Всё об автозвуке

Всё об автозвуке (http://autozvuk.org/forum2/index.php)
-   Бюджетный автозвук и песочница. (http://autozvuk.org/forum2/forumdisplay.php?f=16)
-   -   С чего начать? - с шумо-вибро- подготовки (http://autozvuk.org/forum2/showthread.php?t=1243)

antiradar 28.06.2009 09:42

С чего начать? - с шумо-вибро- подготовки

Вот нашел оригинальные ролики СТП.
Что куда клеять на примере 2110.
раз
два
три
четыре

Если кто-то хочет сохранить ролики себе на винт, то после загрузки всего ролика ищем его в папки кеша своего бразера.

Kapi 28.06.2009 10:54

Знайомий з цими роликами вже давно,там майже все катають бімастом бомб, не практично все таки, враховуючи що 1 метр квадратний такого матеріалу важить 6 кілограм і товщина 4 мм.
Є ще ролик в неті про шумо-вібро на прикладі шкода октавія А4, там все набагато цікавіше, і використана більша кількість матеріалів СТП. В мене він є на компі, кому тре, то залию в нет і кину ссилко.
П.С: третій ролик в мене є зі звуком 8)

Рост ® 28.06.2009 19:44

В мене їх цілий диск є. Можу подарувати.
Але от що важливо - мало хто говорить про відмінність шумоізоляції і акустичної підготовки. І для більшості "кінцевих споживачів" це речі практично ідентичні. Тоді як в житті проведення акустичної підготовки (тобто виготовлення в дверях акустичного оформлення для динамічних головок) непомірно складніше і вимагає значно більших трудозатрат. Тому що його задача не заглушити трохи плоскі поверхні і перекрити шлях звукам ззовні, а унерухомити усі елементи, які можуть резонувати і добавляти паразитні призвуки в основний тон. І тут простим наклеювання віброізоляційного матеріалу не обійдешся.
От, недавно хтось піднімав в Синій конфі тему про "перешумлені двері", тому що люди практикують до акустичної підготовки той самий підхід, що і до шумоізоляції, тільки утрірований - клеять аби побільше якомога грубшого матеріалу, після чого вся конструкція просто починає гудіти.

Kapi 28.06.2009 21:43

Рост я хочу такий диск,плізз. Як мона це організувати, тобто отримати диск?

Цитата:

Але от що важливо - мало хто говорить про відмінність шумоізоляції і акустичної підготовки
Аудіопідготовка, це створення акустичного середовища(оформлення) для дінів, значить аудіо підготовкою слід займатися лише в передніх дверях і в меншій степені в багажнику, в решту зонах поняття аудіопідготовки і шумовіброізоляції тотожні. Все ІМХО.

Serg Teplyuk 28.06.2009 23:59

Имхо: если у вас дерьмовая машина - никакая шумо-виброизоляция звуку не поможет. А вот на сэкономленные от шумо-виброзатрат денежки купите лучше более дорогие компоненты и дайте денег спецу за грамотную их (компонетов) установку и будет вам счастье!!!

Рост ® 29.06.2009 20:48

Цитата:

Сообщение от Serg Teplyuk
Имхо: если у вас дерьмовая машина - никакая шумо-виброизоляция звуку не поможет. А вот на сэкономленные от шумо-виброзатрат денежки купите лучше более дорогие компоненты и дайте денег спецу за грамотную их (компонетов) установку и будет вам счастье!!!

Во! Тому що зробити установку і акустичну підготовку одразу грамотно вам навряд чи вдасться. І це не реклама інсталяторів, це просто констатація факту.
За винятком, якщо це хобі і ви отримуєте задоволення від багатократної переробки свого автомобіля :)

Рост ® 29.06.2009 20:51

Цитата:

Сообщение от andrew_pendrak86
Рост я хочу такий диск,плізз. Як мона це організувати, тобто отримати диск?

Починаючи з середи в мене в боксі машина в роботі. Ну хіба би щось мінялося несподівано. Так що можна заїхати, прихопивши взамін пустий компакт-тиск.
Але повір мені, щастя від володіння цим диском не наступить :)

Kapi 29.06.2009 22:44

ок, я заїду, перед тим передзвонивши. А за щастя не переживай :)

Текущее время: 03:34. Часовой пояс GMT +2.

Перевод: zCarot
autozvuk.org ©