![]() |
Прокоментуйте схему майбутнього інсталу
Добрий день, панове!
Продумую схему інсталу. Виношу її на ваш розсуд. Це буде мій перший інстал. Тому бийте, але не сильно :) До теми: Проштудіювавши форум і кучу інфи зрозумів що куплена мної система повне г... і продав її (крім ГП). Нову систему вибирав виходячи за наступних фактів та переконань: - під'їхати прослухати акустики в моєму місті, банально, нікуди. - бажано вибирати всю систему однієї фірми. Тому зараз маю ГП Pioneer P3100DVD та збираюсь купити: Динаміки: - Carpower DT-25TB - Carpower SPH-170 - Carpower SPH-265 Підсилювачі: - Carpower Syntex-4/330 - Carpower Power-2/250 Також деякі дрібниці для інсталу від Carpower. Шановний Alex.Z порадив підсилювачі зразу твікнути трохи. Думаю погоджуватись. Схема живлення: http://s45.radikal.ru/i107/1106/1f/77e56f2188ae.jpg Кабелі живлення , скоріше за все, буде Тумен ПВ-3 відповідних розмірів. Дистриб'ютор думаю ставити без запобіжників. Схема підключення: http://s001.radikal.ru/i196/1106/16/ad67065766ab.jpg Які кабелі вибрати, для даного етапу, поки що не визначився. Порадьте щось хороше. Syntex буде стояти під переднім сидінням, а Power десь в багажнику (якщо зможу там знайти місце). Що в даній системі поганно? Вірніше, чи є хоч щось хороше? :D Прошу коментувати, лаяти та радити. Також сумніваюсь на рахунок ГП. Чи є зміст міняти Піонера зараз, чи довести до розуму що маю, а потім вже думати? Якщо краще змінити зразу, то на що? Думав 1Din Blaupukt Bremen MP76, але їх вже нема в продажу. P.S. Авто - Hyundai Tucson, музику люблю - рок, блюз і т.д. Реп не слухаю зовсім. http://autozvuk.org/forum2/D:%5CCar%20Audio%5Cpower.jpg |
Re: Прокоментуйте схему майбутнього інсталу
Цитата:
Из 2х лет посиделок на форуме понял, что в целом Carpower стоит своих денег, да и Alex.Z тебе всегда потом поможет советами в процессе инсталла. Но будь готов что DT-25 и SPH 170 без предварительной подготовки просто так на штатные места не встанут. На счет твика усей - штука хорошая, если Алекс сохраняет гарантию на уси после твика :) Ну и смотря сколько это будет стоить. ГУ под твои жанры хорошо бы сменить, но ИМХО успеешь это сделать и потом. |
Цитата:
Цитата:
пред возле аккума, и после деления ещё по одному преду соответствующего номинала. Цитата:
На миды - 6кв. Саб - 6-8кв. |
советовал бы 265 заменить на 300, а так если придерживатся концепции монобренда, то в общем-то не плохо подобрано.
|
Asprin,бачу в тебе Хюндай Туксон.
На форумі є гарний інстал по цьому авто на глянь, багато для себе візьмеш. http://autozvuk.org/forum2/showthread.php?t=10421 |
Цитата:
А, извиняюсь, не досмотрел сразу - всё нормально. |
Цитата:
Под вышеозначенные жанры-ограничения последующего уровня системы гарантировано.Хотите верьте,хотите нет,коли нет желания заехать и послушать.Кто хотел-заехал,послушал,прозрел...:)Пережевывать по сто раз одно и то же не вижу смысла.Мозгопромыватели работают...:D |
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Під кабель 4Га треба 100А (я так думаю :) ) Я би, з радістю, зробив як треба, якби знав який дистр ставити. Якщо Ви такий знаєте - дайте, будь-ласка, посилання на сайт чи магазин і модель. Цитата:
Цитата:
Цитата:
Але, все одно, - дякую за посилання. :beer: Цитата:
|
Цитата:
можна самому забадяжити дистр, наприклад як в тому туксоні,або Джокер робив http://autozvuk.org/forum2/showthread.php?t=2988 можна купити готовий норм якості, Audison (в мене такий), там зразу і + і - можна розвести, також під 50 провід не питання. Також мають клеми гарні, з предом зразу і виходами під кабель теж 50-ку. http://caraudio.in.ua/product/connection-sfd-41c1/ А з акустикою радив би не спішити бо зазвичай не може в одного бренду бути все супер по всіх лінійках акустики, позвони, поспілкуйся з людьми, послухай якісь авто, посиди трохи на форумі. Бо накупиш, а воно не сподобається і шо потім? продавати нове за пів ціни? |
треба послухати SQ мобіль і SPL (niGA) мобіль. а потім вже думати ,що ти хочеш і що ж купити.
може в тебе душа до нігерського баССУ ,лежить :D |
Цитата:
Краще вже на стоці щось нормальне слухати, чим нігерів на SQ :D Добавлено через 1 минуту До речі, а які матеріали можна використовувати для саморобного дистру? Я так розумію, що не тільки мідь та латунь? |
Цитата:
|
Вложений: 1
Цитата:
Бери что-то на подобии этого Stinger SHD820 Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
Жаль мой усилитель и мидбасс, которые ты не можешь мне выслать скоро уже 5 месяцев, того не стоят! Добавлено через 31 минуту Цитата:
Цитата:
Цитата:
|
Lestatid,найкраща таблиця по проводах яку я бачив!
|
Цитата:
В мене вже голова кипить від кілкості інфи, а що ж буде далі?...:wall: З ГП так і зроблю. Поки залишу що є, а там - побачимо. ШВІ матеріали вже є і чекають свого часу. З наступного тижня почну. По ходу справи буду викладувати сюди фото роботи. Так сказати - понадоїдаю вам ще трохи своїми ламерскими проблемами :) Але ж "не боги горщики обпікають" (с) :) |
Цитата:
|
ЩО ж буде далі??
ПІсля закінчення інсталу, послухаеш якусь чітку автівку і почнеш продавати,що накупив :D Купиш інше і послухаеш пару тижнів.. аЖ поки девайси не дойдуть до 300-350 у.е. за один девайс (пох. який) , тіпа предел бюджета.. і в районі цього бюджета буш куплю-продам :D не знаю жодного аудіфіла (в кого є аудіофільські ніштяки) щоб їздив на одних девайсах більше 1 року |
Цитата:
Valera, я так розумію, що твій предел бюджета, то ота стопка в баксах, що пацанчик на твоїй аві тримає? :vo: |
Текущее время: 10:00. Часовой пояс GMT +2. |
Перевод: zCarot
autozvuk.org ©