![]() |
dd1515 в нігерському ренику 19
Вложений: 5
тему не зносьте...
я все по трішки буду заповнювати... САМИЙ НІГИРСЬКИЙ ІНСТАЛ) навіть приклади, як не потрібно робити))) |
Re: dd1515 в нігерському ренику 19
Вложений: 3
гу, рупора, генНадій, оптіму не сфоткав,бо ще десь їде додому
рупора залапані)) |
Цитата:
|
Бачу МТХ вже гарненько поселився? Це той, що ти хотів? Блін, треба бігом на прослуховування.
|
Цитата:
Добавлено через 2 минуты Цитата:
прокладу провода, поставлю оптіму і обов"язково прокачаєм ЖОВТНЕВИЙ.. доречі.. в цей понеділок,що був, я качав жовтневий..))) коли на вулиці, то навіть вихлопна труситься)))) |
давление меряли?
что за питалово, проводка??? |
Цитата:
питолово - сварочний 16 кв. на мтх, а на паверампер - якись акустичний оріс.... все поставлене за 40 хв.. коли отримав, дуже страшно горіло щоб поставити і трішки послухати... в планах, от-от на днях, прокласти 50 кв.КГ або 70... до мідної пластини... і там розвести по підсилювачам, на мтх 50 КГ на паверампер 35 кв. , а цей сварочний на ГУ. |
Цитата:
|
Цитата:
Маєш на увазі. що 0га. від штатного акб (що буде оптімою) + 0 га від гелевого (додаткового ,що в багажнику)... а от куди ті додаткові 0га тянути... в термінали підсилювачи, які розраховані на кондер??? на даний момент від кислотника 60 ач. все йде, але є оптіма елов топ 55ач. і в планах докупити ще додатковий акб на моноблок. (якись гелевий - б/у). |
Цитата:
если будут доп АКБ то не сильно парся..... |
Цитата:
красава! :D |
Цитата:
:D Да, бро, притарив, вони такі громкі.. ну такі громкі...якщо афроамерекоси вАкал включають... то це просто космас...:D так страшно.. так голосно... вуха розрізають.. навіть не уявляю як їх встановити... і куди направити.. p.s. напевно робити зя, завібрити і всередину їх встановити, без щілинок для їх голосу... в вакуум :) |
Цитата:
буду мучится, но слушать :D |
Цитата:
2Валерон: ты эта....не засвисти себя наглухо :) |
Цитата:
Наживо слухав ці рупори - таки кричать вони не дурно. Після їх прослуховування згадується радянський мультфіль "Смех и горе у Бела моря", як баба своїм високочастотним голоском дерева зрізала:chopwood::lol: |
Вложений: 2
если хочеш сделать действительно громко то необходимо как минимум 4е комплекта, а вообще 6+
вот фотки очень громких фронтов ........ а одним комплектом только сыкушников пугать и бабок во дворе и то не СИЛЬНО..... :D |
Цитата:
А у тебя есть фотки ПАТРУЛЯ Страдивари. Пускай народ увидит "настоящий фронт"! |
Цитата:
http://s009.radikal.ru/i307/1104/20/daf20c2fc94e.jpg Там фронт не только в передних дверях... http://s49.radikal.ru/i125/1104/86/08d873fa8822.jpg Из уважения к автору топика продолжать флуд в ветке считаю нецелесообразным... Все подробности тут http://www.dbdragracing.ru/forum/vie....php?f=27&t=15 |
Цитата:
|
Все ж таки це - нігерський інстал, буду встановлювати рупорні вч у штатні місця, що в кік-панелі возика... це я організую на вихідних... постараюсь нарішати фотік і скину,що з цього вийде...
вийде полюбасу отст. але мені пофіГ, бо я нігер в душі, я прибьавляю басСА , глаза в мьясо(с). Фронти , таде їх ПОД ЛЯМ ... це ваше садомазо... я ще не такий , ще не все потеряно :D в мене |
Цитата:
|
Нігери, бразери форуму.. хо в Чернівцях дунути 145дб на цьому залізі...
Все розібрано.... Що скажете... куди стріляти?? фотовідліки і відеозйомки ОБІЦЯЮ, я вже модний нігер, в мене є телефон з камерою. |
Саб в номер, приблизительно 15-20 см от ляды, расположение дин-порт +100, поддерживаю!
|
авто седан? спинка откидывается?
|
Цитата:
пару фоток. мтІкса)) оптіма.. ) Доречі, зараз все розібране, розібране повністю. |
фото 18 +
:D (мтх 81001) |
опа...на Украине есть бассклубовские наклейки?
Саб в багажник. Туда же оптиму и усь. Провода максимально короткие. Класс будет СтритС. Под капот можно у соседа взять какой-нибудь дохлый кислотник, абы доехать. |
Цитата:
Цитата:
Значить тяну від кислоти до мідної шини + і - 0га, від опіми до мідної шини + і - 70 кв. (на силовий цепляю пред на 150 /200А) ??? і від шини до споживачів... ?? так пайдьот??? Є паверлоб (чи павербол 60 ач. 100% функціональний) власний! був ще 100 ач. червоного кольору. но він повний отст. короче він - 100ач. показував 11.8 вольт.. холодний. коли 60 ач..холодний 12.1 вольт. .. 100 ач сплавив Завтра нафаткаю чьота!) шо постараюсь встигнути |
Цитата:
От кислоты тянешь "+" и "-" 50 кв. на Оптиму. К Оптиме цепляешь усь (через пред). |
Цитата:
я думав, що силу можна від мідної шини брати... я так і візьму... від шини до оптіпи, і на оптіму усь позже фотки скину,що вчора помацав :D |
Вложений: 1
коробос
|
Цитата:
Для чего тогда тянуть 50 кв., чтобы цеплять к нему пред. В таком случае и 25 кв. хватит. |
Цитата:
Никто и не спорит, можно и через 25 кв... можно и через 8. Кто против!? |
Цитата:
только одно не понятно, для чего брать 50 кв. если на этом проводе будет пред??? И в придачу на усе преды. |
нипонял.....
ет чё получается, на 50 кв пред ненужен? |
Цитата:
ну-ну... продолжи мысль... :nasmeshka::nasmeshka: |
Цитата:
Цитата:
|
настройка ящика где-то 36-40 герц
|
Цитата:
НЕ різати провід, а безпосиредньо на самому акб, на лицьовій стінці є нарізані різьби під М6 болти.. вирізаю я пластину. роблю в ній дирку, прикручую до термінала акб, а потім пред цепляю на пластину і до нього 50 кв. тобто пред буде з акб виходити..., цілісність проводу буде збережена.. |
Цитата:
сначала тут пишут про Стрит С, а потом преды тыкают :D то афтар : БЕЗ ОБИД....... :) |
Цитата:
провода будуть максимально короткі і пред на 200а.. (провід, постараюсь всунути 70кв.) |
лишние потери
|
Цитата:
А що скажете, ставити пред на стартерному акб 150а і на силовий, що йде на мідбасовий усь - 80а??? а від оптіми на мтх нічого не ставити??? |
Цитата:
Для чего в цепь ставить пред, если у провода "+" длинна будет 30-40 см??? Если пред нужен в целях безопасности - то где он может перетереться? В общем решать тебе, ты же создатель системы. Цитата:
|
Если в системе будет дополнительный аккумулятор, то провод питания идущий от основного АКБ нужно защищать предом и со стороны усилителя.:meowth:
|
Цитата:
|
Какой перебор-провода не водопровод+у уся есть свои преды. Защита от механического повреждения провода
|
Цитата:
Некоторые производители не устанавливают предов на усе, а предусматривают 1 внешний. Думаю, это не просто так. |
Lestatid,
иногда лучше жевать,чем говорить... :D |
Проаналізувавши вищесказане. (порада мого компетентного коріша, і нігерів в цілому)
Буду встановлювати так - на повсякдневне прослуховування буду ставити запобіжник 200а/150а, а на заміри (в Чернівцях) поставлю на пряму, без запобіжника. |
Цитата:
Только ответьте на это: Цитата:
|
Цитата:
В усилках, на которых не стоят предохранители, предусмотрена ЗАЩИТА. некоторые разновидности защит: - переполюсация (сам пробовал, перепутал силовые клеммы, ничего, усь работал); - низкий импеданс (много раз при замере уси уходили в защиту); - высокое напряжение (усь ДД z2HV включается при 18,2 В напряжения, некоторым 17,98 подавай); - высокая температура; и т.д. и т.п. Поэтому производитель рекомендует использовать внешний предохранитель. |
Цитата:
Сказать честно, в первый раз вижу нигера-репера на французе - Renault 19! :D Нужно срочно что-то с этим делать, страдает стиль. Или Линкольн Навигатор, или какой-нибудь low-rider на базе Dodge Charger было бы самое то. Но за неудержимое стремление к поставленной цели и за общий позитивный настрой - "плюсанул". Вернее "оспасибил" :) |
Цитата:
Всё верно подмечено! но не забываем про не сильно хорошие уси у которых защита может сработать на 5 минут позже чем сгорит усь! :D зы: а я пробовал ещё +16 вольт на корпус подавать..... случайно.... :D и слава богу усь работает! так что ззащита рулит! я с тобой друже согласен! хотя по резу Биохаза можно сказать иначе... но на один замер! :) |
пару фоток
|
Вложений: 4
:D фото всього того,що я робив чи думав робити на цих вихідних :D
|
ешо
|
ніхріна не видно:)
але загалом:vo: |
Цитата:
вібрушку робив методом ХРЕСТІКИ-НОЛІКИ =) нижній слой мікса, верхній м3... тай такою паутинкою на внутрішню сторону.. і різними клаптиками по всіх дверках, натикав таким способом.. вже не чути як задня- ліва гума шумить по асфальтові :D :D |
Цитата:
на можу підігнати щоб якісно фоткати. Поміняю на щось або віддам нафік за 400 грн. |
Ще пару фоток ніштяків..
|
Вложений: 7
взявся я прокладати провода....
1) зняв акбешку, глянув, а там рижиків - немереннО... давай щось робити зачистив, грунтанув, ще раз грунтанов, покрасив, провода всі заробим термоусадкою... 2) потім зняв всі межблоки, різні примочки і мене хапала ізменННА-паніка, вот ІЗЗІс...:D 3) думав відкрутити сідушку, а вона завареНА... 4) ну далі все ,що міг робити... |
Вложений: 13
далі потянув нульовочку...
тянув, тянув... - витяНУВ :D потім в місці переходу нульовочки з салону автівки у відсік акебешки робив тАК: 1) Термоусадка; 2) Автомобільна гофра з двох частин; 3) Все те ізолентою.. вроді може бути. після чого одягнув гофру на кабель ... кфра трішки великувата, всередині гофри, поКРУГУ - поролончик ставив щоб кабель не гуляв.. потім термінали для фіксування кабелю... робив так... мастив грунтовкою, потім клеїв ту штучку, потім все місце грунтом. сідушка - заварена ну і міжблоки наКІНЕЦЬ |
наступним кроком буде :
1)кріплення силової проводки, прокладування/кріплення міжблочних, акустичних проводів. 2) виготовлення подіумів(коробок :D) на підсилювачі |
вчора проклав силу.. но не сфоткав, сіла бетерея :D, сьогодні фоткану
проклав вправому боці акустичні на міди (чісто ХАЙ-ЕНД:D з пв3) 10 кв., а на рупорні пісчі 4 кв., на міди в гофру, на пісчі вище гофри.. на фотках видно. фото нижче: |
Вложений: 14
проклав ліву сторону акустичних(мідбасових і на рупора), сила на місці-закріплена, завібрив місця де ремНІ безбеки..
фото: |
тут видно де завібрено місця
де ремні безпеки |
Скажіть будь ласка., треба міняти штатну проводку, що до магнітоли йде?? там провода, ну зовсім не внушають довіру :D ...думаю 10-15 кв. прокласти., пред (40а).. і все..
чи не варто заморочуватись??? дякую |
Цитата:
10кв. за глаза хватит, пред. макс. на 20А! |
Цитата:
якщо ж жервоний провід і жовтий, між собою зв"язати, то воно садить аккум... |
У меня 6 кв. и пред на 20 на мафон. Всё гуд! Больше не стОит ;)
|
Вже купив на 10 кв. сьогодні встановлю...
Чого ж я поставив питання, бо алпайн 9886 (без R) якись странний :D виключався коли я давив на паверампері :D , а алпайн 9887 не виключався.... вчому тут кокс я не знаю... думаю,що провода дудуться цьому РАДИ ;) |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Вложений: 10
фото нижще, що я наробив :D:
- провода на ГУ 10 кв. (ремоут мафонівський 6 кв.) - обробляю кінці проводів на кроси і т.д. - зробив подіки на підсилювачі. |
Слухайте, а на мафонівський ремоут тр пред??
він чітко через тумблер стоїть :/ |
Цитата:
|
Хайендівські ШИНИ... не знаю як вам, а для мене це найскладніший етап інстала.. що був... ще трішки і стартуєм...
фото |
блін.. щось натупив з фотками..заливаю..
хайендівські шини будуть зверху в білому кріликові :D, це пробний варіант обБивки :D Плюсова шина більша.. мінусова менша :D |
У меня всего один вопрос? Уделяете Вы внимание пожарной безопасности в автомобиле? ;)
|
Цитата:
на кожному силовому проводі, буде стояти пред зі сторони споживача. основний пред ,що розташований на стартерному АКБ - 200А.... захищені провода силові..., все в термоусадці і гофрі.. хз.. що не так роблю, прийму любу критику :) ?? щодо шерсті... мабуть так, може затліти :D , але ж напевно я її -шину пофарбую з балона і матіті :D |
Як правильно приєднати оптіму на усь:
1. від мідних шин + і - на оптіму (запаралелити) і від оптіми на мтх; 2. мідні шини в термінал мтх, туди з мідних шин - силових, + і - , а потім від оптіми + і - на уся; 3. чи тупо вцепити + і - від оптіми на уся... ??? я просто хз як правельно |
с под капота на оптиму , и с оптимы на мтх , силовой чем можно покороче, в мтх еще бы кондерчик там даже для кондера выход есть)
|
Цитата:
лучше ещё одну пару проводов....... ИМХО! |
Цитата:
|
Цитата:
мене от зовсім не навантужує те, що в термінал уся не влазе провід :D , все ж можна розрулити такими приколами як в СТЕТСОНА.. але саморобними "під болт" .. |
Цитата:
нужно только проявить смекалку и немного инженерной мысли!!! :) зы: СТЕТСОМА ........ |
ХЛОПЦІ, вчора запустив фронт! ЕХ.. в двох словах.. стало НАСИЧЕНІШЕ - ВЧ, жирніший БАСС від ДДешок... приймно здивований.. дуже здивований !!!! ВАШЕ, неочікував такого від проводів...
|
Вже все заінсталив, підключив!! Вже качає :D тільки оптіму ше не цепляв..
качає ваше АГОНЬ!!!! )) В мене птання , можна на пряму вцепити в термінали, які призначенні для кондьора . + і - від мідних шин ?.. ну тіпа постоянка :D , не спалиться так нічого?? і ще...якщо зробити ці прички як в СТЕТСОМА, і всунути 50 кв. від шин, 70 кв. від оптіпи, а в термінали ,що для кондьора 25 кв. (або 50 кв.) буде краще? ну в плані яки буде прирост на мтх 81001.. просто він - мтх. дуже нереально ЖРЕ!!! так жре, більше за мене :D!! |
Вложений: 11
:D апгрейдемось
|
оптіму заінсталив
|
Цитата:
Добавлено через 22 часа 59 минут РЕЗ - 139.8 ДБ (+ 1.5-2 ДБ) ДАЛІ БУДЕ.............. |
Зараз пилю ящигг... ящигг буде нереально бойовий :D
|
Ну где же рез? Как прошло в Черновцах?
|
оуууєє... добрався ддому..
Чели, вот шо айм напиляв... ящтик стругав рубанком :D Зменшив об"єм на 10 літрів; Збільшив порт до 50 см; Зкруглив кутики і сам порт... на повороті порта - точна ширина самого порта 10.5 см... на самому повороті було 10.7. .... хз.. чого так вийшло :D ну вроді весь феншуй... ах да... всередині я фарбував разів 2-3... і порт..він такий ідеальний тіпа... буз сцучків..які б зривали поток воздуха.. ну і бла-бла... все там зробив... Значить заїхав я в Чернівці... :D Тупив там, лазив... Кореш поміг виклянчити тамерлаББ шоб взнати яка ж частота.... ну підключили.... закрили всі двері і АГОНЬ..... 43,44,45,46,47,48.... був рез 144.9 я думаю вот ето я нереальний НІГЕР з великими яйцями :D :D гигигигигигиги , підходить мій кореш... і давай клацати на якій частоті був максимальний РЕЗ... шось там клацали..перший пік на 44 герцах, другий ПІК не встигнули глянути... чи то 48... чи то я хз і тут сідає ноутбук... ну як завжди пля :D Вирішили шо буду я стріляти в 44 герца.... виїхав пульнув... і було 142.2ДБ - це офіційний рез.. а так 144.9.. і на це є підтвердження! :D :D я вері хепі... фотки скину попозжей... бо я з телехвона Добавлено через 18 минут І я зрозумів. шо треба не мтх , а DDm3a або 2хDDm1b. Доречі ,що буде потужніше.. і що буде легШЕ прокормити в плані живлення?? а саб якись хочу такий: Шоб був здоровий з нереальним магнітом... тіпа 35-95 серія.. або якись.. ну шоб за 150 піти... зв"язка ДД1515 і мтх 81001 - це для нігерів , які качають райони, висажують гаєрів і т.д... но шоб сінусом стріляти, треба розглядати інші вар"ЯНТИ :D |
історія мого чорного повседнеВА :D
е выд твыстера ф4 260 http://www.youtube.com/watch?v=T0tDrXrSaoQ Добавлено через 38 минут http://www.youtube.com/watch?v=1So6B7lcMjA Добавлено через 58 минут так качають негри на мому районі http://www.youtube.com/watch?v=iJVpijHHihU |
Валера, дивлячись останнє відео зрозумів, що надмірний звуковий тиск шкідливий для здоров'я :D:D:D:D
PS: краще виклади відео того, як грає на даний момент система.:yes3: |
Цитата:
МЕНЕ НА ТОМУ ВІДЕО НЕМА, це в районі інститутської було дійство. доречі ці всі хлопці жонаті :D :D :D зараз не грає ніяк... намічається м3а... і якись саб 35 /95 серія ДД або ДЦ4хл левел це сама друга комбінація :D бо слово МАЛО . все частіше почало мене зустрічало :D |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
з першої спроби в нього було 148 і 2 м4... щоб пояснити якось так... 15 серія глибоко низ не хочу грати... і при нормальному оформленні. в мене настройка 30 герц... шось неочень було...... но качало афігенскі треки. з 26-28 герц - тут було круто... я хочу щоб подача була мЯсиста. без сала :D . от день у день. думаю і про 18" калібр...але дуже я до того не готовий... є в україні 2 - 4хл18" ото Б було... :) Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Добавлено через 1 минуту сказано ж было парочка 18х!еще й на повседнев. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Добавлено через 1 минуту Цитата:
я хз.... но буде якись намААний саб.. може сандаун Zv3 ккс123 самий блек повседневщик... :D |
Цитата:
|
Цитата:
Сам лично помогал Роману на замере в Виннице в прошлом году. Цитата:
160 - это очень и очень много, поверь. Для достижения этой планки, к примеру в категории СС НО ВОЛ, нужно не только 16 килл на борту, но и борт подходящий. К твоему сведению, пока еще не во всех категориях, мировой рекорд 160+ И я сомневаюсь в том, что при наличии у тебя такого железа, твой рез был бы 160+. |
Цитата:
Добавлено через 1 час 3 минуты Цитата:
|
Цитата:
я так хочу на музиці. на неграх, в районі 150 шоб валило..шоб ваше було... |
Цитата:
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
кокс повседневщик. йому наверна пофигг ці дб..главне ФкайФ слухати |
Цитата:
Добавлено через 11 минут Цитата:
Добавлено через 31 минуту Цитата:
Добавлено через 44 минуты Цитата:
|
Эх, аж взгрустнулось :secret:
http://www.youtube.com/watch?v=1So6B...layer_embedded |
Цитата:
Цитата:
Добавлено через 3 минуты Цитата:
|
Цитата:
Добавлено через 7 минут Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
дай датчик , кучу свободного времини и питание и сиди пили )
|
Цитата:
|
Цитата:
Давай конкретней. Имена и т. п. К примеру, у Миши Шевченко, рез 155,5 в Стрит А. А теперь обрати внимание на его авто. Это тоже не маловажная часть системы. В категории Стрит, заявленная мощность усилителя не имеет особого значения, т. к. при таком ограниченном питании любой усь отдаст не более 8 кВт (даже если поставишь СД 16 к2д) Цитата:
Цитата:
Цитата:
ДОПУСТИМ, ТЕБЕ ДАДУТ УСИЛ SD 16 K2D, И САБ К НЕМУ - DD Z-18. И ПРЕДЛОЖАТ СДЕЛАТЬ РЕЗ. ТАК ВОТ Я СОМНЕВАЮСЬ, ЧТО ТВОЙ РЕЗ БУДЕТ 159+ дБ Надеюсь я доступно выразился. Добавлено через 1 минуту Цитата:
если в датчике - могу одолжить на некоторое время, но с условием - на первом этапе 150+ |
Цитата:
Добавлено через 15 минут Цитата:
Добавлено через 18 минут Цитата:
Добавлено через 20 минут Цитата:
Добавлено через 44 минуты Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
ну всё.... налетели:nasmeshka:
|
Цитата:
Цитата:
Но люди в его классе с таким же железом могут немного больше. И заметь, пока ему на это никто не указывает. Цитата:
У кого в России подобное железо??? Подобный усь пока еще ни у кого не встречал. У Биохаза СД 12 К2Д. Цитата:
А вот если ты не ставишь перед собой цели достичь высоких резов, не стоит говорить о других людях и их железе, ссылаясь на "Русские резы". А когда сделаешь подобное "Русским резам" или хотя бы национальным, вот тогда можешь смело высказываться о "криворукости" участника и его бестолковости. |
Цитата:
ZIPP- Ну вот, было под 160, а теперь уже 155+ KOKC- 155+ и выше-ето и есть для меня под 160. ZIPP-Давай конкретней. Имена и т. п. KOKC.-из украинских-к примеру ДД Миша.) Я веду к тому что рез ДДМИ я отношу не к 159+ а к с 155+. ето четко видно в моих сообщениях. Добавлено через 44 минуты Цитата:
Добавлено через 57 минут Цитата:
Добавлено через 1 час 24 минуты Цитата:
Добавлено через 1 час 37 минут Цитата:
Добавлено через 1 час 49 минут Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Но если убрать акумы у этих участников из багажника и оставить один в штатном месте, там резы будут не выше 151 дБ. Так о каком же Стрите мы с тобой говорим. Коля, читай внимательно правила. Цитата:
Дружбан участвовал в категории Адвенсед Без стен АЯСКА, там совсем другие правила. Цитата:
Цитата:
Открою тебе большую тайну - у этих ребят с 2-мя АКБ рез 154,7, а на одном из под капота 153,2. Но это настоящий Стрит, и рез соответствующий категории Стрит В. Так что, Коля, кто там давит в Стритах 155+????????? Есть люди, которые давят с 500 Вт усилков и Орисов 163+, так что??? Судя по твоей логике, резы ниже 163 дБ вообще не о чем. Кроме железа нужно учитывать еще и оформление при оценке результата. Цитата:
Цитата:
А с кислотника под капотом и уся 1200 Вт, и опять же, все в богажнике - 146,1 дБ А еще с того же усилке 1200 Вт 152,6 дБ ... и что? Цитата:
Если же тебе "пох кто что думает" зачем ты общаешься на форуме? |
Цитата:
Добавлено через 7 минут Цитата:
Добавлено через 27 минут Цитата:
Добавлено через 34 минуты Цитата:
Добавлено через 49 минут Цитата:
Добавлено через 57 минут Цитата:
|
Цитата:
Имелось в виду то, что в стритовых категориях (СтритА, стритБ) с ОДНИМ(1) акумом, из-за не хватки питания усь больше не отдаст!!!!!! |
Цитата:
Добавлено через 1 час 22 минуты Цитата:
|
чому ви конфліктуєте !!!
ми ж всі на нашому форумі "БІГ , БЛЕК ФЕМЕЛІ" :D |
Цитата:
(уже и тема стаёт неинтерестной) |
Цитата:
|
трохи інтриги вляю на сезон 2012 :D
|
Валера, а зачем тебе клемы и преды????? :)
|
Цитата:
і не один акб :) а вольтметри, заценив? " сектант-монакор стайл" :drag: на повседнев я всеодно буду цепляти пред на провід, що буде йти на дд |
а где вольтметр такой покупал?ми по чем??
|
Цитата:
Добавлено через 1 минуту Цитата:
|
Цитата:
просто живлення + тудасІ-сюдасІ... і не влажу щоб замостити... За вольтметрами до нашого ГЕЙНСТЕее по монакорам - Алекс.з. :D |
Цитата:
А вольтметры почем? |
Цитата:
вольтметри, зі всієї поваги я не можу сказати, нехай Alex.z сам скаже... я у нього купував... |
Цитата:
|
Цитата:
|
Не стесняйтесь:
http://www.carpower.com.ua/?action=p...product_id=220 зы ненавистную надпись можно стереть растворителем и написать шо завгодно :D |
Цитата:
PS.....Буквально пол часа назад закладки "Вольметр" на сайте не было..... PPS.... Забыл спросить... AlexZ эти штучки под заказ или есть в наличии??? |
есть в наличии
|
затестив вчора вольтіка, оказався відколібрований... зазвичай вольтіки показують 13.8 макс :D
|
Valera,поміняй на фотіку дату, або взагалі зроби щоб не відображав.
|
Цитата:
Валера, как тебе ХС? Поюзал? |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Кстати, какое будешь тянуть питание? И сколько? |
Цитата:
http://s2.images.drive2.ru/car.photo...d55f-large.jpg http://s2.images.drive2.ru/car.photo...c1f5-large.jpg http://s2.images.drive2.ru/car.photo...fbaf-large.jpg P.S. торпедо, почти что мечта SQ-шника: с местами под установку подиуомов с пятерочеками :nasmeshka: |
Цитата:
Через 2 года ХС поражает аккумуляторный кариес. Наслаждайся, пока твой нигерский реник еще заводится. |
Цитата:
ПС: ну спасибо, Олег! |
Цитата:
|
Цитата:
Если ты обратишь внимание на корпуса, то увидишь разницу. Для долгосрочной и надежной работы подобных АКБ огромную роль играет зарядка. Она не должна превышать 14,5 В. Уверен, этот АКБ поможет тебе сделать не один высокий результат. |
Цитата:
http://autozvuk.org/forum2/showthrea...483#post173483 ПС: Завтра у Жеки эти слова в письменном виде заберу!!! :lol: :ga: Добавлено через 2 минуты Цитата:
крпуса многолетние? |
Цитата:
Если XS - плохие, а Хавков больше не будет.............. то что??? Stinger??? GZ???... Одиссеи в наших краях появятся не скоро..... |
Цитата:
Хавкеров у Биохаза хватает,а GZ уже в наших краях. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
а потом хоть флаг заказуй и брелок с зажигалкой! :lol: |
оффтопЦитата:
|
Цитата:
да... как то не айс...... :D |
Цитата:
я б тоже не відказався від фудболки з коміром.. в мене десь 58 розмір... 56 буде тіснити в пузіна :) |
Та че вы SX довольно таки хорошие аккумы, вот нашел интересный тест по аккумам.
http://youtu.be/Vez1NXufGo4 |
зараз так катаюсь.... скоро бедем напилювати якись рез...
|
леГГкий суботній басік... унц-унц..
кстаті в цих коробах ваше не качає, повний відстій... я в паніці до бразера дзвоним. і кажу : шо мені накрутити , бо зараз поБ"Ю ці пухкалки")))))) |
а от тепер мего ЯЩЕГГ, 15 труба.. по АЩУЩЕНИЯМ десь 140 на музе.. но це все мої ащущенія.. на жорсткому дабстепі ресССКость в очах пропадала...
короче такий - негри- "пацани ваше ребята") |
На сколько настройка?
|
Цитата:
|
Цитата:
Валерич а куда картошку кидати?:) |
Цитата:
ясчеГ покрась будет плюсом пять Дцб .. :D |
Валер, ну прогрес пішов. Треба послухати твого нігера.:russian:
|
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Цитата:
GZ тема!!!!! Кстаті, зацінили фланець на виході?? - то є чісто ХАЙ МЕЙД БАЙ РОМА ІН ВІННІЦА :D :D зроблений зі шпатлівки і ідеально виведений.. ваше... |
Цитата:
|
Цитата:
Валера, говори 'свечкой' :D |
Цитата:
|
Цитата:
Поинтересовался, как человек проверил настройку порта. Цитата:
|
а научи плиз что именно "все" и когда это "всегда" можно проверить?
|
бразери, я чісто на слух оприджіляю.. отта: беру нісскій треК :D
слухаю - слухає.. .есііі басс такий мощний з плексом кузова - значить настройка біля 35 :D якшо горбатиться ы гудить.. значить десь 45 .... я розумію, що треба даТчігг.. без нього нема... мене так жаба душить щоб 300 у.е. виділити на датчігг.. свічка кстаті не всігдА ПРАВА))) мона ше так.. берем РЕЗИ... включаємо.. де саб зупиняється... на якій частоті - значить така настройка.. в мну зупинився на 37 герц... Цитата:
Тільки не починайте аПять сваритись і доказувати в кого більші яйця)) БРА, ми ж тут дружні всі ;) |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Добавлено через 50 секунд Цитата:
|
Цитата:
в пісні - ГорілаЗЗ-Лорд.. гейнста ніга читає як: - ю нов, ші нов, хі -нов - вот іц кар нейм ))) так шо нейм це - РЕЗИ :D і мені всеодно як воно правЕльно))))) да ІКСмакс мінімальний на 37 герцІВ) |
Цитата:
'i know what it's car name' ))) ПС: ваще классная штука - пользуйся на здоровье )))) |
Цитата:
тра перекладати режимом бассА і відчуттям позиції :D |
Цитата:
|
прийшло пару приколів :D
тепер треба пиляти ящигга, якогось блек ящига... може поможите пощитати на 33-35 герц фи.... - запиляти постараюсь максимально швидко бойовий буде тіпа мр.фрог..один вверх, другий в багажник, порт 200 в ліве крило, 46-48 частота... |
Цитата:
|
а миды разве не в дверях стояли ? или ето еще пара ?
|
Цитата:
|
Цитата:
Бразери помож1ть розрахувати н1сский ящеГГ .. 30-35 герц.. беде пускати в 0.5 :) . я в розрахунках не сильон... буду вдячний)) |
Цитата:
полистай может чё найдёш |
Вот такой ящик отлично воспроизведет твоих любимых негров
http://www.bassclub.ru/forum/attachm...9&d=1220837010 Этот, подобный первому, немного другой формы, но играть будет не хуже: http://www.bassclub.ru/forum/attachm...7&d=1220837010 А этот будет играть "мясо". http://www.bassclub.ru/forum/attachm...3&d=1239986248 Был у меня как то подобный ящик, но только под 18" саб. Деффкам на заднем сиденье нравилось. |
Текущее время: 09:23. Часовой пояс GMT +2. |
Перевод: zCarot
autozvuk.org ©