![]() |
Потрібні поради при виборі підсилювача і не тільки
Привіт всім. От вирішив вдосконалити звук в машиніі. Значить зараз стоїть і чекає установки.
1. голова Alpine CDA-9855R 2. трьохкомпонентні Фокали Focal Polyglass 165 V3 E 3. двохкомпонентні Фокали Focal Polyglass 130 V Slim 4. саб Фокал корпусний, модель не памятаю 5. підсилювач 2-х канальний JBL GTO (модель не памятаю) - це для саба. Тепер запитання. Залишилося вибрати підсилювач чотирьох канальний для акустики Фокал(перед і зад). Що порадите для такої системи, але щоб не сильно дорого (150-200у.о.). Поканально трьохкомпоненти підсилювати поки що не хочу(можливо в майбутньому)))))) І що скажете в загальному про таку систему? Погана? добра? Буду вдячний за будь які поради. ДЯкую |
Re: Потрібні поради при виборі підсилювача і не тільки
Цитата:
|
:)
CHILL99, бери у VEV'а 390й ЭОС.. |
Цитата:
На примере того-же 390 ЭОСа, звук в сравнении с усилителем головы стал музыкой даже на штатной блаупунктовской акустике моего авто. На основании услышаного не соглашаюсь со столь категоричным заявлением про громкий шум. Берите 390 ЭОС и все будет нормально, этот аппарат стоит своих денег. |
Цитата:
"Мы продаем или покупаем?" :) |
Цитата:
P.S.В этой ветке я просто высказываю свое мнение, "продавать-покупать" ничего не собирался, циничный Вы наш :yes: !! |
Цитата:
|
ёлки-палки тут так мой усилитель расхваливают,может его и не продавать? Шучу :D :D :D
всем спасибо |
Цитата:
|
Текущее время: 10:28. Часовой пояс GMT +2. |
Перевод: zCarot
autozvuk.org ©