![]() |
Re: dd1515 в нігерському ренику 19
Вложений: 3
Ще пару фоток ніштяків..
|
Вложений: 7
взявся я прокладати провода....
1) зняв акбешку, глянув, а там рижиків - немереннО... давай щось робити зачистив, грунтанув, ще раз грунтанов, покрасив, провода всі заробим термоусадкою... 2) потім зняв всі межблоки, різні примочки і мене хапала ізменННА-паніка, вот ІЗЗІс...:D 3) думав відкрутити сідушку, а вона завареНА... 4) ну далі все ,що міг робити... |
Вложений: 13
далі потянув нульовочку...
тянув, тянув... - витяНУВ :D потім в місці переходу нульовочки з салону автівки у відсік акебешки робив тАК: 1) Термоусадка; 2) Автомобільна гофра з двох частин; 3) Все те ізолентою.. вроді може бути. після чого одягнув гофру на кабель ... кфра трішки великувата, всередині гофри, поКРУГУ - поролончик ставив щоб кабель не гуляв.. потім термінали для фіксування кабелю... робив так... мастив грунтовкою, потім клеїв ту штучку, потім все місце грунтом. сідушка - заварена ну і міжблоки наКІНЕЦЬ |
наступним кроком буде :
1)кріплення силової проводки, прокладування/кріплення міжблочних, акустичних проводів. 2) виготовлення подіумів(коробок :D) на підсилювачі |
Вложений: 4
вчора проклав силу.. но не сфоткав, сіла бетерея :D, сьогодні фоткану
проклав вправому боці акустичні на міди (чісто ХАЙ-ЕНД:D з пв3) 10 кв., а на рупорні пісчі 4 кв., на міди в гофру, на пісчі вище гофри.. на фотках видно. фото нижче: |
Вложений: 14
проклав ліву сторону акустичних(мідбасових і на рупора), сила на місці-закріплена, завібрив місця де ремНІ безбеки..
фото: |
Вложений: 1
тут видно де завібрено місця
де ремні безпеки |
Скажіть будь ласка., треба міняти штатну проводку, що до магнітоли йде?? там провода, ну зовсім не внушають довіру :D ...думаю 10-15 кв. прокласти., пред (40а).. і все..
чи не варто заморочуватись??? дякую |
Цитата:
10кв. за глаза хватит, пред. макс. на 20А! |
Цитата:
якщо ж жервоний провід і жовтий, між собою зв"язати, то воно садить аккум... |
У меня 6 кв. и пред на 20 на мафон. Всё гуд! Больше не стОит ;)
|
Вже купив на 10 кв. сьогодні встановлю...
Чого ж я поставив питання, бо алпайн 9886 (без R) якись странний :D виключався коли я давив на паверампері :D , а алпайн 9887 не виключався.... вчому тут кокс я не знаю... думаю,що провода дудуться цьому РАДИ ;) |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Вложений: 10
фото нижще, що я наробив :D:
- провода на ГУ 10 кв. (ремоут мафонівський 6 кв.) - обробляю кінці проводів на кроси і т.д. - зробив подіки на підсилювачі. |
Слухайте, а на мафонівський ремоут тр пред??
він чітко через тумблер стоїть :/ |
Цитата:
|
Вложений: 1
Хайендівські ШИНИ... не знаю як вам, а для мене це найскладніший етап інстала.. що був... ще трішки і стартуєм...
фото |
Вложений: 5
блін.. щось натупив з фотками..заливаю..
хайендівські шини будуть зверху в білому кріликові :D, це пробний варіант обБивки :D Плюсова шина більша.. мінусова менша :D |
Текущее время: 09:33. Часовой пояс GMT +2. |
Перевод: zCarot
autozvuk.org ©