![]() |
Потрібна порада(поканалка або заміна ГУ або..?)
Є ось така система:
ГУ Clarion 788 Фронт Helix DB 62.1 Усь Helix DB Four Саб Helix DB 10S Колись дана конфігурація збиралась щоб час від часу "піднавалити"), але в результаті "навалювати" вона не вміє і напевно умовно більш придатна до SQ якогось початкового рівня ніж то SPL. ГУ в мене вже більше року, але налаштовувати затримки ще ні разу й не брався, після того як недавно зняв клему з аккуму навіть незнаю як включити тонкомпенсацію(loudness):oh: Фронт підключений НЕ поканально, відповідно два інших канали мостом в розрахунку на саб, проте 90% часу його в системі немає через брак місця в багажнику або просто немає бажання таскати його туди-сюди кожних кілька днів. Також можливо щось не так підлючено/налаштовано так як при збільшенні гучності приблизно наполовину і далі - фронт просто "кричить", мідбаси не стягують, а саб вже не дає потрібного ефекту, типу перевантажується чи що.. В загальному грає не так як би хотілось.. Що хотілось би - забрати взагалі з системи саб, при тому маючи низькі частоти, які він дає. Що мені дасть поканальне підключення мідбасів та твітерів крім зрізів частот на підсилювачі? |
Re: Потрібна порада(поканалка або заміна ГУ або..?)
4 канальник не раскачает саб
Цитата:
|
Цитата:
(даже больше скажу. от одного канала четырехканальника :lol:) Вот и живи теперь с этим. |
На саб докупить моноблок, проверить силовое питание и сделать поканалку.
И будет хорошо. |
Я так понял, автор хочет совсем отказаться от саба, по причини отсутствия места, можно попробовать фришный сабик.А как у вас подготовлены двери, может из за плохой подготовки двери мидбас не играет как положено? При выкручивании громкости орут средние частоты вместе с дребезжанием всего пластика двери, что создаёт иллюзию перегруза!
|
Цитата:
(для Helix DB Four - макс мощность в мосту 4 Ом: 360 Вт за глаза для 10-ки в данном контексте) Цитата:
Цитата:
Цитата:
В вашем случаи для экономии средств: ВЧ запитать от ГУ, а 4-х канальник на мидбас и саб(мост). |
и самый главный вопрос: виброизоляция дверей сделана?
|
Цитата:
Ще умовно розглянув би варіант заміни в майбутньому фронту на якийсь б/в комплект Helix P 234 Precision або Morel Dotech Ovation 6(колись начитався багато хорошого про них, про інші не в курсі)), але так розумію це кардинально картини не змінить в плані НЧ та і це максимум з бюджету що міг би виділити. Для початку і економії бюджету, як тут написали, хотілось би розібратись з тим що є. Раніше ще був фронт PA GA620 та DLS R6A, справи з НЧ були трохи краще, але Helix DB 62.1 в плані якості звуку(СЧ зокрема) сподобались більше. п.с. Двері "підготовлені", вібро/шумоізоляція зроблена. Добавлено через 15 минут З варіантів, які запропонували це - пріоритетніший та найбюджетніший "ВЧ запитать от ГУ, а 4-х канальник на мидбас и саб(мост).", наступний варіант це - "на саб докупить моноблок, проверить силовое питание и сделать поканалку." Але порізати частоти я можу як на підсилювачі так і в ГУ - розумію, що може додатись в якості звук напряму з підсилювача без кроссів, але поки не спробую то це не відчую, тільки чи варто заморочуватись :notknow: Ще питання стосовно ГУ - хотілось би спробувати Pioneer 80, є сенс міняти? |
У вас хорошая магнитола, менять ее нет смысла.
|
шумоизоляцию за динамиком надо снять, вибру оставить
|
Цитата:
|
Текущее время: 13:29. Часовой пояс GMT +2. |
Перевод: zCarot
autozvuk.org ©