![]() |
Звук в машині-куди рухатись далі?
Короч фронт трьох полосий,усь шестиканальний LRX 6.9 шнурки по 50 см..........розумію що можливо і підсилювач не з самих аудіофільських, але криза диктує своє.
ЗАДАЧА??? 1. Сони С90+LRX-ріжим активними кросами усілка 2.HX-D2+LRX-ріжим все Кларіоном 3.Люба оптична гамнітола+701 Альпайн+LRX 4 Люба оптична гамнітола+Bit one+LRX Прошу вашої думки і можливо свого варіанту бо не сплю ночами...Що робити? бо в мене такі відповді. 1.Век сцены не видать. 2.Структура баса не подобається.. 3.Дурдом з комутацією-виграш по звуку так собі.. 4.3+ шукання лікарства від наводок. Прошу вашої думку, і в країну одеерів і статусів не посилати. Дякую. |
все четыре варианта примерно одного уровня. и в каждом можно получить не плохой результат.
P.S. Я за Pioneer P9, если чо :) |
По части баса Соньку надо послушать. Мне с9000 очень нравилась (главное чтоб активные фильтра LRx не испортили этот бас).
А по сцене с ней, это к Inst надо обращатся, вроде он её пользует. |
Сонька в мене є, і я включав її з аудіосоном, дуже мені одобається але біда із сценою.
Мотати катушки крутити фазу нема часу і нервів, тим більше я не чув жодного авто, який би грав добре в пасиві. |
Сам себе и отвечаешь .Если проблемы со сценой то лечится процессором.
Тебе подойдет Бит 1 -поскольку 701 играет только с альпайном. И не надо прибедняться тот Лрх еще многим даст фору. Конечно можно и Дрз пробывать но не уверен что сыграется с аудисоном. Все Имхо |
Цитата:
Наразі немаю ДРЗ, думаєте він буде краще в ніж 701? |
Цитата:
|
Текущее время: 20:45. Часовой пояс GMT +2. |
Перевод: zCarot
autozvuk.org ©