![]() |
dd1515 в нігерському ренику 19
Вложений: 5
тему не зносьте...
я все по трішки буду заповнювати... САМИЙ НІГИРСЬКИЙ ІНСТАЛ) навіть приклади, як не потрібно робити))) |
Re: dd1515 в нігерському ренику 19
Вложений: 3
гу, рупора, генНадій, оптіму не сфоткав,бо ще десь їде додому
рупора залапані)) |
Цитата:
|
Бачу МТХ вже гарненько поселився? Це той, що ти хотів? Блін, треба бігом на прослуховування.
|
Цитата:
Добавлено через 2 минуты Цитата:
прокладу провода, поставлю оптіму і обов"язково прокачаєм ЖОВТНЕВИЙ.. доречі.. в цей понеділок,що був, я качав жовтневий..))) коли на вулиці, то навіть вихлопна труситься)))) |
давление меряли?
что за питалово, проводка??? |
Цитата:
питолово - сварочний 16 кв. на мтх, а на паверампер - якись акустичний оріс.... все поставлене за 40 хв.. коли отримав, дуже страшно горіло щоб поставити і трішки послухати... в планах, от-от на днях, прокласти 50 кв.КГ або 70... до мідної пластини... і там розвести по підсилювачам, на мтх 50 КГ на паверампер 35 кв. , а цей сварочний на ГУ. |
Цитата:
|
Цитата:
Маєш на увазі. що 0га. від штатного акб (що буде оптімою) + 0 га від гелевого (додаткового ,що в багажнику)... а от куди ті додаткові 0га тянути... в термінали підсилювачи, які розраховані на кондер??? на даний момент від кислотника 60 ач. все йде, але є оптіма елов топ 55ач. і в планах докупити ще додатковий акб на моноблок. (якись гелевий - б/у). |
Цитата:
если будут доп АКБ то не сильно парся..... |
Цитата:
красава! :D |
Цитата:
:D Да, бро, притарив, вони такі громкі.. ну такі громкі...якщо афроамерекоси вАкал включають... то це просто космас...:D так страшно.. так голосно... вуха розрізають.. навіть не уявляю як їх встановити... і куди направити.. p.s. напевно робити зя, завібрити і всередину їх встановити, без щілинок для їх голосу... в вакуум :) |
Цитата:
буду мучится, но слушать :D |
Цитата:
2Валерон: ты эта....не засвисти себя наглухо :) |
Цитата:
Наживо слухав ці рупори - таки кричать вони не дурно. Після їх прослуховування згадується радянський мультфіль "Смех и горе у Бела моря", як баба своїм високочастотним голоском дерева зрізала:chopwood::lol: |
Вложений: 2
если хочеш сделать действительно громко то необходимо как минимум 4е комплекта, а вообще 6+
вот фотки очень громких фронтов ........ а одним комплектом только сыкушников пугать и бабок во дворе и то не СИЛЬНО..... :D |
Цитата:
А у тебя есть фотки ПАТРУЛЯ Страдивари. Пускай народ увидит "настоящий фронт"! |
Цитата:
http://s009.radikal.ru/i307/1104/20/daf20c2fc94e.jpg Там фронт не только в передних дверях... http://s49.radikal.ru/i125/1104/86/08d873fa8822.jpg Из уважения к автору топика продолжать флуд в ветке считаю нецелесообразным... Все подробности тут http://www.dbdragracing.ru/forum/vie....php?f=27&t=15 |
Цитата:
|
Все ж таки це - нігерський інстал, буду встановлювати рупорні вч у штатні місця, що в кік-панелі возика... це я організую на вихідних... постараюсь нарішати фотік і скину,що з цього вийде...
вийде полюбасу отст. але мені пофіГ, бо я нігер в душі, я прибьавляю басСА , глаза в мьясо(с). Фронти , таде їх ПОД ЛЯМ ... це ваше садомазо... я ще не такий , ще не все потеряно :D в мене |
Текущее время: 18:19. Часовой пояс GMT +2. |
Перевод: zCarot
autozvuk.org ©