![]() |
Антикорозійна обробка
Бажання приймати участь в змаганнях і просто побудувати хорошу акустику в своєму авто все міцнішає! Тому вирішив повністю відреставрувати свого жигуля. Сьогодні розібравши салон помітив досить сумну картину-місця де днище було пропацькано якоюсь смолою сильно проржавіли, а де залишилась заводська фарба-здоровий метал! З майстром який мені поварить машину вже домовився, а от як проантикорити потім кузов я так і не визначився. Допоможіть толковою порадою, і впошук будь-ласка не посилайте, не знайшов я там для себе відповідь.
|
Ззовні - хай антикорять професіонали, матеріалів достатньо, тектіл, раст-стоп, ще деякі.... Зсередини - правильно покладена віброізоляція ідеально ізолює кузов від всього :)
|
Цитата:
|
ну звісно :) грунт, потім фарба... :) Наскільки мені відомо, нагрів металу до великих температур (сварка), дуже сильно зменшує стійкість до корозії, тому обробляти треба дуже і дуже ретельно.
|
Вот почитай наш опыт. Думаю многое станет понятно
http://club.azlk.ru/index.php3?mode=article&id=118850 |
Netman_avs Велике дякую! Дійсно класний матеріал ти виклав! А приблизно ти б не міг сказати яка мені потрібна кількість листів візомату і вібропласту для проклейки: салону включаючи кришу (крім дверей), багажник, кришка багажника, капот?
|
У меня уже в голове всё перепуталось. Два года без выходных и проходных дают о себе знать. Так что сорри точно не вспомню. Делай проще. Листы вибры обычно идут 600х900 мм. Просто возьми рулетку и обмеряй площади. Возьми материал немного с запасом, он всё равно пригодиться :)
|
Владимир
Я у себя заклеил семью листами Вибропласта-М2 пол салона и моторный щит. И четыре, но М1 ушло на двери. Немного осталось М1. Заклеил им разные пластмассовые детали. Ездить гораздо приятнее стало. В планах крыша. Да, пепелац - 2107. |
На пол, моторный отсек лучше использовать ВИЗОМАТ МП или БИМАСТ
А на сложные поверхности ВИБРОПЛАСТ М2. Эффект больше |
В нас, в автомагазині можна купити ось це
http://foto.mail.ru/inbox/vovaklak78/1/i-79.jpg Хто підкаже як воно називається і чи варто цей матеріал використовувати як віброізоляцію? Коштує 9 грн, проблизній розмір 50*25 см. |
Цитата:
|
Netman_avs
Ретельно обміркував різні поради, щодо боробки машини, іваріант який Ви мені пропонуєте - найкращий. Питання: при приготуванні "мовільки" не вказано яку потрібно брати кількість пушсала? |
Цитата:
1. Наш вариант "мовильки" даёт результат (как и писал в статье) при нагреве и распылении. Мазать кистью или просто как-то заливать в полости порогов, сам понимаешь хвигня и толку мало. Состав должен равномерно распылиться затечь во все щели и застыть. У нас в аппарате для "мовильки" нагревается смесь примерно до 180-200 градусов. 2. Пушсало желательно брать тёмное и главное чтобы было твёрдое. Обычно идёт 4-5 пачек по килограмму на машину. 3. Вместо отработки лучше использовать Нигрол либо ТАД. Эти масла более густые. |
Цитата:
|
Цитата:
А про пушсало я мав на увазі яка має бути пропорція відносно нігролу і мовілю? |
Цитата:
Цитата:
|
Текущее время: 08:08. Часовой пояс GMT +2. |
Перевод: zCarot
autozvuk.org ©