Старейшина
Вы сказали Спасибо: 13
Поблагодарили 307 раз(а) в 99 сообщениях
|
Re: Стоимость компонентов
Друзяки, ну вже навіть я, тупий, зрозумів.
Є два варіанти.
Перший - можна дозволити приїжджати з наставленою на 10000 апаратурою, але заявити, що з неї на 8000 відключено тумблерами, знятими запобіжниками і т.д. І тому ви змагаєтесь в класі "до 2500".
І поруч буде учасник з того ж класу, в якого реально апаратури на 2000. І в нього виникне підозра, що в тій першій машині мухлюють, і таки не все там виключено. І він тоді скаже - та ну нафіг такі змагання, де я з бюджетом реально в 2000 маю змагатися в класі з системами за 10000. І не приїде. Простий, звичайний учасник, а не спортсмен/установщик.
Другий - не дозволити виступати в класі із встановленою, але не під'єднаною апаратурою. Обуряться спортсмени/установщики, бо їх заставляють рахувати всю апаратуру, а не тільки ту частину, яка тумблерами, запобіжниками включається тільки для виступів в СКу, а все решта виключається. Обуряться і не приїдуть. Кажу спортсмени/установщики, тому що мені важко уявити людину, яка, не маючи відношення до галузі караудіо, встановить в своєму автомобілі декілька паралельних систем. Нафіга? Тобто реально рідкісний випадок.
Тому адміністрація на даний момент прийняла рішення, зваживши позитив і негатив від обох варіантів, що на разі рах.у.ється вся апаратура, встановлена в автомобілі, тобто всі підсилювачі, всі акустичні системи. Додаткові ДВД-голови і тому подібні джерела звуку, які не приймають участь в відтворенні музики з суддівського диску під час змагань, наскільки я розумію, в будь-якому варіанті не враховуються.
Якщо досвід цього сезону покаже, що це рішення неправильне, можна буде прийняти інше і поміняти правила. А під час переправи коней не міняють, тому бавитись в "на цьому етапі будуть такі правила, а на наступному - вже інші" - самі розумієте, зовсім зле.
Особисто мені, чесно кажучи байдуже. Тому участі в цій темі і не приймав досі. Але просто хитро....... деяких "борців за ідею" дещо задовбала. Є діючі правила - по них змагаємось. Жодна організація, яка проводить автозвукові змагання, не буде міняти правила під час сезону. То навіщо звинувачувати СКуЧелендж в тому, в чому не звинувачуєте інших?
Брек!
Ага, ну і ще одне. Намагатись сперечатися тут зі мною не треба, я сказав все, що вважав за потрібне, роздувати з мухи слона допомагати не буду.
|