
По-перше, яким порядком ріжуться? Раз 4000, то, надіюсь, першим?
2
Цитата:
Сообщение от Рост ®
Далі. А нафіга тобі поканалка? Я розумію людей, які помішані на ДСП і без цієї плити жити не можуть. Але в 2-полосці?
Ну вот захотелось мне,
покупать готовые кросы - тупак, расчитать и спаять вроде было кому, но как-то пока не сложилось.... А что такого плохого в 2х полосной поканалке?
Цитата:
Сообщение от Рост ®
Далі. А в соньці все виключено? Процесори ефектів, еквалайзери і т.д? Тому що соньки можна слухати тільки без тої усієї лабуди.
Выключено все кроме задержек.
Цитата:
Сообщение от Рост ®
Далі. Суха середина - а таки який порядок на мід?
2, поясню - нарезано ДБшкой. Догадываюсь, что Вы и Дядя сейчас скажете....
Цитата:
Сообщение от Рост ®
Зроблю відступ. В машині Halin-a зробили спочатку розділ 2/3. Все вийшло дуже чистенько, але повністю стерильно. Зовсім життя з музики пішло. Зараз перероблено на 1/2 - життя вернулося! Просто майте на увазі.
Мммм, объясните чайнику....
Цитата:
Сообщение от Рост ®
Далі. Що означає - невиразний фронтальний бас? По-перше, бас в машині і є фронтальний. Якщо він не такий, то це консерваторія винувата.
ну тут, я уж... Бас фронтальный, играет чудненько от 70 гц, но, по сравнению, с 6ками, которые на фронте ранее стояли - не то...
Цитата:
Сообщение от Рост ®
А невиразний... Щоб я не фантазував, опиши чіткіше, що маєш на увазі. Я розумію, що з мідами в ЗЯ фронт той бас, який мав би бути, не зіграє. Ну за дуже невеличким винятком в зовсім іншому бюджеті. Але пам`ятаю, хеліксами 205 я був задоволений майже 2 роки...
как мне кажется, "ватноватый"....

Цитата:
Сообщение от Рост ®
Далі. Це які такі затримки на саб? Навіщо?
Боремся с локализацией. небольшая, но была. Задержка вытащила саб на лобовое.

Цитата:
Сообщение от Рост ®
ПС. Ляг, поспи, і все мине. Зроби паузу. Бо що забагато, то нездорово.
Сегодня ещё 100 км. проехал с этим...не могу.
Alexx вне форума   Ответить с цитированием Вверх