Показать сообщение отдельно
Старый 12.06.2007, 07:11   #4
Greck

Вы сказали Спасибо: 0
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Отправить сообщение для Greck с помощью ICQ Отправить сообщение для Greck с помощью Skype™
По умолчанию Re: А давайте ка обсудим VW Jetta!

Цитата:
Сообщение от Рост ®
Чому, через отвір під динамік, а ще можна моторчик склопідйомника зняти тимчасово. Коротше кажучи, хороші установщики, як гінеколог в анегдоті, цілком можуть поклеїти кімнату обоями через замкову шпарину
Да моторчик стеклоподьемника не снимается, он прикручен с другой стороны филенки, двери! Ну думаю через отверстие для динамика ченить да получится проклеить.

Цитата:
Сообщение от Рост ®
1. ... а краще викинути, якщо ДВД ставити не плануєш.
Вообще думал над этим, но хороший ДВД стоит от 1200уе, пока передумал, думаю сделать систему, а как будет запас денег на это развлечение то просто сменить головное устройство...

Цитата:
Сообщение от Рост ®
3. Погано. До нелінійних спотворень хилого внутрішнього підсилювача голови добавляться нелінійні спотворення зовнішнього підсилювача... Правильний підхід - віддати голову в правильні руки, щоб вивести лінійні виходи.
Все по серьезному, интересно где за это смогут взяться и сколько это будет стоить?

Цитата:
Сообщение от Рост ®
Стосовно наведеної статті про гольф - якби вона була в друкованому вигляді, було б точно відомо, що з нею робити, а так... Навіть не знаю... З розряду "не стріляйте в піаніста, він грає, як може". Єдине, що правильно, - при такому розміщенні мідів хоч якось спасти ситуацію може лише 3-полоска.
То есть ты не реккомендуешь ставить такие 3-х посолники как в статье? я в инете поглядел они 280уе стоят, + есть такой же комплект 2-х полосных для задних дверей... задние стоят в два раза дешевле...?

может купить комплект перед+зад и не выдумывать лишнего?
Greck вне форума   Ответить с цитированием Вверх