![]() |
Музика в mercedes w210
Доброго дня всім!Цікавит питання по заміні штатної акустики в 210 мерсі без заміни ГУ.Зараз стоїть в машині Becker audio 30 і штатні динаміки.Планую поміняти все крім магнітоли .Тобто динаміки в пенелі 10 см 2шт,В передніх дверях 16см 2 шт(можна поміняти на двох компонентні бо є штатне місце на піщалки але з заводу їх не ставили),задні двері 13см 2шт,задня полиця низькочастотні 16 см 2шт.Хто що може порадити на заміну штатним і чи взагалі вартує це робити якщо не міняти магнітолу.
|
Re: Музика в mercedes w210
если не менять магнитолы то смысла вобше нет, хотя смотря какая магнитола, альп например 83 еграл так себе, а вот 9812 уже чуть громче. в торпеду 190го музрза еле залезли мб кварт помойму 8 см и то на 2 ушка прикрепил. в задние двери вобше нет никакого смысла что нибудь ставить, у меня стоит в торпеде 2 х полоска, и в дверях двух полоска без писчалок, картиной доволен,если только торпеда играет - то звук откуда то сверху, если только двери то же не гуд. в заднюю полку что нибудь прилепить - пока в планах( я думаю сцена расширится еше немного
|
Цитата:
Просто заміна акустики ні до чого, крім фінансових затрат, не призводить. Толк буде не від самої заміни, а від грамотної заміни, від проведення технологічно правильної акустичної підготовки, від правильного розміщення/зведення/розділення нової акустики. В іншому випадку це будуть просто викинуті на смітник гроші. |
Немного не соглашусь. Перенюхал таких машин на Бекерах много.
Три компонента на перед с хорошей акустической подготовкой дают реальный эффект! Но надо как минимум линейный выход и усилитель, там уже дальше всё зависит от модели кузова. |
Нехочу міняти магнітолу бо він працює з кнопками на рулі і висвітлює на бортовому інфу - це досить зручно під час їзди ,ну і магнітола вписується гарно до інтерєру машини
Добавлено через 7 минут Цитата:
|
1-ое и основное - какой бюджет планируется?
|
Цитата:
|
Цитата:
это будет максимальный результат на потраченные деньги :) з.ы. Рост уже всё рассказал... "Толк буде не від самої заміни, а від грамотної заміни, від проведення технологічно правильної акустичної підготовки, від правильного розміщення/зведення/розділення нової акустики. В іншому випадку це будуть просто викинуті на смітник гроші." |
Цитата:
Добавлено через 3 минуты Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
И еще добавлю, что производитель уже выжал максимум с того оформления, что уже есть, дальнейшее повышения качества звучания уже возможно только при доработке акустического оформления (что вы делать как-раз не собираетесь). |
Цитата:
P.S З паяльником не дружу,може на форумі є майстри які це вміють!Маю наувазі вдосконалити магнітолу і покращити звучання . |
да нет такого - сделать звук с магнитолы лучше чем он есть, никакой паяльник не поможет, только взять сигнал перед выходным усилителем магнитолы и вывести линейки - это любой средний радиолюбитель может
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Вложений: 1
Хочеться почути думку людини яка робила заміну штатних динаміків в даному автомобілі і який результат отримали!На даний момент маю Pioneer avh -6600 dvd який можливо і використаю в якості головного присторю,але не ставив його на машину бо нехотів викидати штатну магнітолу.Зараз думаю варіант розміщення його в кишені під штатною магнітолою і використати його в якості підсилювача,тобто вивести сигнал з штатного подати його на Pioneeer ,а з нього на динаміки.Я думаю якість звучання буде краща і тим самим збережу управління кнопок на рулі і залишу класичний інтерєр салону.Получиться так зробити чи я щось нафантазував?
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Это не бюджет , да и что там такого важного в бекере твоем ?
Если хочешь делать хорошо , надо переделывать все , если не хочешь портить внешний вид , прячь куда то г\у , мест полно , любое более менее живое г\у можно подружить с кнопками на руле . Все места заполнять не нужно , начни с двух - полоски на фронт и саба , но опять же с таким бюджетом не знаю что сделать лучше всего ... Начни с ШВИ , и звуку поможет и ездить в тишине будешь . |
Юрік, специально для тебя, если ты вдруг не заметил, делаю репост:
Цитата:
|
Цитата:
|
Текущее время: 06:11. Часовой пояс GMT +2. |
Перевод: zCarot
autozvuk.org ©