![]() |
SQ в межах розумного.
Вложений: 16
І знову привіт:)
На думку модераторів стару тему http://autozvuk.org/forum2/showthread.php?t=308 продовжувати не варто, тому розпочнемо з чистого листа. Отже планується SQ система, скажем так в концепції початково-середнього рівня. Тобто як видно з назви теми "без фанатизму". Компоненти в салоні буду намагатись встановлювати максимально скрито, щоб салон залишався в стоку. Ніякого колгоспу:):meowth: Голова залишиться з минулої системи: мене влаштовує як по звуку, так і по дизайну відносно салону авто. В дверях буде розміщено двохсмуговий фронт, без подіуму для МБ, гриль штатний. ВЧ в кутиках дзеркал, але для "правильного" довороту твітера мабуть прийдеться ліпити подіуми. Саб в полиці буде на об"єм багажника. Підсилювачі окремо на фронт і окремо на саб - в багажнику. З силовою проводкою ще не опреділився. Міжблочні і акустичні кабеля будуть саморобні. По мірі просувння роботи обіцяю багато фотографій. Зараз кілька фото машини, яка до речі мені попалась не "глухонімою":D з такою собі "пацанскою" системою:nasmeshka: |
Re: SQ в межах розумного.
поздравляю с обновкой!!! не плохой конь) а можно не много про него узнать? мотор, электроника...
|
Вложений: 1
Цитата:
В складі системи є вакантні позиції для мідбаса і сабового підсилювача. Твітери під питанням. Хто що порекомендує? |
Цитата:
P.S. 250 монакор будет маловато, или ставь пару 250 или одну 300. |
Цитата:
- Так я, это... - Ага, работа такая! А я всю жизнь тут мотаюсь, никто мне сам косточку не даст. - Так я, это... - Теперь как я! ХЫхыхыхыхы! Уй... :) Володько, вітаю з початком! Ну, вибач, не стримаюсь таки: "Привіт, граблі! Це знову я!" :D Ну і... Зараз тобі тут нарадять. Ти вже сам дорослий і знаєш більше багатьох порадників. Залишилось лише взяти і зробити. |
Цитата:
|
Рост ®, ну точно про Вовку мульт... :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=qP7uiX9i_9k И главное слышна в далеке музыка, которая доносится из других машин, а у Вовки... ситуация со звуком, хоть птичку лови, как в мульте :lol: |
Цитата:
|
А почему мидбас???, если на фото 15 ABS на дверь, то вопрос кмк должен быть вполне закрыт по двушке.
|
Володимир, имеют такой же авто, думаю diamond audio hex будет самое оно, у меня играют очень замечательно. Качаю все jl audio.
Очень хороший экземпляр, правда полку изуродовали ;) |
Ну,начнем с того,что ВЧ в уголках - это слишком для тебя просто...Вначале поставишь,а через время начнешь крутить. Твои Ал-ки хороши,но я бы посоветовал по пробовать еще пресловутые Айконы. Думаю - разницу ты услышишь.А по денешкам разница в стоке минимальная.И хорошо бы СЧ подобрать.Вон у Омеля.А можно Алку оставить и СЧ 4" на торпеду.:D ,на 2 стороннем скотче.В хорошей машинке должон и звук быть не тривиальный...
Успехов тебе Вова! :ga::tnp::tnp: |
жан, я думаю вы даже не представляете какая проблема установить там четверки.
|
Вовка , а что круче Гавнокоров не чего нету ? :)
|
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Цитата:
|
Шановный, поздравляю с преобретением! как авто супер, движок, ходовая работают отлично, езжай на чиповку, двиг тебе выдаст коней 180 без напряга, вот тогда ты немного "прозреешь" :D и расход умешьшится, и наказывать без турбо даже 2л будет проще гораздо...а так же поздравляю еще с приобретением ГОЛОВНЯКА со звуком! салон специфический, с багажника довольно тяжело играть сабу, машина заглушена с завода очень здорово, шумить дополнительно ну его на....а проблем с мидами встречай )))))) атаку, наполнение ударных, струн, будешь выбивать долго и мучительно :bye: если есть на чем сравнить с хорошей домашкой напр., ты поймеш о чем я...
|
на фото пост 3, "состав аудиоситемы", в качестве мида картинка сканспик рэвик с подписью мидбас???. Так вот если этот мидбас будет Genesis 15 Absolute(т.е клон рэвика) с установкой на дверь, то как мне кажется ??? больше не будет долго;)
пысы Пока дело не дорастет до трешки... 2пысы В основном же двушка без доворота= мидбас 6" только с пулей, либо уверенно низкоиграющий пищ с большим фланцем, либо и то и другое, а иначе про СЧ в музыке можно просто забыть:( |
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
А че там у тебя не сложилось с брендом - я не знаю |
Вітаю з обновкою!
А кому стара пішла машинка? |
Цитата:
|
Вован вiтаю з обновкою !
|
Цитата:
|
Цитата:
Вовко, желаю творческих успехов! :) |
Вложений: 2
Коси для виготовлення міжблочних кабелів готові. Провід використовувався січенням 0,75 мм кв. самий звичайний, яким прокладають проводку в авто.
|
Вовко, а с клотза наплести не интересно?
|
Цитата:
|
Цитата:
Вова, только пассат не таврия - наводку косой очень просто поймать...;) |
в полиэтиленовую гофру косу! и не поймаешь наводки...
|
Цитата:
|
Влага не попадет !!!
Петя да шутят они так ... |
Як практика показала в подібних машинах не ловляться наводки за умови правильної розпайки коси і правильного прокладання.
|
межблок из моножилы (обычный эмаль провод для перемотки моторов) тоже косичкой диаметром 0,75-1мм будет лучше мелковолосянки.разница слышна в самой говенной системе.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Вложений: 9
Була сьогодні різібрана одна дверка. Чомусь я до останнього був впевнений щотам стоїть штатка... помилився:)
|
Цитата:
|
Ой как удобно будет вибрить )
|
Цитата:
Цитата:
Я содіваюсь що склопідйомник буде мовчати... |
Цитата:
Ну ооочень похоже на дверь в СЕАТе - направляющие стеклоподъёмников, моторчики, тросики..... (((( пс. Если в мэжах розумного - не парся и делай в дверях миды. Если НЭ в мэжах розумного - только ящики. |
Володимир,з обновочкою.
Багато часу пройшло від коли купив, до того як руки почали чесатись? Бо я шось, он взагалі навіть не планую поки лізти... |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Там і не на підготовлені дверці грало нічо так без страшних призвуків і явної привязки до динаміка, чому я був дуже здивований. Вся музична картина була над торпедо, хоч криво але без заломлювань вниз до мідбасів. |
Володя, молодец, поздравляю с покупкой. :vo:
Сам смотрел на такой авто. ЗЫ: Только не делай из немецкого консерватизма "сисько-ляпства".;) |
Цитата:
|
Цитата:
|
Дверь как дверь , половину работы немцы сделали на заводе и кусок от старого инстала остался . Вовка тебе работы осталось чуть чуть .
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Я би хотів інсталяцію максимально в стоку. Якщо з мідбасом зрозуміло що він буде під штатною картою дверки, то от з твітером незнаю, якщо його просто всунути в штатний кутик дзеркала, то він буде направлений не туди куди мені треба... тоу тут незнаю як поступити:maybe2:
Ось маркером обмалював ділянку металу що можна зрізати щоб мінімалізувати тунель за динаміком, ну і завібрив в межах розумного... |
а ведь можно вч в стойки/уголки внедрить "как надо" и затем аккуратно закрыть акустической тканью.
вроде Рост такую интеграцию показывал.. или радиоткань, не помню как правильно. также можно удалить штатную сетку с карты и закрыть ее тканью. Каток выкладывал такой пример в какойто теме... таким образом скрыть компоненты и по минимуму изменять интерьер. а кто не знает салон такого авто вообще и не заметит :) |
Цитата:
|
Вложений: 5
Робота над дверкою триває...
|
Вовчик, самый страшный враг в твоем авто - это не внешняя, а внутренняя съемная филенка. От нее будет больше всего проблем. Так что думай сразу как с ней будешь бороться. У Димки (@CHE@), была точно такая же внутрення съемная филенка. Ох и повозился он с ней в свое время, пока успокоил ее. Только после этого у него появился панч и бас стал плотным и не размазаным. Поищи его тему, потому что я суть его переделок уже не помню :( .
|
Цитата:
|
Там в жовтенькому леонi чорною фiгньою внутрiшня фiльонка оброблена, можешь в Борiнiй темi фото подивитися
|
Цитата:
|
|
Цитата:
|
Цитата:
Плюс, можно посмотреть сколько болтов!, а не саморезов держат ее на двери, через хороший демпфер-уплотнитель. И если я правильно понял какие динамики Владимир будет ставить, то с ними и панч и атака будут в этой двери. |
Цитата:
Цитата:
|
Що за акустика?
|
Цитата:
|
Цитата:
У меня точно такая же акустика, делал шумку подиумы из фанеры, очень быстрые хлесткие миды, весьма доволен ими! P.S: внутреннюю филенку зашумовал цельным листом. Никаких посторонних звуков. |
Вложений: 9
Сьогодні доробив одну дверку і розпочав роботу над другою. Процес у фотографіях.
Не судіть строго-це мій перший в житті "дверний" інстал:) |
вовко, надеюсь второе кольцо внутри двери будет?
|
Цитата:
|
Там еще высоту нужно добавлять (штатный-пластиковый в фольце по высоте 4-5см)!, мид будет далеко от карты и глубина мида может мешать стеклу, что желательно проверить!
|
Товщина була 4 см, і я зробив так само: 4 фанерних кольца по 10мм товщиною.
|
Цитата:
Если ты подиум к металлу герметиком прихватишь - тогда хватит. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Володимир, розпорку не хочеш дати? В себе робив. Мега жорстко робить посадку міда.
http://s-e-r-g-i-o.users.photofile.r.../174666272.jpg |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Наперед забегая: Artt, как всегда спасибо за напутствие, думаю немало ли кто ожидает от вас еще и напутствие по осязанию власноручно настройке фильтров... ;) Народ будет в шоколаде :) Ура товарищи!! :) |
Цитата:
Скрытый текст |
Цитата:
|
Я поки відмовився від розпорки але буде видно як далі буде...Внітрішню фільонку є смисл впирати тільки в балку безпеки, Розпорка не має бути сильно жорстка... короче то складно, але якщо зробити все правильно,то резульатат має потішити в іншому випадку краще не ставити... ІМХО.
|
Цитата:
Кому то удобно с металлом, кому то с алюминием, комуто проще нарезать заготовок с композита и склеить их между собой. Вариаций масса. |
Цитата:
Добавлено через 15 минут Цитата:
Цитата:
|
Розпорку можна впирати тільки в повністю нерухому поверхню. Балка посередині такою не є, вона там пружинить. Навіть якщо це досить груба труба, не кажучи про недосконалий профіль з тонкого листового металу.
Тому попри високу ефективність розпорок їх застосування обмежене. А то ми не тільки не заспокоїмо місце, а створимо передавальний контур вібрації на інші поверхні. Нерв'юри, чи, вірніше, напівнерв'юри, служать дещо для іншого, вони заспокоюють вібрації великих плоских поверхонь. Вони не можуть мати надмірно великі розміри, щоб самим не ставати пружними елементами. Саме тому не бажано виготовляти силовий каркас з пружного матеріалу, тобто, різного виду металів, типу алюмінію, сталі. Те ж саме стосується розпорок. А взагалі в дверях рідко коли можна застосувати якесь ідеальне рішення, завжди доводиться виходити з концепції меншого зла. ПС. Володя, ти, на мій погляд, даремно ідеш накатаними шляхами. Я не просто так наводив тут цитату з мультфільма. В ній, правда, там був подвійний сенс, але цей також. Ти, як і практично всі, воюєш з наслідками, замість ліквідовувати причини. Ну але... |
Оже тнму розпорок Рост досконало розкрив.
Цитата:
|
Цитата:
Вова, вітаю з придбанням автівки! :tryam: І, головне, в твоєму фірмовому кольорі :) А що чекає на "пацанський" інстал? Розпродаж? Просто я цікавлюся, що то за чейнджер?... Втім, не про те зараз... Бажаю творчої удачі і наснаги у створенні нового інсталу!!!:yo-ho-ho: |
Цитата:
Дуже дякую Миколо за вітання. До зустрічі в Вінниці. |
Володимир, Тобі Ростік вже і так, і сяк, а ти все опираєшся( ну сам знаєш від чого), тим білше в Пассаті, з його з"ємною фільонкою легше зробити.
|
Нарешті я став щасливим власником комплекту акустики завдяки Сані Рєвазу який вицепив їх для мене на ебеї! Ура! :yo-ho-ho:
|
Ну все, тепер рятуйся, хто тверезий! Вова всіх порве! :)
|
Є форумчани які не вірять в то що вони можуть звучати в такому кольорі дифузора, тому спеціально для віруючих в колір:lol:
|
HEX абалденная штука:vo: Володимир, поздравляю с правильной аккустикой:beer:
А Ревазу ваще :notworthy::respekt::notworthy::respekt::friends: |
Цитата:
|
Володимир, вітаю з покупкою! Бажаю приємного звучання:aiwan-hi:
|
Вітаю з покупкою!Я по темі......Зверни увагу при шумовібро ізоляції на пласмасові салазки склопідйомників і тросики ручки відкривання.Вони можуть серйозно заспівати!!!!Також рекомендую поміняти рідні сітки,сам знаєш чому....:meowth:
|
Цитата:
Нарешті я сьогодні випотрошив машину від барахла. |
Вложений: 6
Враховуючи що часу до змагань мало, а їхати дуже хочеться, установка проводилась по правилам ескю че і Емма в клас тільки звук:)
Новакам раджу з мене приклад не брати, в мене все перечить правилам:) проводка норовить наловити наводок і мідбас встановлений не по феншую:vinovat: По бортам були проведені акустичні кабелі 1,5 на твітер і 4 мм кв на мідбас. Сила 35 мм кв, міжблоки ноу нейм по середині. Все виведено в багажник. |
Вова, червоні шмістері не викидай, віддай мені на саб!
|
Потрібна розминка нового сабвуферного динаміка. Думаю над тим щоб втикнути його в розетку 220в. Який потрібно підібрати понижаючий трансформатор? Саб двохкатушковий, опір може бути 4 або16 Ом.
|
начни с 12-вольтового транса;)
зы токо смотри, за этот звук можно от соседей и паморде получить:D |
Володимир, дай мені, я розімну :D,
50гц то зависоко для розминки, нє хіба, 35 ннадо |
Вложений: 4
Вчора трохи вільного часу приділив АЗ:) Демонтував з задньої полиці сабвуферний динамік і овали. Із за відсутності часу і необхідної кількості матеріалів було прийняте рішення укріпити ту поличку що є, заглушивши отвори від овалів. Полиця з фанери 10мм була укріплена ще двома шарами 10міліметрової фанери приклеїної по всій площі 88 клеєм, і прикручено жменею шурупів.
Твітери в штатні місця не лізуть, тому буду робити маленькі подіуми... Ну показую фото розминки нового саба:) |
Я ж говорив - не треба робити скритого інсталу.А то - це майстри вищого гатунку так роблять...Автозвук й так - одні компроміси,а ще скритий інстал - то взагалі - гепа...Ото роби по людські,щоб гарно вухам грало,та щоб очам красно видно було... А ще - пройде оця перша лихоманка - може на щось орігінальне зважисься...
:ga: |
Хто би що не говорив, а зараз я інстал бачу виключно скритим наскільки це можливо, як в салоні так і в багажнику. На цицьки в стойках в мене вже алергія.
|
Володя и шо новые миды подобуются ?
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Вложений: 3
... примірка чашок для ВЧ по місцю, фіксація термоклеєм, додатково моментом і волосянка... завтра буду пробувати виводити форми:)
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Володимир, маловастый угол, левый пищ отражением от щитка приборов будет играть, может не удастся вылизать настройки.
|
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
А якщо серйозно, то може було б варто, заради стокового вигляду, наростити рамочку кутка і закрити її радіотканою? А ще під тією тканиною можна було б крутити пищики як завгодно... Принаймні, мені так здається...:notknow: |
Цитата:
|
Скрытый текстЦитата:
|
Вот тут тема о поиске http://autozvuk.org/forum2/showthread.php?t=17119
Если что, можно обратиться к Сергею Serg_DCS, он подскажет где эту ткань можно взять... А относительно ссылки вот http://hertz-audio.com.ua/product/az...rigio-chiarod/ |
Цитата:
ЗЫ: Уголки.... это конечно не сток.... Но потом переделаешь, если чо... можно сделать металлическую сетку, как в стоке у многих машин. |
Володя будешь менять сетки с мидов старые не выбрасывай а захвати с собой в Винницу -куплю дорого !
|
На рухунок наростити і закрити радіотканиною, то супер ідея! Микола, з мене подяка.:beer:
А цицьочки я таки сьогодні переробив і довернув вже правильно. доводити під покраску віддав малярам,бо я немаю часу терпіння і бажання то шліфувати... |
Цитата:
http://s019.radikal.ru/i639/1310/20/d53bd83eeba6.jpg |
По кутам дзеркал я допускаю меленькі цицьочки-прищики, хоча то вже не сток, як сказав Саня Суходол, але і не сильно буде кидатись в очі на фоні загально інтерєру.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Ну и что хорошего в этой сеточки от БМВы? Сиськи конечно не прикольно, но колхозить не разу не гламурную сеточку для того что-бы все думали что оно по заводу так задумано.... не понимаю:out:
Чем не устраивает вариант как на фотки newatech? Аккуратненько более менее вписывается в интерьер остальное пох ИМХО! |
Цитата:
А про построение стока, Михаил, тебе и не надо понимать, не забивай голову ерундой, у тебя отличный "кастом" получается(http://autozvuk.org/forum2/showthrea...t=4027&page=2):nasmeshka:;) |
Цитата:
Автозвук-это сплошной компромисс, а те "сиськи" что у меня на торпеде отлично отыгрывают СЧ диапазон. А Саши нравится что-бы динамиков не было видно, они ему походу на работе надоели, а ихний вид его пугает. Так что каждому своё без обид. |
Тут не справа що я когось слухаю, хто мене добре знає, то знає що я роблю так як Я хочу:meowth:
В класичний консервативний німецький салон не хочеться ставити якихось вичурних подіумів. В мене ціль така щоб було все максимально наближене до стоку. І я цього доб"юсь. Фото будть скоро. |
Саб в задній полці, ну вже зовсім не сток
|
В стоке тебя звук не устроит . Cкоро будем строить треху , c сисками но в стоке .:):friends:ИМХО .
|
Цитата:
Володя звук это самое главное а вот сделать так что бы и салон остался и звук присутствовал это высший пилотаж о чем и говорит Суходол. |
Сьогодні встановив ВЧ. На мій погляд получилось класно і мене не морщить.
|
Вавандер, треба наклейку автозвук.орг?
|
Хорошие подики :vo:
|
Похоже на сток, подиумы вроде ничего
..Владимир, без обид много текста 7 страниц инсталла и фото мало |
Цитата:
Фотки я викладаю того що зробив, а провдка по салону то кому то цікаво, там нічого особливого... |
Такой вариант подиумов под ВЧ считаю самым оптимальным, ну не делают так на заводе тем более "ВАГ-групп", ну и наплевать главное что смотрится же бомбездно. Сиськи 4" размера это колхоз, а вот когда сосочки 1" для ВЧ которые гармонируют с "телом" то это, того, ну Вы поняли;) ..................
|
Якщо подивитись на всі інстали, то можна відзначити частину зроблених в стилі все для звуку і частина з урахуванням гармонії з інтер"єром салону автомобіля. Очевидно що встановивши середину як третю смугу звук покращився би, хоча це не факт. При установці ВЧ з фланцем в 10см також би позитивно відбилось на звучанні, але, ми ту про буджетний автозвук в межах розумного:meowth: Тому я бачу таку концепцію системи. Залишилось ще буквально трошки і я почую перші звуки своєї системи:yes3:
Добавлено через 2 часа 45 минут Порадьте підключення двохкатушкового сабвуцфера. Отже Monacor SPH250CTC дві котушки по 8 Ом 100Вт. 1 варіант - усілок 300Вт при 4 Ом в мості і котушки в паралель на 4 Ом. 2 варіант - усілок 300Вт при 4 Ом в мості і котушки послідовно на 16 Ом - думаю що підсилювача не хватить. 3 варіант - усілок 75 Вт на канал при 4 Ом і кожна котушка окремо на 8 Ом - думаю що підсилювача не хватить. 4 варіант - усілок 4 канали, по два в мості 150Вт при 4 Ом на кожну котушку. |
Цитата:
Це ти цей динамік у фріейр хочеш??? ПС. От нічого тебе життя не вчить. Ти знову зробив подіуми під твітери, невіть не увімкнувши їх в тих місцях... Скільки шишок тобі набили минулі подіуми? Значить мало ще набили. Ні, може воно і добре вийде. А якщо ні, знову переробляти? Чи знову маделінчиком автентичненько підклеювати? |
Там чесних 325 Вт з великим демпінг фактором.
Так я цей динамік ставитиму в фріеєйр по рекомендації наших латвійських колег. По параметрам воно ні в які ворота в таке оформлення, але тим не менше спробую. |
Цитата:
ЗЫ: "Сисюльки" -- на троечку!!;) |
Я бы начал с этого варианта:
Цитата:
|
+1 за 2-й вариант, думаю всё будет ОК
ну или 1-й вариант.. |
Цитата:
Главное это дело хорошо обсудить:D:friends::beer: |
Сьогодні в мому домі свЯто! Бокали наповнені солодким шампанським! Я запустив фронт!
Є дрібні огріхи які я випралю... але стабільна по висоті сцена, ширина за межами салону, глибина на капот.... ммм рояль Рея Чарльза викликав мурашок на мому тілі, з Роєм Орбісоном я співав, а бабусю Шаде захотілось виграти(нахай пробачать мені дами). Якщо коротко то фронт звучить значно краще ніж вся система в тазіку!:):yo-ho-ho: |
Цитата:
|
Вовко, а как двери себя ведут? гудят? призвуки есть?
|
Усилитель 300 ватт и саб на 8 ом.
Если желаешь музыкально. |
Цитата:
|
а де у тебе буде саб? В задній поличці?
|
Отже викладаю обіцяні фото:) В салоні ще не встановив бардачок.
При відкриванні багажника практично не видно компонентів поки не придивишся. Залишилось навести марафет з проводами, на саб провода будуть замінені, зараз це в тестовому режимі...:) |
акустические китай?
|
Володимир,
какова стоимость системы?? В класс 2500 на финал Эскуччо успеваешь, надеюсь ?? Интересно послушать.... Добавлено через 6 минут Цитата:
Как я тебя понимаю в этом отношении :yes3:- калдырю щас музычку в бумере и ни о каких там сиське :tomato: даже и думать не хо .....:yes3: |
Цитата:
А то що зараз на фотках іде на саб буде замінено на правильний кабель 6 мм кв. Цитата:
|
Цитата:
В одном классе ;):yes3: Надо бы спец класс для немецких авто "БЕЗ СИСЕК" организовать :meowth::D Типо -тут все строго сток (почти) - кто не в стоке все в сад - кто не на немецком то тоже в сад :D:lol: |
Цитата:
|
ну тогда все нужно менять на
-корчваген -ле корч и т.д. |
Ну що ж за місяць часу, а якщо точніше в сумі дня три максимум що були потрачені на інстал я збудував звук в машині... говорити більше марно, треба слухати.
До зустрічі на змаганнях:bye: |
вовко, где стоит дистриб питания? что ближе к сабовому усю, фронтальный усь или клема аккума? (длина кабеля)
|
Цитата:
|
Мда..... с питанием хрень полная. Яркий пример как не надо делать :)
|
Магнитола запитана не от АКБ??
|
Цитата:
На схеме же всё понятно (увеличил) Вложение 36492 |
:D ну да, а вечерком то как?
|
Цитата:
|
Це була проба пера, і в принципі по результата фіналу Ескю Челенджа я задоволений оцінкою звуку. Звук поки що на слабенькому рівні через інсталяцію зроблену на швидку руку. Компоненти мене влаштовують повністю, саб буде замінений но нормальну фрішку. В планах повна переробка всієї системи. І думаю вже на весну получиться отримати достойно звучащу систему.
Окрема подяка за надану апаратуру Сані Рєвазу!!!:friends: |
Цитата:
|
Продовжу.
Основна проблема в системі це двері. Брак атаки, розмитий бас з нечіткими образами, інколи підгуджування все це в наслідок слабкої жорсткості посадочного місця мідбасу, тобто внутрішньої фільонки дверки. Обклеювання віброізоляцією дещо покращило ситуацію але жорсткості практично не добавило. Було прийнято рішення щось з тим робити:) На основі моїх скудних знань про двері вирішив готовити їх по місцю, як то кажуть:chopwood: і зробивши одну дверку я залишився задоволений роботою. Вчора вдалось зробити другу дверку вже з обіцяними фотографіями. Ось так виглядала фільонка до вчорашнього дня, тобто зроблена віброізоляція щоб зменшити резонанси. |
Щось не дуже видно... ;)
|
Я зараз в гостях... фото вечером
|
Я вже хотів щось казати про баланс білого... :D
|
вовко, фотки шпыёнские, невидимые...
|
я наразі взагалі не зовсім врозумів вашу схему, але саме разпорки повинні бути як найближче до гучномовця. Саме це забезпечить жорсткість посадки мідів. Зокрема перевірити це можливо постукуючи торцем кулака по самому подіуму.
|
Цей алюмінієвий профіль був наклеєний на плоскі поверхні.
http://autozvuk.org/forum2/picture.p...pictureid=1373 http://autozvuk.org/forum2/picture.p...pictureid=1374 Тут показано що скло опускається до самого кінця без проблем http://autozvuk.org/forum2/picture.p...pictureid=1375 І встановлення динаміка http://autozvuk.org/forum2/picture.p...pictureid=1376 http://autozvuk.org/forum2/picture.p...pictureid=1377 Може не все так акуратно як би хотілось, але все робилось в стислі терміни з підручних матеріалів, в різних місцях де мене знайому пускали в гараж, або просто на вулиці без належної матеріальної бази, бо свого гаража в мене нема. Але тим не менше я задоволений результатом. На черзі полка для саба. |
Цитата:
Я шо? Я нічо! Я просто спитався... :notknow: |
Цитата:
|
Вовчик какое то детское укрепление двери и филенок !
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
лично для меня, если "в межах розумного", то все уже сделано было до финала SQ Challenge, если ето переделывать по людски то клеить алюминий под вибру тратить время зря! - ИМХО
...по хорошему если филенка гудит, то целесообразней сдереть с нее приклееную вибру и укрепить более основательно. Как вариант П-образный или квадратный ал. профиль подогнаный под геометрию филенки и зафиксированый на болты или заклёпки (кстати нижние болти, которые обрезались, можно было не обрезая применить под фиксацию нижнего ребра), далее уже вибра... |
Как вариант. У меня очень похожая дверь, только филенка пластиковая
Идея не моя, а Старших товарищей. Делал так: http://s2.ipicture.ru/uploads/201311...s/g3Sudni6.jpg Эта перемычка идет под филенку, естественно делается по форме Вашей филенки, скрепляется с ней болтами. Делал из П-образного профиля. Все швы сварены для жесткости. http://s2.ipicture.ru/uploads/201311...s/z3NhQVS8.jpg Это нижняя распорка. Укрепляем нижнюю точку динамика и по диагонали всю филенку. Получилось очень неплохо. |
Во все ровные места ,там где ты наклеил профиль ,вырезаешь сендвичь рекламный по форме углублений скручиваешь по периметру сендвичь с филенкой , а потом вибра . А найдешь листовой алюминий вообще будет круто .
|
Цитата:
|
Цитата:
Володимир, А почему не закатал сплошняком? Резиновые заглушки оставил....по периметру сьемной панели смежно с дверью.... http://autozvuk.org/forum2/picture.p...pictureid=1378 Внутренняя филенка по заводу сама по себе не из фольги и...её либо всю укатывать соединяя с дверью в одно целое либо не трогать вообще Уверен |
Дякую за висловлювання і увагу до моєї теми. Народ, я то всьо не від фонаря робив... я прикручував динамік і слухав... і спочатку та внутрішня фільонка дійсно була гола без вібри, але прийшлось клеїти. На даний момент мене звучання влаштовує... сьогодні з машини не хотів виходити:)
|
Хай :) имею такую же самую филёнку, на....мучался с ней здорово, это только с виду она "простая":D...на самом деле гудит шо дурная, у нее один главный недостаток...она БОЛЬШАЯ, гудит, хоть и ребристая, но сделана из консервной банки я бы сказал...
Цитата:
Цитата:
Цитата:
|
romzas,
Да! Никто не говорил что будет просто...:) Но неполное опускание стекла это достаточно большие жертвы! Я вместо алюмм. профилей(на наружную филенку) нарезал полоски СТП бомб 1,5 см клеил квадратиком 10х10 (примерно, как получалось )в "нахлест" и поверх "сплошником" шмалял СТП Голдом По внутренней просто спошняком Хороший подиум из фанеры на болтах ... Поверх битопласт 5 голд и карту подклеил остатками вибры, поверх прессованая шерсть ....себе бы я еще линзу за динамик приклеил, но это по желанию .......жаль фото не сделал в идеале конечно сетку просветлить, но это актуально для двушки |
Давно не мониторил форум , и тут Бах :tnp:
С обновкой тебя Володя !!! Пс : цікаво !! |
Цитата:
Сьогодні пробував точно все настроїти:out: Плюнув... Треба переробляти подіуми під пищики, пока нормально їх не виставлю - настроювати щось марно. |
Цитата:
|
Текущее время: 09:54. Часовой пояс GMT +2. |
Перевод: zCarot
autozvuk.org ©