![]() |
ЧВ для GZRW 12 SPL extreme
Пацани хочуть ЧВ
авто Lancer 9 Запитання: 1. Чи хватить багажника для даного оформлення? 2. хто може допомогти з кресленням короба?? 3. які мінуси даного оформлення крім об'єма?? був в них Фі, але хочуть більше м'яса:D усь American Bass PH-4000MD |
Re: ЧВ для GZRW 12 SPL extreme
окуратней с мощей, в ЧВ легко динам приходит конец
|
А взагалі як цей динамік для ЧВ?? і яку мощю переварює??
|
Для оформлення ЧВ треба вибирати дін такий же як для Фрі-ейр оформлення, бо ЧВ не створює опору повітря для дифузору.
Я думаю що даний дін в ЧВ не дуже комфортно буде почуватись, або треба менше мощі вливати в нього щоб не спалити. Його стихія ФІ Самим небезпечним в ЧВ є перевищення ходу через те що багато мощі вливають.. будь обережним... Від підсилювача для ЧВ треба не стільки мощі як контроля дифузора... Я думаю так: 1- багажника для ЧВ вистачить 2- для креслення потрібно тільки площу дифузора і бажану настройку короба і все - можеш накреслити сам, або пошукай готові варіанти для 12" 3- з мінусів - обєм і більші шанси спалити... |
а як вибрати для себе бажану настройку короба??
|
Цитата:
Добавлено через 1 минуту о, вспомнил... 8ка, гзрв экстрим, калцел в 1 ом. короче на него сыпет максимум 700Вт... по-моему он себя нормально чувствовал на предельно отдаваемой мощности. но ток сабсоник выставить норм, чтоб по случаю на заниженных неграх он не Цитата:
|
Цитата:
Длинна туннеля определяет настройку ЧВ. Используется вот такая простая формула: Lтуннеля = (343/Fb)/4, где Fb - желаемая частота настройки, результат в метрах. Мы рекомендуем использовать настройки от 34 до 47Гц, оптимальной и наиболее универсальной настройкой считаем 39-41Гц. Ось я робив ЧВ http://s019.radikal.ru/i624/1208/59/bc2b0a27bf6c.jpg |
тобто коли в Фі на високій "громкості" динамік починав стукати, то тут його просто може розірвати?))
|
Цитата:
пс: да ну все познается в сравнении. в фи дин вылетать может по двум причинам: 1) превышение допустимой мощности 2) ниже настройки с небольшой мощности |
Цитата:
Добавлено через 7 минут Цитата:
і мені бас взагалі не подобався... щьотки рухав - так, легені відбивав - так, но кайфа від басу не почуствували... |
может там настроечку по ниже? порт нормальный и т.д.
|
Вложений: 1
Цитата:
на малюнку їхній корпус ФІ шо скажете?? |
то що хто думає про ящик Фі який був? і хто ж таки допоможе з кресленням ящика під ЧВ??
|
Цитата:
какую ты музыку слушаешь? какую настройку хочешь? тебе громкость, качество? |
краще назвати тему: GZ vs ЧВ , 100500 , що пихне як сіга під 100 грам)
|
Цитата:
Добавлено через 4 минуты Цитата:
|
Цитата:
http://s019.radikal.ru/i621/1508/74/16907c277754t.jpg http://s017.radikal.ru/i418/1508/9d/0bcec7c73aeat.jpg так понятней? |
Вложений: 1
тобто такий корпус нам підійде?
38ГЦ Площа порта 678 |
Цитата:
п.с. помилок він не прощає :D :D |
Цитата:
два экстрима переварили - 6.5 киловатт на синусе на выстрел легко - 8 киловатт на два оказалось смертельно для одного, второй тоже ударился катушкой, и немножко начал похрипывать, но легко играет. Добавлено через 1 минуту Цитата:
|
Текущее время: 15:19. Часовой пояс GMT +2. |
Перевод: zCarot
autozvuk.org ©