Всё об автозвуке

Всё об автозвуке (http://autozvuk.org/forum2/index.php)
-   Практика по SQ (http://autozvuk.org/forum2/forumdisplay.php?f=14)
-   -   порадье підзвучку!!! (http://autozvuk.org/forum2/showthread.php?t=6653)

cooler55555 01.09.2010 18:31

порадье підзвучку!!!

голова піон 88-2, фронт 3-компонент серії k2, усь 6канальний денон dca-800, 4канальний на саб[2канали в мосту, 2 вільні]. в мене очкарик, салон великий, тому ззаду звуку немає... що порадите на підзвучку і до чого її підключити? як правильно настроїти, щоб сцена не розплилась по салону? дякую:-)

muztank 01.09.2010 18:59

Подзвучка сзади и "...чтобы сцена не расползлась..." Взаимоисключающие понятия.Кстати использование на саб 4х канальника-слабое место системы.Ибо нет мощных 4х каналок.Соответственно сабое звено плохо контролируется.А то что вам что то не нравится в звучании,..возможно есть ошибки в установке и настройке...

cooler55555 01.09.2010 19:22

4-каналку з часом заміню... фінанси не ризинові.:-) тоді порадьте хорошого установщика в івано-франківську, щоб настроїти краще?

Рост ® 01.09.2010 23:26

Цитата:

Сообщение от cooler55555 (Сообщение 73834)
4-каналку з часом заміню... фінанси не ризинові.:-) тоді порадьте хорошого установщика в івано-франківську, щоб настроїти краще?

Знаєте, процес інсталяції - це і є процес налаштування. Тобто, не можна якось поставити, а потім взяти, все налаштувати, і (о, чудо!) все зазвучить правильно. Щоб так не вийшло, що приїдете до хорошого установщика, а він скаже, що треба все переробити - до цього готові? :)
Якщо у Франківську не знайдете, приїжджайте до Львова :)

Рост ® 01.09.2010 23:30

Цитата:

Сообщение от muztank (Сообщение 73831)
Кстати использование на саб 4х канальника-слабое место системы.Ибо нет мощных 4х каналок.Соответственно сабое звено плохо контролируется.

Ну, це вже... дещо примітизовано і сильно утрирувано.

cooler55555 02.09.2010 07:12

повна переуствновка скільки витягне, приблизно?

Рост ® 02.09.2010 11:21

Цитата:

Сообщение от cooler55555 (Сообщение 73876)
повна переуствновка скільки витягне, приблизно?

Хочу купити автомобіль. Скільки це витягне, приблизно?

По-перше, я не казав, що щось треба переробляти, адже я не знаю, що у вас і як зроблено. Я казав, що процес установки і налаштування - це брати-близнюки, розділити їх не можна. Тому якщо щось не так, є імовірність, що переналаштування зачепить і сам інстал.
По-друге, як можна наперед сказати про вартість тих чи інших робіт, навіть не знаючи, що доведеться робити?
По-третє, будь-які роботи по покращенню потрібні лише за умови, якщо власник чітко розуміє їх необхідність і зможе оцінити результат. Тобто, якщо вас щось не влаштовує, і ви хочете це виправити, чи якщо щось відсутнє, а ви хочете, щоб появилось - тоді тратити на це гроші варто. Інакше буде розчарування - гроші потратили, щось вроді і змінилось, але чи воно того вартувало?

cooler55555 02.09.2010 11:33

скажу інакше, який запас грошей брати, щоб додому не вертатись?

Quattross 02.09.2010 11:46

Цитата:

Сообщение от cooler55555 (Сообщение 73899)

если что, можно будет воспользоваться денежным переводом :D

Могу сказать одно. Наиболее дешевый способ установки - это выбираешь КЛАССНОГО установщика, прикатываешь на абсолютно пустом авто, оговариваешь что бы ты хотел услышать в результате, Установщик прикидывает примерный бюджет. Едешь за деньгами. Ждешь пару недель. Садишься в машину. Приятно удивляешься. С удовольствием расстаешься с энной суммой. Ну а дальше как пойдет...:D

Рост ® 02.09.2010 12:03

Цитата:

Сообщение от cooler55555 (Сообщение 73899)

Теж по-іншому сформулюю: який запас грошей брати, їдучи купувати автомобіль, щоб додому не вертатись? :) Суть же запитання не змінилась. Якщо незрозуміло, ланос ви зібралися купувати, чи мерседес, як відповісти на це запитання?

AlexMonacor 02.09.2010 16:09

Цитата:

Сообщение от Quattross (Сообщение 73902)
Могу сказать одно. Наиболее дешевый способ установки - это выбираешь КЛАССНОГО установщика, Ну а дальше как пойдет...:D

я бы фразу вот до такого состояния урезал, да прости меня Кватросс :)
зы и про " дешевого классного"..... :lol:

Рост ® 02.09.2010 16:22

Цитата:

Сообщение от Alex.z (Сообщение 73920)

А де в нього є про дешевого і класного? Навпаки, дуже точно озвучено - найдешевший спосіб - одразу знайти класного установщика. Класний звичайно дешевим не буде, але за таких умов є великі шанси одразу отримати хорошу систему, хоч і не задешево. Якщо ж звернутися до дешевого і... не такого класного :) то і результат буде незадовільний, але гроші-то потрачені. Потім буде пошук іншого, трохи дорожчого і класнішого, інстал переробиться, стане трохи краще, але все рівно не те... А потім вже нарешті таки доведеться звернутися до того зовсім класного і все зробити спочатку, але правильно :) То чи не краще і дешевше одразу до нього звернутись? :)

BMWMB 02.09.2010 17:19

Цитата:

Сообщение от cooler55555 (Сообщение 73823)
голова піон 88-2, фронт 3-компонент серії k2, усь 6канальний денон dca-800, 4канальний на саб[2канали в мосту, 2 вільні]. в мене очкарик, салон великий, тому ззаду звуку немає... що порадите на підзвучку і до чого її підключити? як правильно настроїти, щоб сцена не розплилась по салону? дякую:-)

Також думав над таким питанням, так як маю ще більший мерцедес, а саме Віто.
Також маю Піонер 88, правда буду робити 2 полоску+фронтальний саб. Вирішив, що на якісну підзвучку дуже багато клопоту.
Так от, щоб закрити це питання я зупинився на варіанті підключення до Rear каналів підсилювача голови задніх динаміків, які будуть працювати в тому ж діапазоні частот і з тими ж затримками, як і фронтальний мідбас (приблизно 80-2500 гц). Коли будуть сидіти задні пасажири, то можна буде ввімкнути їх як раз для підзвучки. По рівню треба буде їх виставити щоб спереду їх взагалі було не чуть. Для цього куплю на ринку який небудь простий регулятор.

Quattross 03.09.2010 10:30

Цитата:

Сообщение от Alex.z (Сообщение 73920)
я бы фразу вот до такого состояния урезал, да прости меня Кватросс :)

Прощаю :D
бесплатный сыр ...., дешевый тоже недалеко от того места.
Просто придется оплачивать и дешевого инсталлятора, а потом и дорогого. Поэтому математически лучше избавиться от первого слагаемого :D

bm4egg 03.09.2010 13:38

Ну что ж вы так! Сразу провели такую параллель, что дорого-хорошо, дешево-плохо...
Запутаете ТС и поедет он искать самого дорогого установщика, а ведь не факт, что результат будет хороший! Я б все-таки опирался на реально готовые работы и советы достаточно опытных людей!! Тем более тема на форуме поднималась!

Quattross 03.09.2010 13:51

Цитата:

Сообщение от bm4egg (Сообщение 74034)
Ну что ж вы так! Сразу провели такую параллель, что дорого-хорошо, дешево-плохо...
Запутаете ТС и поедет он искать самого дорогого установщика, а ведь не факт, что результат будет хороший! Я б все-таки опирался на реально готовые работы и советы достаточно опытных людей!! Тем более тема на форуме поднималась!

\

"на реально готовые работы и советы достаточно опытных людей" а по другому искать и не получиться. Просто если огласить бюджеты хорошо звучащих машин, бюджеты не будут маленькими. Другое дело, что есть и дорого и хреново. Тут согласен.
А я про "дешево и классно", такое как правило не встречается.

bm4egg 03.09.2010 15:14

Quattross, абсолютно с Вами согласен, просто хотелось предостеречь человека от варианта дорого и хреново!

Raws 03.09.2010 15:31

А в тих краях вибір не великий, один із них Рост, 100% попадання. Тут можна не боятися, шо дорого і хреново.

Kolyan-Hyligan 04.09.2010 10:27

Цитата:

Сообщение от Raws (Сообщение 74053)
А в тих краях вибір не великий, один із них Рост, 100% попадання. Тут можна не боятися, шо дорого і хреново.

+1 ... скажу як власник інсталу (проводки, підсилювача, мідбасів та твітерів на стійках) від Роста. Ціна на будь-яку роботу в нього є чітко аргументованою, дуже порядний й відповідальний інсталятор. Саб також збираюся зробити в "Старому Трамваї". Так, дещо дорожче, ніж беруть інші, але без жодних компромісів на якості виконання та звучання системи. Рекомендую від себе.

Текущее время: 10:12. Часовой пояс GMT +2.

Перевод: zCarot
autozvuk.org ©