Показать сообщение отдельно
Старый 04.05.2011, 21:44   #11
Рост ®
Старейшина

Вы сказали Спасибо: 13
Поблагодарили 307 раз(а) в 99 сообщениях
Отправить сообщение для Рост ® с помощью ICQ
По умолчанию Re: Твитер-порезка

Цитата
Сообщение от AlexZV Посмотреть сообщение
А почему тогда когда режешь 2м порядком,звук становится прозрачнее,или мне это кажется.Пищ Monacor 25TB
Для початку таки треба визначитись, таки точно є різниця, чи таки здається Для цього, якщо нема достатньої практики безпристрасного сприйняття, можна просто запросити товариша і провести сліпе прослуховування. Ти будеш сидіти з закритими очима, а товариш крутити одну і ту ж композицію (чи фрагмент), але раз включивши фільтр, раз без нього, в різній послідовності.
До речі, а мова йде про порізку 2-им порядком зверху, на 20 кГц? Чи все-таки знизу? А то я щось заплутався.

Добавлено через 10 минут
Цитата:
Сообщение от muztank Посмотреть сообщение
Рост!При всем уважении...не согласен категорически...
Ігоре, ти неуважно прочитав, напевно, мій допис. Перечитай, будь-ласка, ще раз.
Твітер і повинен відігравати гармоніки, більше того, саме твітер з усіх динаміків системи і найбільше має справу з ними. Але я говорив про інший випадок, коли твітер відіграє не записані гармоніки, а сам їх створює по причині недосконалості конструкції - наприклад купол (чи що там в нього) з такого матеріалу, що має резонансні сплески поза звуковим діапазоном, від яких розбігаються гармоніки. Гармоніки від резонансу купола (мембрани, дифузора), а не гармоніки, притаманні інструменту і записані на фонограмі.

Последний раз редактировалось Рост ®; 04.05.2011 в 21:55. Причина: Добавлено сообщение
Рост ® вне форума   Ответить с цитированием Вверх