Всё об автозвуке

Всё об автозвуке (http://autozvuk.org/forum2/index.php)
-   Бюджетный автозвук и песочница. (http://autozvuk.org/forum2/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Прокоментуйте схему майбутнього інсталу (http://autozvuk.org/forum2/showthread.php?t=11875)

Asprin 22.06.2011 16:35

Прокоментуйте схему майбутнього інсталу

Добрий день, панове!

Продумую схему інсталу. Виношу її на ваш розсуд.
Це буде мій перший інстал. Тому бийте, але не сильно :)

До теми:

Проштудіювавши форум і кучу інфи зрозумів що куплена мної система повне г... і продав її (крім ГП).

Нову систему вибирав виходячи за наступних фактів та переконань:
- під'їхати прослухати акустики в моєму місті, банально, нікуди.
- бажано вибирати всю систему однієї фірми.

Тому зараз маю ГП Pioneer P3100DVD та збираюсь купити:
Динаміки:
- Carpower DT-25TB
- Carpower SPH-170
- Carpower SPH-265
Підсилювачі:
- Carpower Syntex-4/330
- Carpower Power-2/250
Також деякі дрібниці для інсталу від Carpower.

Шановний Alex.Z порадив підсилювачі зразу твікнути трохи. Думаю погоджуватись.

Схема живлення:
http://s45.radikal.ru/i107/1106/1f/77e56f2188ae.jpg

Кабелі живлення , скоріше за все, буде Тумен ПВ-3 відповідних розмірів.
Дистриб'ютор думаю ставити без запобіжників.

Схема підключення:

http://s001.radikal.ru/i196/1106/16/ad67065766ab.jpg

Які кабелі вибрати, для даного етапу, поки що не визначився. Порадьте щось хороше.
Syntex буде стояти під переднім сидінням, а Power десь в багажнику (якщо зможу там знайти місце).

Що в даній системі поганно? Вірніше, чи є хоч щось хороше? :D
Прошу коментувати, лаяти та радити.

Також сумніваюсь на рахунок ГП. Чи є зміст міняти Піонера зараз, чи довести до розуму що маю, а потім вже думати?
Якщо краще змінити зразу, то на що? Думав 1Din Blaupukt Bremen MP76, але їх вже нема в продажу.

P.S. Авто - Hyundai Tucson, музику люблю - рок, блюз і т.д. Реп не слухаю зовсім.
http://autozvuk.org/forum2/D:%5CCar%20Audio%5Cpower.jpg

Pallich 22.06.2011 17:03

Re: Прокоментуйте схему майбутнього інсталу

Цитата:

Сообщение от Asprin (Сообщение 131240)
- бажано вибирати всю систему однієї фірми.

почему именно так?
Из 2х лет посиделок на форуме понял, что в целом Carpower стоит своих денег, да и Alex.Z тебе всегда потом поможет советами в процессе инсталла. Но будь готов что DT-25 и SPH 170 без предварительной подготовки просто так на штатные места не встанут.
На счет твика усей - штука хорошая, если Алекс сохраняет гарантию на уси после твика :) Ну и смотря сколько это будет стоить.
ГУ под твои жанры хорошо бы сменить, но ИМХО успеешь это сделать и потом.

Lestatid 22.06.2011 18:53

Цитата:

Кабелі живлення , скоріше за все, буде Тумен ПВ-3 відповідних розмірів.

Протягивай кабель 0Га (~50кв.), а потом дели на 2х4Га. Так будет правильнее.

Цитата:

После смены сечения обязательно должен стоять пред! В твоём случае будет так:
пред возле аккума, и после деления ещё по одному преду соответствующего номинала.

Цитата:

Які кабелі вибрати, для даного етапу, поки що не визначився. Порадьте щось хороше.
Syntex буде стояти під переднім сидінням, а Power десь в багажнику (якщо зможу там знайти місце).

На свистки - 2.5кв.
На миды - 6кв.
Саб - 6-8кв.

Cobox 22.06.2011 19:25

советовал бы 265 заменить на 300, а так если придерживатся концепции монобренда, то в общем-то не плохо подобрано.

Serginio 22.06.2011 20:09

Asprin,бачу в тебе Хюндай Туксон.
На форумі є гарний інстал по цьому авто
на глянь, багато для себе візьмеш.
http://autozvuk.org/forum2/showthread.php?t=10421

Директор Луны 22.06.2011 21:01

Цитата:

Вогнегасник побольше приготовь сразу. :stop:
А, извиняюсь, не досмотрел сразу - всё нормально.

muztank 23.06.2011 11:17

Цитата:

Сообщение от Cobox (Сообщение 131282)
советовал бы 265 заменить на 300, а так если придердиватся концепции монобренда, то в общем-то не плохо подобрано.

Кроме твиттеров,и усилителей ;)
Под вышеозначенные жанры-ограничения последующего уровня системы гарантировано.Хотите верьте,хотите нет,коли нет желания заехать и послушать.Кто хотел-заехал,послушал,прозрел...:)Пережевывать по сто раз одно и то же не вижу смысла.Мозгопромыватели работают...:D

Asprin 23.06.2011 11:27

Цитата:

Сообщение от Pallich (Сообщение 131248)
почему именно так?.

Думаю, що компоненти однієї фірми, як мінімум, тестуються разром і звучать в "одному руслі" :)

Цитата:

Но будь готов что DT-25 и SPH 170 без предварительной подготовки просто так на штатные места не встанут.

Усегда готов! :) Начитався на форумі, та і Алекс розказував. Буду мучатись, але інстал здолаю! :yes3:

Цитата:

На счет твика усей - штука хорошая, если Алекс сохраняет гарантию на уси после твика :) Ну и смотря сколько это будет стоить.

Обіцяє що гарантія на рік збережеться. А з приводу ціни, то хай Алекс відпишеться, бо не знаю наскільки конфіденційна ця інформація! :no-no:

Цитата:

ГУ под твои жанры хорошо бы сменить, но ИМХО успеешь это сделать и потом.

Який хороший ГП, панове, мені порадите? Хочу змінити, але не знаю на який. Їх така тьма, а "пощупати" хоч деякі немає можливості, та і, що гріха таїти, знань як воно має звучати теж не має.:notknow:

Цитата:

Сообщение от Lestatid (Сообщение 131270)
Протягивай кабель 0Га (~50кв.), а потом дели на 2х4Га. Так будет правильнее.

Прийнято. Так і зроблю :yes3:

Цитата:

После смены сечения обязательно должен стоять пред! В твоём случае будет так:
пред возле аккума, и после деления ещё по одному преду соответствующего номинала.

Тут яка проблема з дистриб'ютором. Я розумію, що сам я не зроблю його під забобіжник АNL або mini ANL. Carpower має тільки дистри під запобіжники AGU. Наскіліки я зрозумів - макс AGU 60-80 А.
Під кабель 4Га треба 100А (я так думаю :) )
Я би, з радістю, зробив як треба, якби знав який дистр ставити. Якщо Ви такий знаєте - дайте, будь-ласка, посилання на сайт чи магазин і модель.

Цитата:

На свистки - 2.5кв.
На миды - 6кв.
Саб - 6-8кв.

Якого виробника кабель брати?

Цитата:

Сообщение от Cobox (Сообщение 131282)
советовал бы 265 заменить на 300, а так если придердиватся концепции монобренда, то в общем-то не плохо подобрано.

Так, як прослухати сам я не міг, то вибирав по відгукам. Пишуть, що 265 більш "музыкальный". Чи воно не так? :)

Цитата:

Сообщение от Serginio (Сообщение 131305)
Asprin,бачу в тебе Хюндай Туксон.
На форумі є гарний інстал по цьому авто
на глянь, багато для себе візьмеш.
http://autozvuk.org/forum2/showthread.php?t=10421

З цієї сторніки і почалося моє знайомство з форумом :)
Але, все одно, - дякую за посилання. :beer:

Цитата:

Сообщение от Директор Луны (Сообщение 131325)
Вогнегасник побольше приготовь сразу. :stop:
А, извиняюсь, не досмотрел сразу - всё нормально.

Того і поставив основний запобіжник номіналом 100А. Чи це все одно не правильно?

Serginio 23.06.2011 11:55

Цитата:

Сообщение от Asprin (Сообщение 131394)
Тут яка проблема з дистриб'ютором. Я розумію, що сам я не зроблю його під забобіжник АNL або mini ANL. Carpower має тільки дистри під запобіжники AGU. Наскіліки я зрозумів - макс AGU 60-80 А.
Під кабель 4Га треба 100А (я так думаю )
Я би, з радістю, зробив як треба, якби знав який дистр ставити. Якщо Ви такий знаєте - дайте, будь-ласка, посилання на сайт чи магазин і модель.

та шо ти застряв на тому Сarpower....
можна самому забадяжити дистр, наприклад як в тому туксоні,або Джокер робив
http://autozvuk.org/forum2/showthread.php?t=2988 можна купити готовий норм якості, Audison (в мене такий), там зразу і + і - можна розвести, також під 50 провід не питання. Також мають клеми гарні, з предом зразу і виходами під кабель теж 50-ку.
http://caraudio.in.ua/product/connection-sfd-41c1/
А з акустикою радив би не спішити бо зазвичай не може в одного бренду бути все супер по всіх лінійках акустики, позвони, поспілкуйся з людьми, послухай якісь авто, посиди трохи на форумі. Бо накупиш, а воно не сподобається і шо потім? продавати нове за пів ціни?

Valera 23.06.2011 11:59

треба послухати SQ мобіль і SPL (niGA) мобіль. а потім вже думати ,що ти хочеш і що ж купити.
може в тебе душа до нігерського баССУ ,лежить :D

Asprin 23.06.2011 16:13

Цитата:

Сообщение от Valera (Сообщение 131403)
треба послухати SQ мобіль і SPL (niGA) мобіль. а потім вже думати ,що ти хочеш і що ж купити.
може в тебе душа до нігерського баССУ ,лежить :D

Та ні - ну його нафіг той басс, якщо він нігерський :D
Краще вже на стоці щось нормальне слухати, чим нігерів на SQ :D

Добавлено через 1 минуту
До речі, а які матеріали можна використовувати для саморобного дистру?
Я так розумію, що не тільки мідь та латунь?

Serginio 23.06.2011 16:30

Цитата:

Сообщение от Asprin (Сообщение 131469)
До речі, а які матеріали можна використовувати для саморобного дистру?
Я так розумію, що не тільки мідь та латунь?

Золото, платина:D одним словом все що добре проводить... з латунню лекше працювати, вона твердіша, в міді не зовсім просто різьбу різати.

Lestatid 23.06.2011 16:42

Вложений: 1
Цитата:

Під кабель 4Га треба 100А (я так думаю :) )

Чё ты прицепился к Карповеру? Другие фирмы закрыли?
Бери что-то на подобии этого Stinger SHD820
Цитата:

Якого виробника кабель брати?

Тут нужно исходить из бюджета.
Цитата:

Того і поставив основний запобіжник номіналом 100А. Чи це все одно не правильно?

Сам посчитай.

Pallich 23.06.2011 16:43

Цитата:

Сообщение от muztank (Сообщение 131392)
Кто хотел-заехал

Если бы ты знал как мне хочется к тебе заехать!
Жаль мой усилитель и мидбасс, которые ты не можешь мне выслать скоро уже 5 месяцев, того не стоят!

Добавлено через 31 минуту
Цитата:

Думаю, що компоненти однієї фірми, як мінімум, тестуються разром і звучать в "одному руслі"

Может и в одном русле, но одна компания не может делать хорошо абсолютно все, у кого-то лучше акустика у кого-то усилители, вот и подбираем как разные кусочки мозайки друг к другу.

Цитата:

А з приводу ціни, то хай Алекс відпишеться, бо не знаю наскільки конфіденційна ця інформація!

Главное чтобы тебя цена устраивала

Цитата:

Який хороший ГП, панове, мені порадите?

Может все таки не будем торопиться? Тут люди один усилитель годами выбирают, а у тебя видимо карман зачесался и ты поскорее хочешь закупить все сразу ;) Так можно, но так не будет хорошо. Поиграйся пока с тем ГУ что есть, тебе еще такой серьезный инсталл грядет - миды, твиттера, саб, и что там кстати с ШВИ? До момента пока оно все начнет играть еще ого-го! Вот раньше при советах - достанет человек иностранный мафон и уже счастье! А сейчас все мало и мало :)

Serginio 23.06.2011 17:37

Lestatid,найкраща таблиця по проводах яку я бачив!

Asprin 23.06.2011 22:38

Цитата:

Сообщение от Pallich (Сообщение 131477)
Может все таки не будем торопиться? Тут люди один усилитель годами выбирают, а у тебя видимо карман зачесался и ты поскорее хочешь закупить все сразу ;) Так можно, но так не будет хорошо. Поиграйся пока с тем ГУ что есть, тебе еще такой серьезный инсталл грядет - миды, твиттера, саб, и что там кстати с ШВИ? До момента пока оно все начнет играть еще ого-го! Вот раньше при советах - достанет человек иностранный мафон и уже счастье! А сейчас все мало и мало :)

Блін, чого в автозвуці не все так просто як з тим "мафоном"? :)
В мене вже голова кипить від кілкості інфи, а що ж буде далі?...:wall:

З ГП так і зроблю. Поки залишу що є, а там - побачимо.

ШВІ матеріали вже є і чекають свого часу. З наступного тижня почну.
По ходу справи буду викладувати сюди фото роботи. Так сказати - понадоїдаю вам ще трохи своїми ламерскими проблемами :)
Але ж "не боги горщики обпікають" (с) :)

Pallich 23.06.2011 23:11

Цитата:

Сообщение от Asprin (Сообщение 131611)
а що ж буде далі?...

А вот дальше как раз и наступит просветление и осознание, но не сразу а постепенно, но обязательно наступит. Вот тогда и вернешься к выбору ГУ. А пока читай, слушай, думай.

Valera 25.06.2011 08:14

ЩО ж буде далі??
ПІсля закінчення інсталу, послухаеш якусь чітку автівку і почнеш продавати,що накупив :D

Купиш інше і послухаеш пару тижнів.. аЖ поки девайси не дойдуть до 300-350 у.е. за один девайс (пох. який) , тіпа предел бюджета.. і в районі цього бюджета буш куплю-продам :D

не знаю жодного аудіфіла (в кого є аудіофільські ніштяки) щоб їздив на одних девайсах більше 1 року

Asprin 25.06.2011 11:10

Цитата:

Сообщение от Valera (Сообщение 131868)
ЩО ж буде далі??
ПІсля закінчення інсталу, послухаеш якусь чітку автівку і почнеш продавати,що накупив :D

Купиш інше і послухаеш пару тижнів.. аЖ поки девайси не дойдуть до 300-350 у.е. за один девайс (пох. який) , тіпа предел бюджета.. і в районі цього бюджета буш куплю-продам :D

не знаю жодного аудіфіла (в кого є аудіофільські ніштяки) щоб їздив на одних девайсах більше 1 року

Ну порадував! :D Головне про це жінці не казати, а то вб'ють на місці! :D

Valera, я так розумію, що твій предел бюджета, то ота стопка в баксах, що пацанчик на твоїй аві тримає? :vo:

Текущее время: 10:00. Часовой пояс GMT +2.

Перевод: zCarot
autozvuk.org ©