![]() |
morel
подскажите вч morel MT 23 и morel MT 250 разница в звучании присудствует,какие лучше,может кто слушал?Слушаю всё.
|
Re: morel
Цитата:
слащавые..... свой потчерк присутствует.... 250 - я не думаю что там что то конструктивно новые . . . одно и то же. |
MT23 - хороші твітери для побудови систем достатньо серйозного рівня. В невмілих руках звучать слащаво і проявляється свій почерк ;) Їншими словами, для роботи з ними потрібен достатній рівень фаховості, що стосується всього морелю.
Також раджу звернути увагу на наступне - чим кращі динаміки, тим чесніше вони виявляють огріхи апаратури. Тому часто можна бачити, як люди купують хороші динаміки і розчаровуються. MT250 в руках не тримав. Але Морель входить в число виробників, при виникненні проблем з апаратурою яких частіше винен інсталятор, який не знає, як правильно "запустити" конкретний компонент, ніж сама апаратура. |
Цитата:
|
Цитата:
Динамики любого уровня, как бюджетные так и дорогие, требуют индивидуального подхода к себе. И если ГУ или усилитель имеет какие-либо недостатки, то каким образом динамик должен выявить огрехи? одни кроссоверы морелевские - убийцы того, что реально можно вытащить из этих 23-х:) Люди разочаровываются в большинстве случаев от того, что на систему денег насобирали, а на нормального инсталятора/настройщика - нет, либо свойственное нашему хохлятскому менталитету земноводное вперемешку с паталогической самоуверенностью;) А если есть деньги на мт-23, то лучше выбрать что-либо из домашки (можно даже одноименной) и найти под это место в машине;) |
Цитата:
Добавлено через 50 секунд Цитата:
Добавлено через 1 минуту Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Добавлено через 2 минуты Цитата:
|
как лучше порезать вч MT 23 снизу и мид Morel Dotech Ovation 6 сверху, каким порядком,говорят что MT 23 могут сгореть?Всё настраивается с гу Pioneer DEH-80PRS.
|
Если слушаешь не оч.громко - 3-3,5
Если громко - двигай вверх, но будет провал на верхней середине |
от 3-3,5 режь....
У мореля есть замечательная способность. Отгорают подводы катушек на месте спайки. |
Та мені якось байдуже, що чують "всі".
Просто пригадаю, як тут про Інтегру морелевську мова йшла. І що кросовери там "ніачьом", і що твітер відстій, міняти треба. На своїй точці зору я не настоюю, але коли я працював з Інтегрою, заїжджав до мене Володько наш, уже скільки-разовий чемпіон України. Слухав їх, коли розминались в корпусах на столі, слухав готовий інстал. І щиро не розумів, чому на форумі пишуть такі речі, динамік-то просто бомбовий. А тут далі продовжували їх колупати, кроси переробляти, шнурки підбирати... Так може в філармонії проблема? Добавлено через 2 минуты Alex.z, не спокушай людей домашкою. Там більше домашньої специфіки в інсталі. Народ он з простими автомобільними твітерами, ізначально під автовикористання проектованими, ради дати не може. Добавлено через 3 минуты Цитата:
|
Цитата:
|
Текущее время: 03:55. Часовой пояс GMT +2. |
Перевод: zCarot
autozvuk.org ©