![]() |
порадье підзвучку!!!
голова піон 88-2, фронт 3-компонент серії k2, усь 6канальний денон dca-800, 4канальний на саб[2канали в мосту, 2 вільні]. в мене очкарик, салон великий, тому ззаду звуку немає... що порадите на підзвучку і до чого її підключити? як правильно настроїти, щоб сцена не розплилась по салону? дякую:-)
|
Подзвучка сзади и "...чтобы сцена не расползлась..." Взаимоисключающие понятия.Кстати использование на саб 4х канальника-слабое место системы.Ибо нет мощных 4х каналок.Соответственно сабое звено плохо контролируется.А то что вам что то не нравится в звучании,..возможно есть ошибки в установке и настройке...
|
4-каналку з часом заміню... фінанси не ризинові.:-) тоді порадьте хорошого установщика в івано-франківську, щоб настроїти краще?
|
Цитата:
Якщо у Франківську не знайдете, приїжджайте до Львова :) |
Цитата:
|
повна переуствновка скільки витягне, приблизно?
|
Цитата:
По-перше, я не казав, що щось треба переробляти, адже я не знаю, що у вас і як зроблено. Я казав, що процес установки і налаштування - це брати-близнюки, розділити їх не можна. Тому якщо щось не так, є імовірність, що переналаштування зачепить і сам інстал. По-друге, як можна наперед сказати про вартість тих чи інших робіт, навіть не знаючи, що доведеться робити? По-третє, будь-які роботи по покращенню потрібні лише за умови, якщо власник чітко розуміє їх необхідність і зможе оцінити результат. Тобто, якщо вас щось не влаштовує, і ви хочете це виправити, чи якщо щось відсутнє, а ви хочете, щоб появилось - тоді тратити на це гроші варто. Інакше буде розчарування - гроші потратили, щось вроді і змінилось, але чи воно того вартувало? |
скажу інакше, який запас грошей брати, щоб додому не вертатись?
|
Цитата:
Могу сказать одно. Наиболее дешевый способ установки - это выбираешь КЛАССНОГО установщика, прикатываешь на абсолютно пустом авто, оговариваешь что бы ты хотел услышать в результате, Установщик прикидывает примерный бюджет. Едешь за деньгами. Ждешь пару недель. Садишься в машину. Приятно удивляешься. С удовольствием расстаешься с энной суммой. Ну а дальше как пойдет...:D |
Цитата:
|
Цитата:
зы и про " дешевого классного"..... :lol: |
Цитата:
|
Цитата:
Також маю Піонер 88, правда буду робити 2 полоску+фронтальний саб. Вирішив, що на якісну підзвучку дуже багато клопоту. Так от, щоб закрити це питання я зупинився на варіанті підключення до Rear каналів підсилювача голови задніх динаміків, які будуть працювати в тому ж діапазоні частот і з тими ж затримками, як і фронтальний мідбас (приблизно 80-2500 гц). Коли будуть сидіти задні пасажири, то можна буде ввімкнути їх як раз для підзвучки. По рівню треба буде їх виставити щоб спереду їх взагалі було не чуть. Для цього куплю на ринку який небудь простий регулятор. |
Цитата:
бесплатный сыр ...., дешевый тоже недалеко от того места. Просто придется оплачивать и дешевого инсталлятора, а потом и дорогого. Поэтому математически лучше избавиться от первого слагаемого :D |
Ну что ж вы так! Сразу провели такую параллель, что дорого-хорошо, дешево-плохо...
Запутаете ТС и поедет он искать самого дорогого установщика, а ведь не факт, что результат будет хороший! Я б все-таки опирался на реально готовые работы и советы достаточно опытных людей!! Тем более тема на форуме поднималась! |
Цитата:
"на реально готовые работы и советы достаточно опытных людей" а по другому искать и не получиться. Просто если огласить бюджеты хорошо звучащих машин, бюджеты не будут маленькими. Другое дело, что есть и дорого и хреново. Тут согласен. А я про "дешево и классно", такое как правило не встречается. |
Quattross, абсолютно с Вами согласен, просто хотелось предостеречь человека от варианта дорого и хреново!
|
А в тих краях вибір не великий, один із них Рост, 100% попадання. Тут можна не боятися, шо дорого і хреново.
|
Цитата:
|
Текущее время: 10:12. Часовой пояс GMT +2. |
Перевод: zCarot
autozvuk.org ©