Dexide:
Демократія рулез - базару немає
Шановний, зрозумійте мене правильно, у вас сформована модель смаку з пристрастю до різноманітних нігерських забаганок і відповідних колоритних цяцьок... Сорі бат лого моделюється не тільки на знавців нігга-дог-щит культури, а також на простодушні (не столь асведамльоні а магнітах і скю) маси і, що дуже важливо, несе в собі рекламну складову. Сам же піпл, з промайнувшою думкою "якась х*ня" не зрозуміє гангстерсько-музикальної шняги у вигляді адронного коллайдера з дірочками.. Повторюсь: як би не протестували всі нігери, бандури (у моєму виконанні) не буде по причині відсутності художньої цінності. Тчк.
А вот по вопросу лучшего выражения и переделки в "не штатки" я подумаю, как найти общий консенсус =)
Снова же, в порывах творческого аппетита не забывайте о практичности. Дорисовать можно много чего и даже очень неплохо будет смотреться... Но я глубоко сомневаюсь, что кому то в кайф потратить целый день на увлекательное занятие сексом с мелкими детальками наклейки и пинцетика в руках =) А еще вдруг наклейка не одна - небось блудные мысли, в прогрессии от сигарет до психотерапевта, начнут посещать все чаще и чаще...
Наконец то в теме пошли трезвые мысли)))