![]() |
Посоветуйте ВЧ для системы
Шукаю заміну своїм ВЧ.На даний момент стоїть DLS R6A через усь DLS CA250, саб Oris 1044 ЗЯ 32л. від PA LT980/2--- грає все це від Alpine 9813R.
Музику люблю транс,електро,прогресів... буває на класику пробиває... Так от в моїй системі мені не вистачає ВЧ...немає тої легкості і точності як на мене..Дивлюся в сторону mt23. Гтовий вислухати гуру із їхніми пропозиціями,можливо є якісь інші варіанти до 100у.е... Добавляю----авто Skoda Octavia. |
Привет!а как тебе Вч DLS IRIDIUM 1 и DLS Nobelium 1 tweeter или Helix RS 801 Слишал их?попробуй еще подставить Сч, проблема у меня сразу ушла:yes3: взял у друга на недельку покатался и понял с Сч намного звук интересней:)Но могу ошибатся с твоими стилями музики!
|
Не слухав жодний із них...нажаль...
|
с Р6 нужен низкоиграющий пищ, который частично компенсирует нехватку сч
если что есть ДТ-284 б/у - в самый раз будут ;) |
Цитата:
|
поставьте иридиум и будет вам Щастье.
|
PL-XT достаточно низко начинает, ринг все ж таки...
|
Дякую..що відгукнулися, а котрий із них зможе нормально грати в уголках на дверях...щоб не портити стойки??
|
Цитата:
ето надо уже брать и слушать!, в каждой машине по разному! |
Цитата:
|
Хеликс.:+1::wall: ФОРЕВА:yo-ho-ho::tomato:!!
|
Цитата:
ЗЫ Никаким твитером середину мидбасов Р6А особо не спасти. ИМХО |
У меня знакомий возле тебя недалеко живет и установлени DLS IRIDIUM 1 в машине, могу состиковать вас и послушаеш как играют:beer:
|
Цитата:
Зараз пропонують пищі від комплекту EOS Clarity 100 ті що PL-XT за 700 грн...але потрібно буде переробляти крос---а це ще витрати.. |
Все ..вирішив, шукаю Ірідіум або набеліум...можливо хтось зможе запропонувати буду дуже вдячний!
|
Текущее время: 23:34. Часовой пояс GMT +2. |
Перевод: zCarot
autozvuk.org ©