![]() |
Питання по комутації
Доброго дня, збираю систему з нуля...
Все що стояло раніше продав, будую поканалку. Що є: ГУ: Alpine CDA 9887R Мідбас: Hertz HV 165 XL ВЧ: поки Hertz DT 16 Усь: SoundStream IPA 500.4 В планах ще придбати усь на саб, саб вже є, але це тільки в планах і мабуть на наступний сезон. Виникло питання. Хочу прокласти нормальні проводочки. Який кабель порадите на міжблоки? З паяльником дружу, руки ростуть з того що треба місця, тому виготовити можу сам. Чув про мікрофонний кабель. Який треба? Та цікавлять провода на акустику? На пищі є 10 м 15Ga на мідбаси думав придбати звичайну багатожильну мідь січенням біля 4квадратів. Наші виробники згодяться? Проясніть, будь ласка, ситуацію...А то не хочеться по сто разів перекладувати проводку... |
Re: Питання по комутації
Цитата:
На межблоки лучше не дешевый микрофонный кабель, а хотя бы Чернов Junior или Чернов 75IC. Тут тебе насоветуют советчики вагон... На акустику используй те кабели, что хотел. Подойдёт. |
На ВЧ планую МТ-22, МТ-23...
|
Цитата:
|
є можливість замовити на міжблоки мікрофонний кабель:
Sommer Club Series MKII Микрофонный Сечение проводников: 2 x 0,34 кв.мм Sommer Galileo Сечение проводников: 2 x 0,38 кв.мм Sommer Primus Сечение проводников: 2 x 0,50 кв.мм Sommer Stage 22 Сечение проводников: 2 x 0,22 кв.мм Що вибрати? Хтось мав з ними справу? |
dimaxa,
если те принципиально нужен микрофонный ... то ищи Klotz 5000(или эус Clariti 5000) |
ні, не принципово, просто тут ціна мені підходить...
|
dimaxa, так и бери и пробуй :)
|
Текущее время: 21:53. Часовой пояс GMT +2. |
Перевод: zCarot
autozvuk.org ©