Всё об автозвуке

Всё об автозвуке (http://autozvuk.org/forum2/index.php)
-   Свои инсталляции SQ (http://autozvuk.org/forum2/forumdisplay.php?f=28)
-   -   SQ в межах розумного. (http://autozvuk.org/forum2/showthread.php?t=25118)

yupiter3 18.09.2013 22:07

Re: SQ в межах розумного.

Цитата:

Сообщение от Serginio (Сообщение 269440)
Володимир, розпорку не хочеш дати? В себе робив. Мега жорстко робить посадку міда.

вдохновившись Володиной темой (за ним повторяю, за что и спасибо!!! ;) ) решил и себе миды сделать по феншую. Поставив распорку по фотке Сержинио - получил ожидаемый эффект ( в ланосе "люксе"), мид перестал гудеть, Цобель теперь стал менее нервированн... :) Но есть и вопрос к Гуру - стекло то не опускается, как организовать ( фото реальное хотя бы) всеми наслышанную нервюру (чтобы и стекло опускалось и жесткость та же была) ?
Наперед забегая: Artt, как всегда спасибо за напутствие, думаю немало ли кто ожидает от вас еще и напутствие по осязанию власноручно настройке фильтров... ;) Народ будет в шоколаде :) Ура товарищи!! :)

Энтерпасворд 18.09.2013 22:28

Цитата:

Сообщение от yupiter3 (Сообщение 269651)
чтобы и стекло опускалось и жесткость та же была

Художник из меня никакой :D, но смысл я думаю понятен.

yupiter3 18.09.2013 22:31

Цитата:

Сообщение от Энтерпасворд (Сообщение 269653)
Художник из меня никакой

Вангог в шоке :))) Спасибо, но на самом деле буква "А" перевернутая - об этом Arrt давно молвил, а в реале как, с какого материала? фото бы в живую..

Володимир 18.09.2013 22:33

Я поки відмовився від розпорки але буде видно як далі буде...Внітрішню фільонку є смисл впирати тільки в балку безпеки, Розпорка не має бути сильно жорстка... короче то складно, але якщо зробити все правильно,то резульатат має потішити в іншому випадку краще не ставити... ІМХО.

Энтерпасворд 18.09.2013 22:39

Цитата:

Сообщение от yupiter3 (Сообщение 269654)
с какого материала?

любой жесткий, с которым тебе удобно работать.
Кому то удобно с металлом, кому то с алюминием, комуто проще нарезать заготовок с композита и склеить их между собой. Вариаций масса.

yupiter3 18.09.2013 22:42

Цитата:

Сообщение от Володимир (Сообщение 269655)
Внітрішню фільонку є смисл впирати тільки в балку безпеки

так в этом и фишка распорки, по крайней мере я так понимаю. Я попробовал с мдф вставить проставку ( от балки безпеки до внутренней филенки) - дает эффект. Если сделать с нее невюру, будет ли тот же эффект?

Добавлено через 15 минут
Цитата:

Розпорка не має бути сильно жорстка

чому? за яких обставин?

Цитата:

Я поки відмовився від розпорки

знов чому? наразі тільки позитивні впливи.

Рост ® 19.09.2013 01:09

Розпорку можна впирати тільки в повністю нерухому поверхню. Балка посередині такою не є, вона там пружинить. Навіть якщо це досить груба труба, не кажучи про недосконалий профіль з тонкого листового металу.
Тому попри високу ефективність розпорок їх застосування обмежене. А то ми не тільки не заспокоїмо місце, а створимо передавальний контур вібрації на інші поверхні.
Нерв'юри, чи, вірніше, напівнерв'юри, служать дещо для іншого, вони заспокоюють вібрації великих плоских поверхонь. Вони не можуть мати надмірно великі розміри, щоб самим не ставати пружними елементами.
Саме тому не бажано виготовляти силовий каркас з пружного матеріалу, тобто, різного виду металів, типу алюмінію, сталі. Те ж саме стосується розпорок.
А взагалі в дверях рідко коли можна застосувати якесь ідеальне рішення, завжди доводиться виходити з концепції меншого зла.

ПС. Володя, ти, на мій погляд, даремно ідеш накатаними шляхами. Я не просто так наводив тут цитату з мультфільма. В ній, правда, там був подвійний сенс, але цей також.
Ти, як і практично всі, воюєш з наслідками, замість ліквідовувати причини. Ну але...

Володимир 19.09.2013 08:02

Оже тнму розпорок Рост досконало розкрив.
Цитата:

Сообщение от Рост ® (Сообщение 269666)
Ти, як і практично всі, воюєш з наслідками, замість ліквідовувати причини. Ну але...

Так і є, бо правильно би було встановити динаміки і слухати, роблячи висновки як дальше готовити двері. Але я вже так не фанатію, і розумію шо динамікам місце не в дверях. Тому я виконав мінімально-обовязкову програму по акустичній підготовці, якщо це можна так назвати... Ну послухаю, тоді буду робити висновки.

molinero 19.09.2013 09:31

Цитата:

Сообщение от Suhodol (Сообщение 269034)
Только сток.... Кстати, сток всегда был самым трудоемким, и является показателем уровня инталятора:meowth:

Блин..., я уже весь красного цвета со своими "сиськами" :ah:

Вова, вітаю з придбанням автівки! :tryam: І, головне, в твоєму фірмовому кольорі :)
А що чекає на "пацанський" інстал? Розпродаж? Просто я цікавлюся, що то за чейнджер?...
Втім, не про те зараз... Бажаю творчої удачі і наснаги у створенні нового інсталу!!!:yo-ho-ho:

Володимир 19.09.2013 10:46

Цитата:

Сообщение от molinero (Сообщение 269690)
А що чекає на "пацанський" інстал? Розпродаж?

Щось продам а щось просто подарую чи в смітник. Магнітола з чейнджером можна вважати що вже продана.
Дуже дякую Миколо за вітання. До зустрічі в Вінниці.

Raws 19.09.2013 12:57

Володимир, Тобі Ростік вже і так, і сяк, а ти все опираєшся( ну сам знаєш від чого), тим білше в Пассаті, з його з"ємною фільонкою легше зробити.

Володимир 21.09.2013 19:54

Вложений: 1
Нарешті я став щасливим власником комплекту акустики завдяки Сані Рєвазу який вицепив їх для мене на ебеї! Ура! :yo-ho-ho:

molinero 21.09.2013 19:58

Ну все, тепер рятуйся, хто тверезий! Вова всіх порве! :)

Володимир 21.09.2013 20:38

Вложений: 1
Є форумчани які не вірять в то що вони можуть звучати в такому кольорі дифузора, тому спеціально для віруючих в колір:lol:

Энтерпасворд 21.09.2013 20:57

HEX абалденная штука:vo: Володимир, поздравляю с правильной аккустикой:beer:
А Ревазу ваще :notworthy::respekt::notworthy::respekt::friends:

molinero 21.09.2013 21:05

Цитата:

Сообщение от Володимир (Сообщение 269967)
Є форумчани які не вірять в то що вони можуть звучати в такому кольорі дифузора,

Не це вже щось зовсім свіже!:shock: "Вплив кольору дифузора на характеристики відтворення звуку мідбасом" - чудова тема для суперфлуду :) Як на мене, то хай би міди були хоч кольору молодої кропиви аби лиш грали :D

garmas 22.09.2013 15:16

Володимир, вітаю з покупкою! Бажаю приємного звучання:aiwan-hi:

малхаз 23.09.2013 11:56

Вітаю з покупкою!Я по темі......Зверни увагу при шумовібро ізоляції на пласмасові салазки склопідйомників і тросики ручки відкривання.Вони можуть серйозно заспівати!!!!Також рекомендую поміняти рідні сітки,сам знаєш чому....:meowth:

Володимир 23.09.2013 14:56

Цитата:

Сообщение от малхаз (Сообщение 270199)
Вітаю з покупкою!Я по темі....

Дякую,дякую... обовязково зверну увагу...

Нарешті я сьогодні випотрошив машину від барахла.

Володимир 01.10.2013 22:30

Вложений: 6
Враховуючи що часу до змагань мало, а їхати дуже хочеться, установка проводилась по правилам ескю че і Емма в клас тільки звук:)

Новакам раджу з мене приклад не брати, в мене все перечить правилам:) проводка норовить наловити наводок і мідбас встановлений не по феншую:vinovat:

По бортам були проведені акустичні кабелі 1,5 на твітер і 4 мм кв на мідбас. Сила 35 мм кв, міжблоки ноу нейм по середині. Все виведено в багажник.

Текущее время: 10:05. Часовой пояс GMT +2.

Перевод: zCarot
autozvuk.org ©