![]() |
С чего начать? - с шумо-вибро- подготовки
|
Знайомий з цими роликами вже давно,там майже все катають бімастом бомб, не практично все таки, враховуючи що 1 метр квадратний такого матеріалу важить 6 кілограм і товщина 4 мм.
Є ще ролик в неті про шумо-вібро на прикладі шкода октавія А4, там все набагато цікавіше, і використана більша кількість матеріалів СТП. В мене він є на компі, кому тре, то залию в нет і кину ссилко. П.С: третій ролик в мене є зі звуком 8) |
В мене їх цілий диск є. Можу подарувати.
Але от що важливо - мало хто говорить про відмінність шумоізоляції і акустичної підготовки. І для більшості "кінцевих споживачів" це речі практично ідентичні. Тоді як в житті проведення акустичної підготовки (тобто виготовлення в дверях акустичного оформлення для динамічних головок) непомірно складніше і вимагає значно більших трудозатрат. Тому що його задача не заглушити трохи плоскі поверхні і перекрити шлях звукам ззовні, а унерухомити усі елементи, які можуть резонувати і добавляти паразитні призвуки в основний тон. І тут простим наклеювання віброізоляційного матеріалу не обійдешся. От, недавно хтось піднімав в Синій конфі тему про "перешумлені двері", тому що люди практикують до акустичної підготовки той самий підхід, що і до шумоізоляції, тільки утрірований - клеять аби побільше якомога грубшого матеріалу, після чого вся конструкція просто починає гудіти. |
Рост я хочу такий диск,плізз. Як мона це організувати, тобто отримати диск?
Цитата:
|
Имхо: если у вас дерьмовая машина - никакая шумо-виброизоляция звуку не поможет. А вот на сэкономленные от шумо-виброзатрат денежки купите лучше более дорогие компоненты и дайте денег спецу за грамотную их (компонетов) установку и будет вам счастье!!!
|
Цитата:
За винятком, якщо це хобі і ви отримуєте задоволення від багатократної переробки свого автомобіля :) |
Цитата:
Але повір мені, щастя від володіння цим диском не наступить :) |
ок, я заїду, перед тим передзвонивши. А за щастя не переживай :)
|
Текущее время: 03:34. Часовой пояс GMT +2. |
Перевод: zCarot
autozvuk.org ©