Re: 20 серпня, Чернівці
Кілька слів про етап в Чернівцях (вуйкосльот) (С). Вуйків приїхало несподівано багато, погода була прекрасна, організація всього була просто на висоті!!! Респект і уважуха, Максу, Теплюку і всім хто їм помагав. Мололдці, так тримати! Ми з Ростом приїхали в п"ятницю ввечері, поселись в досить комфортабельні номери, потім відвідали ПРЕПАТІ...провал в пам"яті ...субота 10-30 Рост заходить в номер з гаслом рота падйом! ну потім вже все тривіально:стоянка, машина, площадка, тусовка, змагання... в цілому все пройшло на хорошому рівні, хотілося б або більш кваліфікованих суддів, або відточену методику. А краще все разом. З гостями суддями цього разу Макс таки дав маху... на мій погляд і не тільки мій, це повністю неадекватні в автозвуку люди, може як композитори-діріжори чи хто вони там нормальні, але для судівства звуку в машині треба квалфікованих суддів щоб давали дупля в АЗ. А взагалі потусувались ми просто шикарнійше!!! всім організаторам вдячний за абалдєнний довгоочікуваний етап в Чернівцях!
Викладаю фотки шо я наробив, прямо з фота без корекції (мені ліньки)
Последний раз редактировалось Володимир; 21.08.2011 в 11:35.
|